# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Kavlak ve Grella da tamam

Stoch'un işini büyük ölçüde bitiren Sarı-Kırmızılılar, Rapid Wien'den Veli Kavlak ve Blackburn Rovers'dan Grella'yla da imza aşamasına geldi.

fft1mm1017885.jpg

Galatasaray’da transfer operasyonu başarıyla sürüyor... Bir yandan Chelsea’nin genç futbolcusu Miroslav Stoch’un işini büyük ölçüde bitiren Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan Vincenzo Grella ve Veli Kavlak trasferlerinde de son aşamaya geldi. Avusturya’ya giderek Stoch’u çıplak gözle izleyen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, asıl hedefi olan Veli Kavlak’la da masaya oturdu. Öncelikle oyuncuyu ikna eden Sezgin, daha sonra da kulübü Rapid Wien’le görüşmelere geçti. Aynı takımdan Yasin Pehlivan’la da ilgilenen Sezgin, imzalar atılmadan Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor. Genç orta saha oyuncusu Veli’nin Galatasaray forması giymek istemesi de yönetimin elini güçlendiriyor. Ancak Aslan’ın operasyonu bununla sınırlı değil. Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel de Londra cephesinde Stoch dışında bir ismi daha transfer etmeye çalışıyor.

Tugay Kerimoğlu ikna edecek

Tecrübeli ön libero Vincenzo Grella’dan onay almayı başaran Üstünel, şimdi Blackburn Rovers’a 500 bin Euro’luk bonservis bedelini kabul ettirmeye uğraşıyor. 1 milyon Euro’da direten İngiliz kulübünü ikna etme görevi ise Tugay Kerimoğlu’nun.

Kaynak: Fanatik.

Niye gelmesin ki? Dünyanın her yerinde bulabileceğiniz türde vasat bir adam. Sadece hızı ve kısa boyu sayesinde çevikliği var. Başka da bir numarası yok.

Niye gelmesin ki? Dünyanın her yerinde bulabileceğiniz türde vasat bir adam. Sadece hızı ve kısa boyu sayesinde çevikliği var. Başka da bir numarası yok.

Yine yapıyorsun aynı şeyi. Burdaki birçok kişinin vasat kelimesini nasıl algılayacağını bilmiyormusun?

Yine yapıyorsun aynı şeyi. Burdaki birçok kişinin vasat kelimesini nasıl algılayacağını bilmiyormusun?

Biliyorda yazıyor, Türkçemizi o kadar düzgün kullanan arkadaşımız olduğu için biliyorum bende :asd:

Sen Serhat'a neden hala uyanamadın bende onu anlamadım:melek:

Her insan eleştirilebilir, mükemmel değildir hiç kimse. Fakat ölümüne eleştirmekte işi sadece eleşirmek olan bizim Türk milletine mahsus sanırım. Son yıllardaki en iyi Türk oyuncuya bile demediğini bırakmayanlar Stoch gibi bir oyuncuyu tabii ki eleştirir. Serhat Arda'yı eleştirdiğinden falan söylemiyorum, eleştirdi mi de bilmiyorum ama genel tavır olarak herkes eleştirmekten zevk alıyor. Gidin İnci sözlüğe yazın, madem millete sallamaya o kadar meraklısınız.

Sanırım ilgi çekmek hoşuna gidiyor, başarılı da oluyor, ben bile ciddiye alıp cevap yazıyorum mesela.

Biliyorda yazıyor, Türkçemizi o kadar düzgün kullanan arkadaşımız olduğu için biliyorum bende :asd:

Her insan eleştirilebilir, mükemmel değildir hiç kimse. Fakat ölümüne eleştirmekte işi sadece eleşirmek olan bizim Türk milletine mahsus sanırım. Son yıllardaki en iyi Türk oyuncuya bile demediğini bırakmayanlar Stoch gibi bir oyuncuyu tabii ki eleştirir. Serhat Arda'yı eleştirdiğinden falan söylemiyorum, eleştirdi mi de bilmiyorum ama genel tavır olarak herkes eleştirmekten zevk alıyor. Gidin İnci sözlüğe yazın, madem millete sallamaya o kadar meraklısınız.

beni kastediosan söyliim.. ben stochu eleştirmiorum.. sadece bize gelmez diorum...

Tepki çekmekten hoşlanıyorsa gitsin başka yerde yazsın o mesajları ben rahatsız oluyorum.

beni kastediosan söyliim.. ben stochu eleştirmiorum.. sadece bize gelmez diorum...

Yok arkadaşım, eleştirmek gereklidir tabii ki. Yeri geldiğinde eleştirilmelidir de zaten. Ama bazılarımız tırnak içinde 'b.kunu' çıkartıyor. Foruma tamamen eleştirmek için girenlerimiz var. Şirinlerdeki huysuz şirin gibiler, eğer güzel bir örnek vermek gerekirse:o

Pollyanna olmaya da gerek yok tabii ama dediğim gibide olmamak lazım. Sana değildi lafım.

Tepki çekmekten hoşlanıyorsa gitsin başka yerde yazsın o mesajları ben rahatsız oluyorum.

Bende rahatsız oluyorum, Elano, Barış, Ayhan, yeri geldi Arda, Rijkaard topiklerine giremez olduk. Resmen midem bulanıyordu bu tarz yazılardan. Bir ara tepki verdim, cevap yazdım, ama değişen bir şey olmadı. Fenerliler bile bir süre sonra susuyor, eleştirmiyoruz, bu eleştiri merakı nedir anlamadım.

Sanırım ilgi çekmek hoşuna gidiyor, başarılı da oluyor, ben bile ciddiye alıp cevap yazıyorum mesela.

1 - Eleştirilmesi gerekenleri eleştiriyorum.

2 - Arda'yı eleştirmedim, aksine her zaman arkasında durdum.

3 - Doğruları söylüyorum. Doğrular insanların ilgisini çekiyor demek ki.

4 - Türkçe'ye biraz özen gösterirsen fena olmaz.

1 - Eleştirilmesi gerekenleri eleştiriyorum.

2 - Arda'yı eleştirmedim, aksine her zaman arkasında durdum.

3 - Doğruları söylüyorum. Doğrular insanların ilgisini çekiyor demek ki.

4 - Türkçe'ye biraz özen gösterirsen fena olmaz.

Güzel kardeşim yorumlarındaki üslubundaki gerçekler değil abartılı kelimeler tepki çekiyor. Burdaki üyelerin çoğunun kendine göre gerçekleri vardır bunu sen belirliyemezsin. Eğer ben halimden memnunum kendimi internette böyle pazarlıyorum dersen saygı duyarım ama bu forumda bu kadar tepki çekiyorsan kendine çeki düzen vermek zorundasın. Bu sefer anlaman ümidiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt