# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Stoch bizde! Kaynak:Barış özbek:) Allahım ne günlere kaldık:)

Arkadaslar, size süper bir haberim var.

Az önce baktim - 2 hafta bakmiyordum - 2 hafta icinde tam 5 kilo almisim.

Böyle devam ederse bir kac hafta sonra 100'ü bulucagiz, insAllah.

Eminim en az benim kadar sevinmissinizdir ))

Arkadaslar, size süper bir haberim var.

Az önce baktim - 2 hafta bakmiyordum - 2 hafta icinde tam 5 kilo almisim.

Böyle devam ederse bir kac hafta sonra 100'ü bulucagiz, insAllah.

Eminim en az benim kadar sevinmissinizdir ))

Tüketim toplumunun, insanları getirdiği nokta bu. Senin bir suçun yok. İnsan yapısı içgüdüsel olarak yöneliyor tüketime. Karşı koymak için ise güçlü bir irade şart.

3 milyon euro'ya anlasmisiz.

Kaynak daily mirror ve goal.com

Abi gidin yatın uyun ya ! Millet sıyırmaya basladı , surda 5 para etmez adamlar icin yüzlerce sayfa yazarsanız olucagı bu , ah be yönetim düsürdgün hallere bak su takımı ... Grella - Stoch gelio diye bir milletin zil takıp oynamadıgı kaldı ... Bu transferlerle bu takım şampiyon olamaz avrupada da aynı sekilde takılırız maalesef . Eger Arda'da satılırsa ligi 5'le 10. sıra arası tamamlarız .

Valla kaynak Baris Özbek sayfasiysa daha cok beklersiniz:)

3 milyonsa süper..3 milyonona bu kalitede 20 yasında oyuncu olmak büyük başarı..Üstelik dünya kupasındada oynayacak..

Ama ufak bir problem var, Stoch'la daha bir anlasma yokmus. Simdi Stoch super bir performans gosterirse ozaman 3 milyon degil 10 milyon isterler.

Baris abi transfer bitti diye birsey demedim, biz sadece Chelsea'le anlasmisiz.

Stoch kim ya 30 macta hollanda liginde 10 gol attı diye büyük topcu mu bu adamın ne bizim aydın'dan fazlası var ne'de serdar özkan'dan . En fazla eldeki keita kadar performans gösteriri . Grella icin yorum bile yapmıyorum , mustafa sarpın ölüsü grella'ya 50 basar . Böyle adamlarla yabancı kontejyanımızı harcıyoruz seneyede bunları göndermeye calısırız artık . Kardesim 3 tane yabancın olsun ama adam gibi olsun eger paran yoksa illa taraftarı kandırcam diye bak premier ligden topcu getirdik havaları yapmasınlar . Stoch cok iyi futbolcu olsa chelsea 20 yasında ki adamı 2-3 M euroya bırakır mı adam en azından dünya kupasını bekler bakalım ne oynucak falan . Hadi gelelim grella'ya blackburn gibi premier ligde 10-15 arası dolanan bir takımın ortasaha oyuncusu hemde yedek oyuncu senede 10-15 mac oynayan hepiniz biliyorsunuz ki premier ligde bir sezonda her takım en az 50 mac yapar avrupada oynamayan takım bile . Bu adamın pesinde kac haftadır pervane dönüyoruz koskoca Galatasaray'a bak ... Helal olsun sizlere , helal !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt