# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Yakında, ''Stoch Galatasaray'a gelmesin'' diye yürüyüş filan da yaparlar.

artık fiyatta biraz fedakarlık yapılıp alınmalı bu oyuncu.

transfer olayı basına sızdıktan sonra, bu kadar uzatılmamalı.

bide dünya kupasını beklersek, işimiz oldukça zorlaşır.

Alındığı zaman 2 kötü performansta asılcaksa gelmesin. Biz bu oyunculara "yetişme çağındaki futbolcu" olarak bakamıyoruz malesef.

Yakında, ''Stoch Galatasaray'a gelmesin'' diye yürüyüş filan da yaparlar.

biz kimi almaya kalksak adı çıkıyo onlarda çoğu taraftar araya girelim fiyat yükseltelim biz alalım onlardan önce çok diyolar böyle yani fb lilik çok kötü bişey ya allah kmseyi fb li etmesn inşallah . kişilk yapıları bozuk hepsinin

Bu fazıl kim ve hangi transferi tutturmuş ??? kestaneler stoch ile ilgilense stoch kesin söylerdi !!! adam her konuşmasında Galatasaray konusu geçiyor ve olumlu bakıyor bu transfere !!!

1 milyon euro için fln bu adamı alamazsak, bozulurum cidden Haldun'a.

alabileceğimiz ender oyunculardan biri.dünya kupası sonrasına bırakmak bütük risk olur.

1 milyon euro için fln bu adamı alamazsak, bozulurum cidden Haldun'a.

sercan haldun baba isini bilir rahat ol sen angutlarda iyi bilsinki haldun baba aziz yildirime 5 böler 3 katlar sonra gene 1 böler cebe koyar yani araya girmeleri filan fistan hikaye onlar F.R faktörunu unutuyolar yani ben olsam daumla calisacagima F.R gibi dunya markasi bir adamlar calisirim daha iyi yani Daumu gonderseler daum nereye gidecek köln hamburg daum gitigi yere stoch ala bilirmi hayir ama F.R giderse milan barca manu City inter dunya klubleri bunlar onun icin stoch onunla calismayi kim istemez diyo yani isterlerse araya girsinler haldun babanin yerinde olsam ayni boyle der son teklifimi yapar masadan kalkarim granti veriyorum size en gec 3 billemedin 5 DK icin haldunu ara tamam getir kontrati imzaliyim diyecek yani ben cok rahatim bu konuda cunki F.R ve neskenss var diye :D daumu F.R ve Neskenssmi ? hata dunyaca unlu yardimcilarida yaninda :D hemen evet derim

Stoch un kendısıne ait sitesınden gırerek mesaj atabılırsınız arkadaslar.Bize gelmesı konusunda belkı katkınız olbilir ıkna edebilirsenız kendısını:)

Stoch un kendısıne ait sitesınden gırerek mesaj atabılırsınız arkadaslar.Bize gelmesı konusunda belkı katkınız olbilir ıkna edebilirsenız kendısını:)

Adam dünya kupasında, bizim yazdığımız yazıları mı görecek :)

Disardi bir kiz "duyum var , duyum, duyumcu gelmis" diye bagriyordu. Olay nedir?

Yok mu gelismeler?

Ya bugün bi arkadaşla konuştum Vitesse altyapısında oynuyor Stoch'un çok zayıf olduğunu söyledii omuz omuza girdiği çoğu mücadeleyi kaybediyor onun dışında hızlı ve ayağına hakim olması artısı dedi.Paylaşmak istedim

Ya bugün bi arkadaşla konuştum Vitesse altyapısında oynuyor Stoch'un çok zayıf olduğunu söyledii omuz omuza girdiği çoğu mücadeleyi kaybediyor onun dışında hızlı ve ayağına hakim olması artısı dedi.Paylaşmak istedim

Yumuşak Hollanda Ligi'nde durum böyleyken, sert TSL'de nasıl oynayacak bakalım Stoch.

iste benimde en buyuk korkum budur holanda ligi cok yumusak tsl ise cok sert onun icinde ingiltereden adam bulmamiz lazim yilarca orda oynamis adamlar

Fenere karsi gördük iste, Türkiye ligin en iyi sag bek dedikleri Gökhani aglatti resmen.

Fiziği göründüğü gibi zayıf değil ve bu eksikliğini çevikliğiyle kapatıyor bence... Oyuncuyu istemiyorsunuz diye olumsuz özelliklerini görmekten vazgeçin... Ribery de geldiği zaman Stochdan farkı yoktu hatırlarsanız..

Anelka,Ortega,Appiah,Alex,Hoojdonk geldi ama.

Anelka, Fener'e gelmeden önce zaten bir sürü büyük takımda oynadı. Ancak problemli kişiliği yüzünden hiç birinde tam olarak tutunamadı. Fener'den de Bolton'a gitti ancak değişim gösterdiği bariz şimdi Chelsea'nin as oyuncusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt