# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Orta saha oyuncusu alinmadan kanat oyuncusu alinirsa yonetime yumurta ve domates atmam gerekebilir.

Ntvspor'un,stad olayından sonra Galatasaray ile ilgili haberlerini pek samimi bulmuyorum.

Kiralik oyuncu almak Galatasaray´a hicbirsey kazandirmaz. Alinacaksa bonservisiyle alinsin, ya da Rijkaard´in istedigi baska bir futbolcu alinsin. Yeterki Rijkaard´in listesindeki oyunculara yogunlasalim. Gecen sezon Honda´yi almayarak nasil bir hata yaptiklarini anlamistir yönetim diye umuyorum.

kiralık futbolculardan dilimiz yandı sanmıyorum öyle bişi olcağını

Kiralık haberleri yalanın daniskasıdır.Sözleşmesi zaten 1 sene sonra biten adamı ne chelsea kiralık verir ne de biz chelsea yi enayi yerine koyup böyle bi teklif yaparız..2 tane kiralık adam aldık ya artık hepsini kiralık yapacak bu basın

Ian Wright, gelmis gecmis en iyi forvetlerden.

Eğer kiralama haberi doğruysa gelmesin derim. Zaten Perez'den sonra kiralık oyunculara her zaman karşı çıkmışımdır. Giovani'den sonra ise hepten kiralık lafına tikim oldu neredeyse:) Stoch eğer kiralık gelirse bonservisi kesinlikle alınmaz. Buna eminim. Çünkü onun bonservisinin alınması için ilk senesinde istatistikleri alt üst etmesi beklenir. Bunu yapmasıda bence imkansızdan öte.

Stoch transferi zora girdi.Bana kalırsa alamayız çünkü bizim gelecek vaadeden futbolcuları alabilme gibi bir özelliğimiz yok.

Kiralama olayı doğru diye duydum arkadaşlar ancak garip olan 2011 de sözleşmesi bitiyor adamın kiralarsak seneye serbest :)

gelecek vaadeden oyuncu galatasaray da yabancı değil türk olmalıdır

Kim var hocam öyle Türk ve " gelecek vaadeden ", kesinlikle katılmıyorum. Büyük takım zihniyetinden uzak bir fikir. Büyük takımlar Scout sistemi kurup hiç tanınmamış futbolcuları tanınmamış yerlerden getirip çatır çatır oynatıyorlar. Bunun en önemli örneği ise ; Lionel Messi...

Arda'yı beğenmeyip, Özer'i övmek de nasıl bir duygu bilemedim gitti.

Kiralama falan konuşuluyor umarım öyle bir saçmalık yapmaz yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt