# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Fazıl Ünverdi 1 tutturur, 10 sallar. ;)

1439.jpg
Fotomaç yazarı nede olsa..:asd:

Sol kanada Keita gibi bi adam gelicekse buda Stoch olabilir.. gerçekten süper bişey olur süper bişey! inşallah gelir.

Kimin devrede olmasi beni ilgilendirmez. Büyük takimlar bu gibi durumlarla basa cikabilmeli. Biz herseferinde Fener devrede diye vazgecersek yemisim öyle büyüklügü. Bizimkilerde gitsin Krasic icin devreye girsin. Ne var yani? Bi kerede birisiyle rekabetteyken alsinlar futbolcuyu.

Stoch'u benimsemeyenler evvela Volkan Sen icin istenen ucreti bi akillarina getirirseler bu transfere hak vereceklerdir. Volkan Sen'den cok daha donanimli bir oyuncuyu 3-4 milyon daha az para vererek almak basaridir.

Bu Fenerbahçe sadece egolarını tatmin etmek için ilgileniyor.Krasic'i aldı gibiler,Stoch'u alıpta ne yapacaklar?

onlar ancak 3..ün 1... alırlar..Krasic in, dayısınınoglunun amcasının kayınpederinin torununun yengesinin kardeşinin kayınçosu bile gelmez bu eziklere.....gitsinler G.Amerikadan güzel bir kazık daha yiyip gelsinler...:asd:

onlar ancak 3..ün 1... alırlar..Krasic in, dayısınınoglunun amcasının kayınpederinin torununun yengesinin kardeşinin kayınçosu bile gelmez bu eziklere.....gitsinler G.Amerikadan güzel bir kazık daha yiyip gelsinler...:asd:

Anelka,Ortega,Appiah,Alex,Hoojdonk geldi ama.

Manu almaz Krasic'i çünkü Krasic onların seviyesinde bir oyuncu değil.

Gecen sezon seyredebildigim kadarıyla alınabilecek 2 tane oyuncu gördüm.İlk olarak Krasıc,hakkaten müthiş bir oyuncu harika bir yetenek,daha o zamanlardan beri Mılan peşinde zaten. İkinci olarak Stoch u gördüm..Krasıc kadar olmasada ahhh keşke alsak dedigim isimdi..

Antu,da adamların açtığı topiğe bak:asd:sırf bunlara inat gelsin istiyorum stochu:asd:

Başlığın adı:Stoch Gs ye gelmesin istiyorsanız buraya nedenlerini yazın da okusun...(Stochun sitesinden bahsediyor)

:asd::asd::asd:

Antu,da adamların açtığı topiğe bak:asd:sırf bunlara inat gelsin istiyorum stochu:asd:

Başlığın adı:Stoch Gs ye gelmesin istiyorsanız buraya nedenlerini yazın da okusun...(Stochun sitesinden bahsediyor)

:asd::asd::asd:

Ne Bursaymışşş beee kardeşimmmm...:asd::asd::asd:

Stoch un gelmesini isterim süper bir oyuncu.keita arda stoch baros 2 tanede iyi orta sahayla seneye çok iyi bir takım oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt