# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Videoları izleyerek yorum yapanlar bizim ligimizdeki defansların ne kadar kapandığını da hesaba katsın.

Bence de.Hollanda'daki gibi yol geçen hanı olmayacak burada.O yüzden diyorum gelirse eğer çok büyük beklentilere girmemek gerek.En büyük avantajımız 20 yaşında olması olur,ister tut,ister sat.Önünde 15 yıl var kafadan

Videolarını izliyorumda Bu adam bildiğin genç Robben yahu :D İyice heyecanlandım .

1275060915168343.jpg

:yenieek:

Harika :b5::animation:

Oraya Grella'yı koydunmu,bütün transfleri boşa götürürsün.Adam yine sakatlandı.Linderoth gibi.Yanından araba geçse sakatlanan cinslerden.Grellanın yerine çok sağlam libero almamız lazım

Grella gelirse başarılı olucak bence. Neill için de neler dedik durum ortada.

Bence de.Hollanda'daki gibi yol geçen hanı olmayacak burada.O yüzden diyorum gelirse eğer çok büyük beklentilere girmemek gerek.En büyük avantajımız 20 yaşında olması olur,ister tut,ister sat.Önünde 15 yıl var kafadan

Büyük beklenti içine girdik gene geçen seneki gibi.Önce 20 yaşındaki çocuğu karşılamaya gideriz sonra medya tarafından favori olarak gösteriliriz ve sene sonunda 3.4. bitiririz gene.

Hakkaten geliyor sanırım.

Takıma katılırsa Giovanni'yi neden kadroda tutmadığımızın sebebi ortaya çıkar.Yonetime daha transfer sezonu'da başlamadan verip-veriştirenler bir kendilerini kenara çekerler.

Ayrıca gelmesi Elano veya Arda'nın takımdan ayrılacağının habercisi olur mu?Olabilir.

Geldi diyelim,

---------Baros---------

Arda-----Stoch----Keita

olacak,

Elano'nun yeri yok boyle bir sistemde, iki tane defansif orta saha alacaz demek ki. Isleri karistirir. Veya Stoch geliyorsa Arda gidecek mi demektir aceba

Stoch ile adımız anılmadan önce angutların yorumu:

süper oyuncu,bu oyuncuyu alırsak dünyanın en akıllı işini yapmış oluruz

bize yedirmezler bu adamı,iyininde iyisi

Gökhan Gönülü zorlayan bir adam kötü olamaz

inşallah alırız bu admaı,takımımızın en iyisi olur

Stoch ile ilgilendiğimizin haberleri çıkınca:

İnşallah alamazlar

:mad:Bizim yönetim neden böyle adamları göremiyor

Stoch'un formasını alırlar anca

uydurma haber.Stoch kim Gs kim

Stoch'u aldığımız zamanki yorumlar:

iyi olsa Chelsea'de oynardı

adam iyi olsa Gs'ye yedirirler mi

balon bu adam,buraya yazıyorum

:asd::asd::asd:

ne grella sı hocam ya adam düz yolda yürürken bile sakatlanıyo oraya sen oraya yaz emana yı alalım uefayı

stoch dünya kupasında da oynuyor , umarım turnuvadan önce biter bu transfer :o

Grella´nın sakat olmasını bir kenara bırakalım vasat bir oyuncu . Bir Linderoth beklemeyin kesinlikle .

Top sürüşü falan Okan Buruk'a benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt