# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Gio'yu alsak boşversek bu adamı.

Stoch'un öyle huyları varsa görüşülüp,konuşulur.(Gece hayatı,çirkeflik vb.)

Anlaşma olmazsa alınmaz zaten.

Stoch mutlaka gelmeli diye de birşey yok zaten.

Stoch'un gece hayatı olduğunu sanmıyorum.Öyle tipi yok zaten.

1.65 boyu var.Gidipte Kazım gbii partide yapamaz bu.

Turkiye'de iceri almazlar ki onu.

Stoch'un gece hayatı olduğunu sanmıyorum.Öyle tipi yok zaten.

1.65 boyu var.Gidipte Kazım gbii partide yapamaz bu.

Böyle dedi renktaş,ben de o yüzden yazdım.

Hollandalilar Stoch'u Overmars'a benzetiyor.

Bu arada Twente forumlarinda yazanlar pek iç açici degil maalesef:

Sezonun ilk yarisinda harika bir perfomans gostermis. Videodaki goller ve assistlerde zaten 80% sezonun ilk yarisindan..

2nci yarida vasat'i geçememis.

Özel hayatinda X6'larla hiz yapmasi, alemciligi tepki toplamis.

Saha içindede €mr€ gibi çirkef olmaya baslamis. Ayakta durmaya hali kalmamis.

Zaten Twenteliler alinmasin diyor, zaten alinmayacak.

Calim olarakta hep ayni hareketleri yapiyormus, bikkinlik gelmis Twentelilere.

Son 3 maçta toparlaniyor gibi oluyormus ama o çirkefligi devam etmis.

Vatan Haini angutlara inat avatarlara bir süreliğine Bayrağımızı koyalım renktaşlar

hem overmars a benzet sonra kotu huylarini konus.

alakasiz

hollandalilar pinti adamlardir

cekememis x6 ile gecen 1.65 boyundaki adami.

Ben bu adamı tanımıyorum o yüzden iyidir yada kötüdür diyemem ama siz nereden tanıyorsunuz onu da pek anlayamıyorum doğrusu. Hollanda Ligi'ni kaç kişi takip ediyor ki bu forumda. Zaten sıradan bir lig açık kanal da yayınlamıyor. D-Smart veriyor ama kaç kişide var D-Smart. Twente'nin maçı oynanırken İngiltere'de M.United'ın Chelsea'nin İspanya'da Barcelona,Real Madrid'in, İtalya'da Milan ve İnter'in maçları oluyor.Turkcell Süper Lig de cabası. Bunca maç oynanırken kim takip ediyor Hollanda Ligi'ni. 3 dakikalık özetlere bakılarak ne derece yorum yapılabilir ki..

Böyle dedi renktaş,ben de o yüzden yazdım.

Artık bizde çirkef adamlar almalıyız.Saha içinde psikolojik yönden her zaman 1-0 önde başlar böyle oyuncuları olan takımlar.Örnek;fener.

Baros'ta fransada ırkçı hareket yapmıştı,arabasıyla 275 km ile hız rekoruyla radara yakalanmıştı.Bunlar sorun olmaz.Gelsinde bi

Vatan Haini angutlara inat avatarlara bir süreliğine Bayrağımızı koyalım renktaşlar

Abi k.bakmada hem 0-6 yaş arası zekaları var diyorsunuz,hem çocuk bunlar diyorsunuz hem de onları kaale alıyorsunuz.Bırakın takmayın şunları bu kadar.Açın gülüp geçin.Kendilerini birşey sanacaklar.

Benim avatarımda Atatürk var.O bu angutlara yeter.Profil resmimde türk bayrağı.Önemli olan kalpteki vatan sevgisidir.Anguttaki yavşolar gibi lafta değil.

Artık bizde çirkef adamlar almalıyız.Saha içinde psikolojik yönden her zaman 1-0 önde başlar böyle oyuncuları olan takımlar.Örnek;fener.

Baros'ta fransada ırkçı hareket yapmıştı,arabasıyla 275 km ile hız rekoruyla radara yakalanmıştı.Bunlar sorun olmaz.Gelsinde bi

İşte ben bu mantaliteye karşı sonuna kadar savaşırım arkadaş. Başarı için takımın karakterini yerle bir edemezsin. Çirkefliğe katlanamıyorum. UEFA'yı aldığımız zaman da bile hoşuma gitmezdi Arif'in atlamaları, Emre'nin atarları.

Şuan bile Keita'ya tapmama ragmen, şu pozları hareketleri sinirimi oynatıyor.

Bu Federasyon bize bişey bulur abi.

Fener'e yapamadıklarını yaparlar bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt