# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Stoch'u alırsak diye ortasaha transferi yapmayacağız dedi mi bir yöneticimiz filan.:oSanki Stoch gelirse transferi kapatacağız yahu.

Gio'yla tarzları bayağı bir benziyor sanki, takip ettiğim bir oyuncu değil ama anlatılanlardan, özetlerden olsun bende böyle bir izlenim bıraktı. Gio'nun sağ ayaklı ve solda oynayanı gibi. Yanılıyor muyum?

Gio'yla tarzları bayağı bir benziyor sanki, takip ettiğim bir oyuncu değil ama anlatılanlardan, özetlerden olsun bende böyle bir izlenim bıraktı. Gio'nun sağ ayaklı ve solda oynayanı gibi. Yanılıyor muyum?

Maç içinde devamlılığı Gio'dan iyi.. İkili mücadelelerde Gio'dan daha dirençli.. Şutları Gio'dan çok daha iyi..

Stoch'u alırsak diye ortasaha transferi yapmayacağız dedi mi bir yöneticimiz filan.:oSanki Stoch gelirse transferi kapatacağız yahu.

Bence bonservis bedeli 5 milyon euroyu bulacak bir futbolcuyu

kanat için değil de

orta sahada egemenliğini kuracak

pas alışverişini sağlayabilecek bir futbolcuya harcanabilir.

Sonuçta Galatasaray'ın transfer bütçesi 30 milyon euro değil.

Elano ve Keita'nın taksitleri de yaklaşıyor :)

4.2 pound ise degeri ve biz bu cocukla gecekten ilgelniyorsak, aldik diye biliriz.

Ben bonservisi 10 mlyona yakin olur diye düsünüyordum.

Nedved mesela çok hızlıydı değil mi??

En parlak zamanında Juventus'un sol kanadının tek sahibi...

Yada Ronaldinho? Çok mu hızlı?

Tabulara boğulmuşsunuz. Beyninizde çeşitli şablonlar var ve o şablon dışındaki hiç bir şeyi kabul edemiyorsunuz.

Mıy mıy dediğin adam Galatasaray'ın kaptanı ve şurdaki herkesin gözünde senden daha saygın bir insan. Yaptığın benzetmelere, taktığın sıfatlara dikkat etsen iyi olur. Ayrıca futbolcularımızı aşağlayıcı laflar etmek de forum kurallarına aykırı.

evet çok hızlı, açarsın bakarsın, senin izlediğin maçların 5 katını izlemişimdir Nedved oynarken, ayrıca birisinin futbol stiline mıy mıy demek bir hakaret değildir, senden öğrenmeyeceğim kimin oyun stiline nasıl hitap edeceğimi.

Futbol oynamak saygınlık mı bilemeyeceğim ama, senin lafların bana hiçbir şey ifade etmiyor çünkü önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye...

Bence bonservis bedeli 5 milyon euroyu bulacak bir futbolcuyu

kanat için değil de

orta sahada egemenliğini kuracak

pas alışverişini sağlayabilecek bir futbolcuya harcanabilir.

Sonuçta Galatasaray'ın transfer bütçesi 30 milyon euro değil.

Elano ve Keita'nın taksitleri de yaklaşıyor :)

O hesapları bizden daha iyi yapıyorlardır,merak etmeyin.:asd:Takımın en zayıf bölgesine transfer yapmadan duracaklarını sanmıyorum.Kendi iplerini çekmiş olurlar.:o

evet çok hızlı, açarsın bakarsın, senin izlediğin maçların 5 katını izlemişimdir Nedved oynarken, ayrıca birisinin futbol stiline mıy mıy demek bir hakaret değildir, senden öğrenmeyeceğim kimin oyun stiline nasıl hitap edeceğimi.

Futbol oynamak saygınlık mı bilemeyeceğim ama, senin lafların bana hiçbir şey ifade etmiyor çünkü önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye...

:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt