# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Anelka,Ortega,Appiah,Alex,Hoojdonk geldi ama.

Anelka: Fenerbahçe'ye gelmeden önce kariyerinde Arsenal gibi takımlar var. Ancak yeteneğine rağmen aşırı derecede ruhsuz, problemli ve istikrarsız oyunu yüzünden hiç bir klüpte dikiş tutturamadı. Ancak Fener'den transfer olduğu Bolton'da istikrar sağladı ve Chelsea'ye transfer oldu. Artık problemli taraflarını bir kenara bıraktığı için 3 sezondur Chelsea'de forma giyiyor.

Ortega: Yeteneği çok fazlaydı. Ancak kendiside problemli oyuncuların en başını çekerdi. ManU gibi büyük takımların hiç birinin Ortega'yı istememe sebebi buydu. Kendisinde "aile, memleket özlemi" gibi durumlar hat safalarda.

Appiah: Oynadığı takımda (sanırım Juventus'du) satılıktı ve satıldı işte. Kendisinin talibi muhakkak vardır ama Fenev'in verdiği parayı var mıdır? Yoktur.

Alex: Parma'ya gitmiş, bir kaç maç sonra kovulmuş ve sırf Brezilya liginde forma giyen bir futbolcu. Milli Takım maceraları tabii ki biliniyor. Ancak kendisini almak çok zor birşey değil. Büyük klüpler ise bu tarz koşmayan, pres yapmayan, takımı sürekli 10 kişi oynatan ve maç içinde sadece bir kaç dakika bulunan oyuncuları genelde tercih etmediği için, Alex'i almak yine Fenev'e düşüyor.

Hoojdonk: Her zaman kaliteli, ünlü, iyi bir forvet oyuncusuydu. Ancak R. Carlos örneğindeki gibi bu kadar popüler, yetenekli, karakteri düzgün bir oyuncuyu 25 yaşında getiremezsin. Getirdim diyorsan Ortega gibi, Anelka gibi muhakkak defosu vardır. Tabii 30 küsür yaşlarda getirirsin, parayı hiç kazanmadığı kadar dayarsın, "bu saatten sonra Barcelona'ya transfer olacak halim yok ya" dedirtirsin, klübünde oynatırsın.

Anelka: Fenerbahçe'ye gelmeden önce kariyerinde Arsenal gibi takımlar var. Ancak yeteneğine rağmen aşırı derecede ruhsuz, problemli ve istikrarsız oyunu yüzünden hiç bir klüpte dikiş tutturamadı. Ancak Fener'den transfer olduğu Bolton'da istikrar sağladı ve Chelsea'ye transfer oldu. Artık problemli taraflarını bir kenara bıraktığı için 3 sezondur Chelsea'de forma giyiyor.

Ortega: Yeteneği çok fazlaydı. Ancak kendiside problemli oyuncuların en başını çekerdi. ManU gibi büyük takımların hiç birinin Ortega'yı istememe sebebi buydu. Kendisinde "aile, memleket özlemi" gibi durumlar hat safalarda.

Appiah: Oynadığı takımda (sanırım Juventus'du) satılıktı ve satıldı işte. Kendisinin talibi muhakkak vardır ama Fenev'in verdiği parayı var mıdır? Yoktur.

Alex: Parma'ya gitmiş, bir kaç maç sonra kovulmuş ve sırf Brezilya liginde forma giyen bir futbolcu. Milli Takım maceraları tabii ki biliniyor. Ancak kendisini almak çok zor birşey değil. Büyük klüpler ise bu tarz koşmayan, pres yapmayan, takımı sürekli 10 kişi oynatan ve maç içinde sadece bir kaç dakika bulunan oyuncuları genelde tercih etmediği için, Alex'i almak yine Fenev'e düşüyor.

Hoojdonk: Her zaman kaliteli, ünlü, iyi bir forvet oyuncusuydu. Ancak R. Carlos örneğindeki gibi bu kadar popüler, yetenekli, karakteri düzgün bir oyuncuyu 25 yaşında getiremezsin. Getirdim diyorsan Ortega gibi, Anelka gibi muhakkak defosu vardır. Tabii 30 küsür yaşlarda getirirsin, parayı hiç kazanmadığı kadar dayarsın, "bu saatten sonra Barcelona'ya transfer olacak halim yok ya" dedirtirsin, klübünde oynatırsın.

tebrik ediyorum yazıcaklarımın aynısını sen yazmışsın futbolcuları ii analiz etmişsin aynen böle walla

Roberto Carlo ve Alex'i ciddi olarak büyük klüpler istiyordu hatta açıklamalarında Fener çok ısrarlıydı benim için demişlerdi.

Carlos Fenerbahçe'Ye bir yıl önceden söz vermiştim ondan geldim dedi.Alex'in ise gelirken neler konuşulduğu aklımda hala.(F.Altaylı,Tanburacı...)

Anelka, Türkiye'ye ye getirilmesi en zor adamdı gelen yıldızlar içinde.Gittiği takımlarda istikrarsız değildi.

Nicolás Anelka - - transfermarkt.de

Appiah, talibi olup olmadığı hakkında tahminlere bırakmamak lazım işi.Sende bilemezsin bence olup olmadığını ama sen bu adamı Juventus'tan getiriyorsun.Üstelik bu adam Türkiye'ye geliyor.

Hoojdonk,Ortaga'yı anlarım belki ama bu adamlar Türkiye'ye geliyor.Onları buraya getirmek zordur.Bu kadar basit görmemek lazım.

Yahu bize ne Alex'ten Ortega'dan Anelka'dan bilmemneden.

Adamların bu sene şampiyonlar ligine zor da olsa gitme ihtimali var bir kere, bizden iyi transfer yapmaları çok ta normal olur.

Biz kendi işimize bakalım.

Bizim zamanında Lincoln'ü deli gibi istememizin nedenlerinden biri Schalke'deyken Fenerbahçe'yi madara etmesiydi. Aynı şeyi Stoch'ta da gözlemliyorum. Bize ne Fenerbahçe maçında yaptıklarından, adam ikinci yarı oynamamış koşmamış bile.

Yahu bize ne Alex'ten Ortega'dan Anelka'dan bilmemneden.

Adamların bu sene şampiyonlar ligine zor da olsa gitme ihtimali var bir kere, bizden iyi transfer yapmaları çok ta normal olur.

Biz kendi işimize bakalım.

Konu açıldıda cevap verelim dedik.Yapsa Fener iyi transfer yapıyormuş yada yapmıyormuş farketmez.Bizim konumuz o değildi.

Roberto Carlo ve Alex'i ciddi olarak büyük klüpler istiyordu hatta açıklamalarında Fener çok ısrarlıydı benim için demişlerdi.

Carlos Fenerbahçe'Ye bir yıl önceden söz vermiştim ondan geldim dedi.Alex'in ise gelirken neler konuşulduğu aklımda hala.(F.Altaylı,Tanburacı...)

Anelka, Türkiye'ye ye getirilmesi en zor adamdı gelen yıldızlar içinde.Gittiği takımlarda istikrarsız değildi.

Nicolás Anelka - - transfermarkt.de

Appiah, talibi olup olmadığı hakkında tahminlere bırakmamak lazım işi.Sende bilemezsin bence olup olmadığını ama sen bu adamı Juventus'tan getiriyorsun.Üstelik bu adam Türkiye'ye geliyor.

Hoojdonk,Ortaga'yı anlarım belki ama bu adamlar Türkiye'ye geliyor.Onları buraya getirmek zordur.Bu kadar basit görmemek lazım.

Alex'i ciddi klüpler falan istemiyordu traş hepsi. Adam anca Parma'da oynamış, orda bile oynayamamış. Hangi ciddi klüp napsın alexi malexi..

Alex'i ciddi klüpler falan istemiyordu traş hepsi. Adam anca Parma'da oynamış, orda bile oynayamamış. Hangi ciddi klüp napsın alexi malexi..

İsteyen vardı,çok iyi hatırlıyorum.Tabi hepsi almak için sıraya girmemişti.Fatih Altay'lının ve Osman Tanburacı'nın Alex gelmeden önce ne dediklerini hatırlıyorum.

Zidane gibi oyunculardan sonra Alex'imi getireceklerdi takıma. :)

Fatih Altaylı, Real Madrid istiyor falan diyordu ama tabii ki "tırışka".

Anelka'nın istikrarsızlığı sadece oyun performansıyla alakalı değil. Ciddi disipsizlik, ruhsuzluk, sinir edici derecede vurdum duymazlık, disiplinsizliği gibi hareketleri yüzünden her zaman çok eleştirildi ve oynadığı takımlardan gönderildi.

R. Carlos için diyorum ki. Aynı Hoojdonk durumu. R. Carlos'u büyük klüp istese istese ne kadar büyük klüp isteyebilir. En fazla Roma falan yani. Ama Fener'in verdiği parayı verir mi? Vermez.

Appiah iyi bir oyuncuydu ancak Juventus artık bana lazım değil diyerek satılığa çıkardıda, gene kendisine Guiza misali Fenev kadar para veren takım olmamıştır. Ayrıca demek ki Fenev'den daha büyük bir klüpte teklifte bulunmamış ki, daha yaşlı olmamasına rağmen Appiah geldi.

Sparta Prague misali üç aşağı, beş yukarı Fenev'le aynı düzeydeki klüplerden teklif gelmiştir. Ama her biri 200-300 olmadı 500 bin dolar para verirken, Fenev yılda 2 milyon doları verince, Fenev'e gelmiştir tabii ki.

Ne yani siz ciddi ciddi, ne bileyim Arsenal'den, Liverpool'dan teklif geldide Fenev'imi tercih etti sanıyorsunuz. Veya Real Madrid olayı (Alex gibi)

Alayı yalan. :)

Zidane gibi oyunculardan sonra Alex'imi getireceklerdi takıma. :)

Fatih Altaylı, Real Madrid istiyor falan diyordu ama tabii ki "tırışka".

Anelka'nın istikrarsızlığı sadece oyun performansıyla alakalı değil. Ciddi disipsizlik, ruhsuzluk, sinir edici derecede vurdum duymazlık, disiplinsizliği gibi hareketleri yüzünden her zaman çok eleştirildi ve oynadığı takımlardan gönderildi.

R. Carlos için diyorum ki. Aynı Hoojdonk durumu. R. Carlos'u büyük klüp istese istese ne kadar büyük klüp isteyebilir. En fazla Roma falan yani. Ama Fener'in verdiği parayı verir mi? Vermez.

Appiah iyi bir oyuncuydu ancak Juventus artık bana lazım değil diyerek satılığa çıkardıda, gene kendisine Guiza misali Fenev kadar para veren takım yoktur.

Katılmıyorum.Nasıl,anlat dersen zaten açıkladım birkaç mesaj önce.Tekrar tekrar başa sarmaya gerek yok.

Dünya futbolunda transfer konusunda 2 konu vardır.

Birincisi klüp, ikincisi para.

Mesela Appiah gibi hala yaşı genç sayılabilecek, büyük başarılara imza atabilecek bir oyuncu, daha büyük klüplere sıçrama yapabilecek bir futbolcu, aynı şekilde Anelka;

Önce klubü seçerler.

O dönem ikisinede Fenerbahçe ve bunun ayarında takımlardan (Wisla Krakow, Sparta Prague vs) teklif gelmiştir, ancak tabii ki bu klüpler 500 bin dolar verecekken, Fenerbahçe milyon dolarları dayayınca, Fenerbahçe'ye gelmişlerdir.

Ama normalde Fenerbahçe 1 milyon dolar versin, Liverpool 700 bin dolar versin. Liverpool'u tercih ederler tabii ki.

Of ulan bir gün cezalı kaldım fıttıracak gibi oldum yaa.

radyospora fifa menajeri halis bey bağlandı transferin olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi

Stoch Dünya Kupasından önce karar vermem diyor Fanatik'e verdiği röportajda. Daha var bu işe.

bence transferlerden çok transferlerin zamanı önemli... hep son dakka transfer yapıoruz.. kampın yarısını kaçırıyorlar.. örneğin elano... kaliteli ama uyum sağlayamadı...

Ntvspor'un az onceki haberine gore Stoch'u kiralik istemisiz,Chelsea satmak istiyormus ve astronomik transfer bedeli istemisler,tikanma noktasina gelinmis. socutgs de yazmış biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt