# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

hem overmars a benzet sonra kotu huylarini konus.

alakasiz

hollandalilar pinti adamlardir

cekememis x6 ile gecen 1.65 boyundaki adami.

Asil sen ne alaka?

Oku kendin Flemenkçen veya Filamcan varsa.

Stili Overmars'a benziyor ama onun seviyesinde degil ve kötu huylari flnda var.

Fenerbahçe maçında izlemiştim sadece, hızı, tekniği, yaşı dikkatimi çekmişti ama daha fazla bilgim yok kendisi hakkında. Bazıları çok övüyor, Robben, Messi diyenler bile çıktı. Bazıları ise vasat bir oyuncu olduğu görüşünde. Açıkcası göklere çıkaranların biraz abarttığını, hatta bir çoğunun Stoch'u hiç izlemediğini düşünüyorum. Yani yorumlar arasında böyle uçurum olamaz normal şartlarda. Twente'liler özellikle ikinci yarıda vasat bir oyun orta koyduğunu ama potansiyeli olduğunu söylüyorlar. Şartlar uygun olursa düşünülebilir ancak bize öncelikli lazım olan bir adam değil.

Ben bu adamı tanımıyorum o yüzden iyidir yada kötüdür diyemem ama siz nereden tanıyorsunuz onu da pek anlayamıyorum doğrusu. Hollanda Ligi'ni kaç kişi takip ediyor ki bu forumda. Zaten sıradan bir lig açık kanal da yayınlamıyor. D-Smart veriyor ama kaç kişide var D-Smart. Twente'nin maçı oynanırken İngiltere'de M.United'ın Chelsea'nin İspanya'da Barcelona,Real Madrid'in, İtalya'da Milan ve İnter'in maçları oluyor.Turkcell Süper Lig de cabası. Bunca maç oynanırken kim takip ediyor Hollanda Ligi'ni. 3 dakikalık özetlere bakılarak ne derece yorum yapılabilir ki..

Neler neler var görsen. Hollanda'lılar bile onlar kadar iyi bilmiyor Eredivisie'yi. :)

Asil sen ne alaka?

Oku kendin Flemenkçen veya Filamcan varsa.

Stili Overmars'a benziyor ama onun seviyesinde degil ve kötu huylari flnda var.

hoop hoop

sana birsey diyen mi oldu yigen?

yorum yapan hollandalilara soyledim

ben hollanda dogumluyum ve overmars gelmis gecmis bana gore en efendi, prof topculardandir

lincoln ile emre colaki kiyaslamak gibi birsey.

stili overmars mis, pedro,joe cole deyin tamam ama niye bir hollandali ile kiyaslaniyor ki?

İşte ben bu mantaliteye karşı sonuna kadar savaşırım arkadaş. Başarı için takımın karakterini yerle bir edemezsin. Çirkefliğe katlanamıyorum. UEFA'yı aldığımız zaman da bile hoşuma gitmezdi Arif'in atlamaları, Emre'nin atarları.

Şuan bile Keita'ya tapmama ragmen, şu pozları hareketleri sinirimi oynatıyor.

Şimdi haklısında,10 yıldır fener bizi nasıl yeniyor?Sırf çirkeflikle.Çirkeflikten kastım daha çok sert oyundur.Emre çirkefi gibi rakibe sert oynucaksın.Rakibi yıldırcaksın.Bu sene ki gibi yumuşak oynarsak,isterse messi gelsin yinede bir cacık olmaz bizden.

Abi k.bakmada hem 0-6 yaş arası zekaları var diyorsunuz,hem çocuk bunlar diyorsunuz hem de onları kaale alıyorsunuz.Bırakın takmayın şunları bu kadar.Açın gülüp geçin.Kendilerini birşey sanacaklar.

Söz konusu vatan kardeşim.. Diyelimki yolda 5 yaşında bi çocuk bayrağımı yakıyor sen tepki vermeyecek misin.. Vatan hainliğini kim her ne şekilde yaparsa yapsın kayıtsız kalamam sen de kusura bakma :tiphat:

Bu Stoch gelmeden olay oldu arkadaş:D Bütün konuları konuştuk:D

Lig Tv de baya izledim bu akşam. Programı sunan elemanlar ikinci bir Ribery'si olur Galatasaray'ın diyorlar.Bana göre de öyle. Gio'dan daha iyi.

Şimdi haklısında,10 yıldır fener bizi nasıl yeniyor?Sırf çirkeflikle.Çirkeflikten kastım daha çok sert oyundur.Emre çirkefi gibi rakibe sert oynucaksın.Rakibi yıldırcaksın.Bu sene ki gibi yumuşak oynarsak,isterse messi gelsin yinede bir cacık olmaz bizden.

Fenerbahçe maçları başka. Neeskens de bu akşam onu dedi. Adamların bizi dövdügü kalmıyor sahalarında, bizim sahamızda biz gidip onlara sarılıyoruz dedi. İmzamı atarım. Benimn dediğim genel duruştur. Maç içinde "sert" olmak, "hırslı" olmak başka; adama sarılmak (Roberto Carlos), her düdükte yırtık dondan fırlar gibi hakeme saldırmak (Emre), sakatlamaya girmek (TSL) bambaşka. Bunun farkını bilerek oynamamız lazım ve örnektekilerden uzak durmalıyız.

Söz konusu vatan kardeşim.. Diyelimki yolda 5 yaşında bi çocuk bayrağımı yakıyor sen tepki vermeyecek misin.. Vatan hainliğini kim her ne şekilde yaparsa yapsın kayıtsız kalamam sen de kusura bakma :tiphat:

Hepimiz misafiriz. Evvela ALLAH, sonra Galatasaray.

Fenerbahçe maçları başka. Neeskens de bu akşam onu dedi. Adamların bizi dövdügü kalmıyor sahalarında, bizim sahamızda biz gidip onlara sarılıyoruz dedi. İmzamı atarım. Benimn dediğim genel duruştur. Maç içinde "sert" olmak, "hırslı" olmak başka; adama sarılmak (Roberto Carlos), her düdükte yırtık dondan fırlar gibi hakeme saldırmak (Emre), sakatlamaya girmek (TSL) bambaşka. Bunun farkını bilerek oynamamız lazım ve örnektekilerden uzak durmalıyız.

Bende şöyle diyeyim.Bu sene ligin en sert oynayan takımı biz olabiliriz.uA forumda Fazıl Ünverdi diye biri var.4-4-2 dergisinin yazarıymış galiba.Tam bilmiyorum ama yönetime çok yakın olduğunu uA forumfa söylediler.

Adamın dediği;Stoch hariç stoper,2 tane oyunu çift yönelü oynayabilen orta saha ve forvet alınacak.Elano iyi paraya anlaşılırsa satılacak.

Kewell yerine Stoch,Elano yerine 2 tane hem teknik hemde kırıcı CM-DM çok çok iyi olur

hoop hoop

sana birsey diyen mi oldu yigen?

yorum yapan hollandalilara soyledim

ben hollanda dogumluyum ve overmars gelmis gecmis bana gore en efendi, prof topculardandir

lincoln ile emre colaki kiyaslamak gibi birsey.

stili overmars mis, pedro,joe cole deyin tamam ama niye bir hollandali ile kiyaslaniyor ki?

Bilmem Hollandada oynadigi için olabilirmi acep? :eek::Z3:

Bende şöyle diyeyim.Bu sene ligin en sert oynayan takımı biz olabiliriz.uA forumda Fazıl Ünverdi diye biri var.4-4-2 dergisinin yazarıymış galiba.Tam bilmiyorum ama yönetime çok yakın olduğunu uA forumfa söylediler.

Adamın dediği;Stoch hariç stoper,2 tane oyunu çift yönelü oynayabilen orta saha ve forvet alınacak.Elano iyi paraya anlaşılırsa satılacak.

Kewell yerine Stoch,Elano yerine 2 tane hem teknik hemde kırıcı CM-DM çok çok iyi olur

Kewell yerine dedin benim kalbimi söktün attın ama katılıyorum :)

STOCH BRİGHT bize gelirse chealsealiler üzülecek gibi az önce linkte yazılanlardan bu anlaşılıyor seneye chealsea a takımında oynasın diyen çok

stoch gelirse arda AMF oynayacak o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt