# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Bu adam'i almak kumar oynamis oluruz. Ya kral ya balon olur ortasi yok gibi.

Nedenlerinide Twente'lilerden anliyoruz.

Keita'yı Lyonluları dinleyip almasaydık mutlu olur muyduk?

Haklisin. :tiphat:

Ama iste dedigim gibi kumar oynamis oluruz, kendini futbola verirse kral olur Keita gibi aksi taktirde Jo gibi seneye Floryanin arka kapisindan sessiz sedasiz çikar gider.

Kisisel fikrim Stoch'u almayip Gio veya Kewella bir sene daha devam etmek olur.

Ben bu Stoch'un bir numarasini göremedim. Bu elemana paralari saçacagimiza 3-5 kurus fazla verip Ajax'tan Urby Emanuelson'u alalim.

Galatasaray'ın teklifini dün öğrendim falan diyor.Rijkaard'dan bahsediyor,O'nunla çalışmak çok büyük bir şey gibisinden bir şeyler söylüyor.

mevki olarak hücüm oyuncusu değil,ön libero ve orta saha oyuncusu gerekli...

Moussa Sissoko:06.08.1989 y:20 b: 1,87 (touluse)

ön liberoya aradığımız adam(diarrlardan değil ama bu da sissokolardan!...başarı ve istikrar garanti yani)...bence haldun abi ingiltere yerine fransa'ya gitsin.fransa liginden gelen oyuncular bize hep uyun sağlamıştır(mondragon,perez,ribery,baroş,keita)

yine ileriye çok para harcayıp ön libero mevkisi için de mustafa sarp gibi birisini alırsak vay halimize

mevki olarak hücüm oyuncusu değil,ön libero ve orta saha oyuncusu gerekli...

Moussa Sissoko:06.08.1989 y:20 b: 1,87 (touluse)

ön liberoya aradığımız adam(diarrlardan değil ama bu da sissokolardan!...başarı ve istikrar garanti yani)...bence haldun abi ingiltere yerine fransa'ya gitsin.fransa liginden gelen oyuncular bize hep uyun sağlamıştır(mondragon,perez,ribery,baroş,keita)

imkansız bence

bi arkadaş link vermiş orda

Galatasaray Istanbul. "Tam si viem predstaviť ďalšiu kariéru,“ tvrdí v rozhovore pre HN.

Galatasaray İstanbul. "Orada başka bir kariyer hayal edebiliyorum" diye HN röportajda verdi.

Práve včera vyšla správa, že vás chce získať do tureckého veľkoklubu Galatasaray Istanbul jeho riaditeľ, slávny Holanďan Frank Rijkaard.

Už som si to prečítal, samozrejme, že takéto pochvalné slová a záujem o mňa od b?valého kouča Barcelony potešia.

Sadece dün Türk Galatasaray veľkoklubu onun yönetmen almak istediğiniz haber geldi, ünlü Hollandalı Frank Rijkaard.

Zaten, elbette, bu övücü sözler ve faiz bana eski Barcelona teknik direktörü dan memnun okudum.

Kusra bakmayın google translet anca bu kadr oluyor =)

Bence Stoch Hollanda'nin bu sezon 24 yas altindaki kanat oyunculari arasinda en iyisiydi kim ne derse desin .

bi arkadaş link vermiş orda

Galatasaray Istanbul. "Tam si viem predstaviť ďalšiu kariéru,“ tvrdí v rozhovore pre HN.

Galatasaray İstanbul. "Orada başka bir kariyer hayal edebiliyorum" diye HN röportajda verdi.

Práve včera vyšla správa, že vás chce získať do tureckého veľkoklubu Galatasaray Istanbul jeho riaditeľ, slávny Holanďan Frank Rijkaard.

Už som si to prečítal, samozrejme, že takéto pochvalné slová a záujem o mňa od b?valého kouča Barcelony potešia.

Sadece dün Türk Galatasaray veľkoklubu onun yönetmen almak istediğiniz haber geldi, ünlü Hollandalı Frank Rijkaard.

Zaten, elbette, bu övücü sözler ve faiz bana eski Barcelona teknik direktörü dan memnun okudum.

Kusra bakmayın google translet anca bu kadr oluyor =)

Bu google beni bitiriyo ya. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt