- 4 Temmuz 2009
- 11.436
- 1
- 343
Cevap: # Miroslav Stoch
Onuda izledim . Yardırmış resmen
fener maçlarının 90 dakikasını bul izle bak![]()
Onuda izledim . Yardırmış resmen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener maçlarının 90 dakikasını bul izle bak![]()
Top sürüşü falan Okan Buruk'a benziyor.
Geldi diyelim,
---------Baros---------
Arda-----Stoch----Keita
olacak,
Elano'nun yeri yok boyle bir sistemde, iki tane defansif orta saha alacaz demek ki. Isleri karistirir. Veya Stoch geliyorsa Arda gidecek mi demektir aceba
Geldi diyelim,
---------Baros---------
Arda-----Stoch----Keita
olacak,
Elano'nun yeri yok boyle bir sistemde, iki tane defansif orta saha alacaz demek ki. Isleri karistirir. Veya Stoch geliyorsa Arda gidecek mi demektir aceba
Ulan ne garip insanlar var..
Bundan 1 hafta öncesine kadar Stoch Stoch diyip duran adamlar‚ GS ile adı çıktı diye ´yok kapalı savunmalara bişey yapamaz‚ Hollanda ligi topçusu‚ çelimsiz‚ iyi olsa Chelsea bırakmaz vs vs..
Ne diyim ben size
Biz oyuncu isteyince kapiyi 20 milyondan acanlar gs´ye 3-5 milyona oyuncu satiyorlar.
Ne lobiymis bu arkadas
Ne Arda gitsin, ne Elano gitsin... 4-3-3 e devam edelim. Keita - Arda - Stoch dönüşümlü oynasınlar. S. Özkan yedekleri olsun. Çok lüks olur ama güzel olur![]()
Ne Arda gitsin, ne Elano gitsin... 4-3-3 e devam edelim. Keita - Arda - Stoch dönüşümlü oynasınlar. S. Özkan yedekleri olsun. Çok lüks olur ama güzel olur![]()
Elano Dünya Kupası'nda iyi oynarsa gider.Şayet Elano'yu 10-15 arası satıp Stoch'u 5e alırsak çok büyük iş yapmış oluruz.
10-15 arası parayı kim verir Elano'ya?
Dünya Kupası'nda iyi oynasın bak gör kimler geçiyor sıraya![]()