# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Bundan sonra bir sol kanat, iki orta saha,bir stoper, bir forvet, bir kaleci transferi kollarız gibi geliyor bana.

Gökmen Özdemir Rijkaard'ın Arda'yı zaten ortada oynatmak istemediğini, Stoch'u ortada kullanabileceği yorumunu yaptı.Aslında mantıklı dikkat ederseniz gollerinde hep sol kanattan ortaya doğru topu sürerek şut vuruyor.Onda bir amf havası seziyorum :)

Gökmen özdemir sallıyor bi taraflarından.Arda hiç olmazsa ortasahada oynamış.İyi,kötü.Stoch bir kere kanat oyuncusu onu ortasahaya alıp macera denemeye ne gerek var ki.Al gerçek ortasaha o zaman.

Stoch gelirse Elano bence gözden çıkarılmış demektir.

----------------------baros-----------------------

stoch-----------------arda-------------------keita

------------xxx------------------elano------------

çünkü elano böyle bi kadroda önlibero görevini kaldıramaz. Yıllık 3.5 milyon euro verdiğimiz bi oyuncumuzuda yedek bekletemeyeceğimize göre..

Bundan sonra bir sol kanat, iki orta saha,bir stoper, bir forvet, bir kaleci transferi kollarız gibi geliyor bana.

Servet kalacak sanırım. Gökhan Zanda geliyor, galiba defansa takviye olmayacak. Malum Emre ve Ali Turanda var.

Bu haberde Stoch transferini de söylediler.Adnan Polat 300 milyon tlden fazla gelirimiz olacak demiş benim hatam özür dilerim :)Haftaya da transferler ile ilgili basın toplantısı düzenleyecekmiş.

Yabancı kontenjanımız daha var reis :D

Kan tahlili istek formu gibi olmuş hocam bu iş. :) Orta sahaya sağlam bir adam bulmadan Arda'yı göndermemeliyiz.

Servet'in kalacağını hiç sanmıyorum.

Zaten takım 10 senedir acil 0 rh negatif zenci ön libero diye bağırıyor:lol:

Yabancı kontenjanını sürekli kanatla dolduruyoruz :D

Satılmayacak, 5 milyon euro isteniyor en az. Bence kalır.

Servet kalacak sanırım. Gökhan Zanda geliyor, galiba defansa takviye olmayacak. Malum Emre ve Ali Turanda var.

Abicim Servet bu saatten sonra bağlasan durmaz,adam Avrupa Avrupa diye çıldırıyor resmen

Gökhan Zan 'a bakarak defansa transfer yapmamak gibi bir lüksümüz de yok.Emre Güngör de sık sakatlanıyor,Neill,Ali Turan haricinde alternatifsiz kalıyoruz.O yüzden benim tahminim Elano'yu iyi bir fiyata satıp,2 orta saha,1 kaleci,1 stoper ve 1 tane de işte Stoch tarzı hücumcu alıp yabancı transferini kapatırlar.Baştan kadro kuruyoruz gibi ama başkanın söylediklerinden falan bu çıkıyor

desene seneye yine şamp. değiliz...

Gökhan Zan abimiz bence iyi oynuyor. Sakatlık problemi olmasa sağlam biri. Emre Güngör desen deli bir adam, ne yapacağını kendide bilmiyor, bir maç Makukula gibi insan azmanını sindiriyor, diğer maç k.çı yere yakın birine hava topunu veriyor. Ali Turan uyar mı bilmiyorum, fena biri değil ama malum 6 aydır oynamıyor. Servet psikolojik vakaa. Son zamanları bize Fenerdeki oyununu hatırlatıyor, Rijkaarda kafa tutması komedi zaten, sanki Yılmaz Vural var karşısında. Hoş Yılmaz hoca olsa döverdi adam ederdi yaa neyse :)

Ama yinede bu kadar stopere yeni birini almayız. Stoch oynar sakatlıklardan dolayı stoperde seneye :D

Elano seneye takımda. Brezilya başarılı olsa da olmasa da satılmaz sanırım. Rijkaard a uyan biri, taraftara pek uymasada :asd:

kameni - sabri neill bougherra h.balta - x , arda , x -keita,baros,stoch :D ilginç oldu yabanbcı hakkı kalmadı :S :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt