# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

keşke alınsa angutlar bile nası tutuşmuş..

gerçi biz alırız zaten bu adamı röportajı gayet olumluymuş

çok şükür ki bazı mallar gibi bize burun kıvıracak oyuncularla ilgilenmiyoruz

bu transfere yanlış diyenlere de serdar özkanla mutluluklar dilerim

Dur heyecanlanma yavaş.Kanatlarda adam var diyorsun.Arda en fazla 1 yıl daha oynayacak bizde.Kewell zaten gidiyor.Gio'nun da bonservisi yüksek.Bu yüzden alınmayacak.Yönetimde bunu düşünerek Stoch'u alıyor.

Şimdi sen söyle.Elimizdeki kanat oyuncu sayısı kaç.

Keita,Stoch,S.Özkan.

Çokmu sence?

tamam haklisin ama su anda oncelik orta saha olmali degilmi sence butun sanciyi bu sene orta sahadan dolayi cektik, ve yine ilk transferin kanat oyuncusu olmasi beni korkutuyor, bu transfer yapilmasin demiyorum ama orta saha transferide ayni anda yuruse cok daha iyi olur

tamam haklisin ama su anda oncelik orta saha olmali degilmi sence butun sanciyi bu sene orta sahadan dolayi cektik, ve yine ilk transferin kanat oyuncusu olmasi beni korkutuyor, bu transfer yapilmasin demiyorum ama orta saha transferide ayni anda yuruse cok daha iyi olur

Ya orta saha alınmayacağını nereden biliyorsunuz? Basına yansımamış birçok oyuncu oluyor ilgilendiğimiz.Daha sezon açılmadı bile sakin biraz.Onlar da eminim ki farkındadır artık sorunun orta sahada olduğunun.Çok giden olacağından ille gelen de olur.Yaz boyunca adam gibi orta saha almazlarsa o zaman konuşuruz.

Dur heyecanlanma yavaş.Kanatlarda adam var diyorsun.Arda en fazla 1 yıl daha oynayacak bizde.Kewell zaten gidiyor.Gio'nun da bonservisi yüksek.Bu yüzden alınmayacak.Yönetimde bunu düşünerek Stoch'u alıyor.

Şimdi sen söyle.Elimizdeki kanat oyuncu sayısı kaç.

Keita,Stoch,S.Özkan.

Çokmu sence?

Takımın her yeri tamdı da kanat transferi mi eksik kaldı.

Önce olmazsa olmaz eksiklerini kapar sonra kadronu derinleştirirsin.

Kaldı ki mesela Caner elde tutulabilir. Hem Türk hem de yedek oturursa sorun çıkarmıyor. Üstelik belki de bir anda sol bek için de inanılmaz bir gelişim göstericek.

Üstelik Arda niçin en fazla 1 yıl daha oynasın bizde? Bu medyanın taraftarı koşullaması. Arda konusunda zil çaldığında tükürük salgılayan Pavlov'un deney köpeği gibi olduk. Pekala kalıp Galatasaray'da futbol hayatını sürdürmeyi seçebilir.

Ve... Bu takımın sol kanadında Arda oynamalıdır. Yine oyun içerisinde maksimum özgürlük tanınsın ama en verimli olduğu yerde oynaması takımın performansını da çok arttıracaktır.

Orta saha transferi biraz da Elano'nun durumuna bağlı olabilir bunu kabul ediyorum ama transferin önceliği bu bölgedir. Stoch'a harcıyacağınız 5 milyonu buraya ayırdığınız paranın üzerine eklerseniz atıyorum Grella yerine Baptista'yı, Muntari'yi alırsınız. Ben şu aşamada açıkcası kanatlarında Keita, Arda olan bir takımın Serdar Özkan, Aydın gibi yedekleri varken, belki Caner'i elde tutacakken ve Sabri'yi gerektiğinde açığa çekebilecekken Türkiye için çok önemli sayılabilecek kadar bir bütçeyi yani 5 milyonu Stoch'a ayırmasını hakikaten yadırgıyorum.

Antu bile kudurddu.Bu adamı GS alırsa,kulübe desteğimi keseceğim yazmışlar:D

Twentenin fenerle oynadığı 2. maçın özetini izledim..Çok etkili bu adam..Her atakta kendisini görüyorsunuz..

stoch gelirse gökhanın yine agoaar :D

paspas olur:asd::asd:

HOSGELDINIZ-KAPI-ONU-PASPAS-65x45__23538276_0.jpg

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt