# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Tam bir kontra atak futbolcusu.Tekniği iyi oyun zekası iyi uzaktan şut atar..

:o

renkdaşlar artık ilgilendiğimiz futbolcuyla ilgili açıklama yapıyoruz ya stochla qorusmelere baslansa acıklanmazmıydı yada benmı yanılıyorum ;)

Miroslav Stoch'u izleme imkanım olmadı hiç. Ama forumdaki arkadaşlarımız genelde oyuncunun iyi bir kumaşa sahip olduğunu söylüyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek ki ilgileniyoruz.

Ama bir yandan da Frank Rijkaard'ın Gİovanni Dos Santos'u kolay kolay bırakacağını ya da bırakmak istediğini düşünmüyorum. Bonservisi ile ilgili tam bir bilgim yok ama fiyat biraz düşürülürse Giovanni alınamazmı? Sizlerin düşüncesini merak ediyorum. Giovanni veya Stoch ikilisinden biri kesin gelecek olsa hangisini isterdiniz?

Sende

Grella

Mustafa Pektemek

Yasin Pehlivan

Veli Kavlak

Diyordun ne Oldu?

Pat....:D

Transfer sezonu bitti mi ? :D Gel sende iddialı çık. Hem ben kaynağımı hep söyledim , belirttim. ScoutGs ve Fazıl Ünverdi(Stoch transferinde)

Transfer sezonu bitti mi ? :D Gel sende iddialı çık. Hem ben kaynağımı hep söyledim , belirttim. ScoutGs ve Fazıl Ünverdi(Stoch transferinde)

Fazıl Ünverdi uA forumda hergün yazıyo ya.Kim bu adam.

Dün 2 tane yabancı alcaz dedi orta sahaya.Stochla ilgilendiğimizi söyledi.Birde yabancı stoper alcaz dedi

Fazıl Ünverdi uA forumda hergün yazıyo ya.Kim bu adam.

Dün 2 tane yabancı alcaz dedi orta sahaya.Stochla ilgilendiğimizi söyledi.Birde yabancı stoper alcaz dedi

Editör. Ya Fanatik yada Fotomaç'ta. Çok sağlam Galatasaray'lıdır. Facebook'ta Fener faciasından sonra baya yardırdı. :D

saolun bilgilendirdiğiniz için bn acıklama yapma zorunluluğumuz var sanıyordum :)

Hepimizin kaynakları zaten çoğu kişinin bildiği kaynaklar. Geçmişte söyledikleri isimlerin çoğu geldi o yüzden bu transfere bitti gözüyle bakıyorum ! Haldun üstünel stoch için 3-5'in lafını etmez !!!

Editör. Ya Fanatik yada Fotomaç'ta. Çok sağlam Galatasaray'lıdır. Facebook'ta Fener faciasından sonra baya yardırdı. :D

:D O zaman kadroda çok revizyon olcak.Adam orta sahaya 2 yabancı(muhtemelen CM*DM),defansa da bir yabancı,birde forvet alcakmışız.Forvet büyük ihtimal Semih ya da M.pektemektir.

B .ka zırta hayırlı olsun demesek de millet heyecanlanmasa ama dimi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt