# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

hayri serhatin son mesajini alintilayip behlulun cilginsin man fotolarini koyarmisin

stoch u beğenmiyorsanız kimi beğeneceksiniz kim kumar olmayacak bana bir açıklayın...

zaten beğenmeseniz ne olur, adam muhtemelen türkiyeye gelmek istemeyecek siz beğenmemeye devam edin..

Troll'musum

30a9ilh.jpg

Arkadaşlar Veli Kavlak'ın videolarını izlemenizi öneririm..Stoch'la karsılastırabilirsiniz..Tüm golleride uzaktan..

Maalesef...Neyse muhabbet vardı sanırım,yada öyle birşey.

şimdi angut com da geziniyordum,adamlar stocg gs ye diye topic açmışlar nerdeyse bizim kadar yazmışlar,duyumu bile kudurtuyor onları:D

Geldiği takdirde faydalı olacağına inanıyorum.Forvet hattımız daha da güçlenir...

Bir örnek vereyim, benim dönemimde Feyenoord’da oynayan sol ayaklı bir oyuncu vardı. Çok sevdiğim bir oyuncuydu. Milli Takım’da da beraber oynardık. Fakat ben Ajax’ta oynadığım zaman oraya gittiğimizde tünelde maç başlamadan önce saha içinde hiç onu görmezdim, bakmazdım bile. Maç biterdi birbirimizi tebrik ederdik. Biz de oyuncularımızdan bunu rica ettik; hala yapanlar var bunu yapmamalarını istiyoruz. Maç bittikten sonra gitsinler tebrik etsinler birbirlerini. Mesela Fenerbahçe ile oynadığımız iki müsabakaya bakın; oradaki maçta sahaya çıktık, sahaya atılanlar, su şişeleri.. Ondan sonra bakın maç ne kadar gergin geçti. Buradaki maça bakın; sahamıza geldiler bizimkiler gitti onlara sarıldı. Olmaz bu.

Süper bir düşünce...Helal olsun neeskens'e..Seneye uygulatsınlar şu düşünceyi takıma.

ulan bu adam neymis boyle yaaa vallaha ben bu kadarini beklemiyodum feneri duman ediyo duman :D

bi arkadaş link vermiş orda

Galatasaray Istanbul. "Tam si viem predstaviť ďalšiu kariéru,“ tvrdí v rozhovore pre HN.

Galatasaray İstanbul. "Orada başka bir kariyer hayal edebiliyorum" diye HN röportajda verdi.

Práve včera vyšla správa, že vás chce získať do tureckého veľkoklubu Galatasaray Istanbul jeho riaditeľ, slávny Holanďan Frank Rijkaard.

Už som si to prečítal, samozrejme, že takéto pochvalné slová a záujem o mňa od b?valého kouča Barcelony potešia.

Sadece dün Türk Galatasaray veľkoklubu onun yönetmen almak istediğiniz haber geldi, ünlü Hollandalı Frank Rijkaard.

Zaten, elbette, bu övücü sözler ve faiz bana eski Barcelona teknik direktörü dan memnun okudum.

Kusra bakmayın google translet anca bu kadr oluyor =)

Ben çevirdim, türk medyası yazdı seni dün diyor, oda Rijkaardla eski Baça teknik direktörüyle olmak güzel, ama daha gelen bir teklif yok, sadece türk medyasından gelen haberi duymuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt