# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

300 milyon TL'lik (150 milyon euro) bütçedir o.

Gio alınmasın alınabiliyorsa bu çocuk alınsın

Giovani'nin gitmesini istemem ama daha ucuza alınabiliyorsa Stoch iyi gider.

Stoch'un maç içindeki devamlılığı malesef Gio da yok.Stoch'un en önemli artısı da bu.Daha diri bir oyuncu her ne kadar fizik olarak ufak tefek görünümlü olsa da.Mücadeleyi kolay bırakmıyor.Savunmasına yardım ediyor.Böyle adamları Chelsea,Manu almadan bizim almamız lazım.

Olabilir belki.15 dak sonra haber var tekrar dinlerim

Gerek yok kardeş tekrar dinlemene 300 milyon euro gibi bir bütçemiz olması imkansız,Zaten bunlar kurulda açıklandı en iyi ihtimal 170 milyon dolar seviyesinde bu yılki bütçemiz.geçen yıl 156 trilyon olarak belirlenen bir bütçe bir yıl sonra 600 Trilyon olurmu,hangi dünyada yaşıyoruz.:asd:

Gerek yok kardeş tekrar dinlemene 300 milyon euro gibi bir bütçemiz olması imkansız,Zaten bunlar kurulda açıklandı en iyi ihtimal 170 milyon dolar seviyesinde bu yılki bütçemiz.geçen yıl 156 trilyon olarak belirlenen bir bütçe bir yıl sonra 600 Trilyon olurmu,hangi dünyada yaşıyoruz.:asd:

:) doğru söylüyorsun.Ben bi dinleyim de merakım ortadan kalksın

Fener maçının videosunu izledim şimdi.Ben unutmuşum ya o maçtaki paslarını.Adam kaç tane pozisyon yaratmış.

Arkadaslar sanirim bu oyuncuyu Dunya kupasindan once bitirmek istiyoruz.

Ardaya by by mı diyoruz yani? Stoch gelirse sol açığa gelecek, Arda gidecek sanırım.

Arda'yı solda oynatma niyetinin olduğunu sanmıyorum Rijkaard'ın.Ee Kewell-Gio-Caner gidiyo Arda'nın gitmesine ne gerek var.

Gökmen Özdemir Rijkaard'ın Arda'yı zaten ortada oynatmak istemediğini, Stoch'u ortada kullanabileceği yorumunu yaptı.Aslında mantıklı dikkat ederseniz gollerinde hep sol kanattan ortaya doğru topu sürerek şut vuruyor.Onda bir amf havası seziyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt