# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

İzlemeyip övenler kadar yerenleri de konuşmamız lazım. :)

Stoch kim ya 30 macta hollanda liginde 10 gol attı diye büyük topcu mu bu adamın ne bizim aydın'dan fazlası var ne'de serdar özkan'dan . En fazla eldeki keita kadar performans gösteriri . Grella icin yorum bile yapmıyorum , mustafa sarpın ölüsü grella'ya 50 basar . Böyle adamlarla yabancı kontejyanımızı harcıyoruz seneyede bunları göndermeye calısırız artık . Kardesim 3 tane yabancın olsun ama adam gibi olsun eger paran yoksa illa taraftarı kandırcam diye bak premier ligden topcu getirdik havaları yapmasınlar . Stoch cok iyi futbolcu olsa chelsea 20 yasında ki adamı 2-3 M euroya bırakır mı adam en azından dünya kupasını bekler bakalım ne oynucak falan . Hadi gelelim grella'ya blackburn gibi premier ligde 10-15 arası dolanan bir takımın ortasaha oyuncusu hemde yedek oyuncu senede 10-15 mac oynayan hepiniz biliyorsunuz ki premier ligde bir sezonda her takım en az 50 mac yapar avrupada oynamayan takım bile . Bu adamın pesinde kac haftadır pervane dönüyoruz koskoca Galatasaray'a bak ... Helal olsun sizlere , helal !!

Şampiyon Hacettepe.

Stoch kim ya 30 macta hollanda liginde 10 gol attı diye büyük topcu mu bu adamın ne bizim aydın'dan fazlası var ne'de serdar özkan'dan . En fazla eldeki keita kadar performans gösteriri . Grella icin yorum bile yapmıyorum , mustafa sarpın ölüsü grella'ya 50 basar . Böyle adamlarla yabancı kontejyanımızı harcıyoruz seneyede bunları göndermeye calısırız artık . Kardesim 3 tane yabancın olsun ama adam gibi olsun eger paran yoksa illa taraftarı kandırcam diye bak premier ligden topcu getirdik havaları yapmasınlar . Stoch cok iyi futbolcu olsa chelsea 20 yasında ki adamı 2-3 M euroya bırakır mı adam en azından dünya kupasını bekler bakalım ne oynucak falan . Hadi gelelim grella'ya blackburn gibi premier ligde 10-15 arası dolanan bir takımın ortasaha oyuncusu hemde yedek oyuncu senede 10-15 mac oynayan hepiniz biliyorsunuz ki premier ligde bir sezonda her takım en az 50 mac yapar avrupada oynamayan takım bile . Bu adamın pesinde kac haftadır pervane dönüyoruz koskoca Galatasaray'a bak ... Helal olsun sizlere , helal !!

Stoch cok fazla izlemedim ama grella hakkında yanıldıgını göreceksin

stoch iyi futbolcu ben alabileceğimize pek ihtimal vermiyorum ama gelirse faydalı olacağı kesin bence

Şampiyon Hacettepe.

2.Lig'de Hacettepe sampiyon olur mu bilmem , ama süper ligde bizim olamıcagımız kesin olsak bile kac yazar, Galatasaray icin Türkiye asla amaç değil sadece araç olmalıdır , ama biz kaldı ki bırak avrupayı , Türkiye'de hergecen gün daha geri gidiyoruz ... İnsallah ben yanılırım , hatta bunun icin dua edicem .

ben de hiç izlemedim ama burada bir sürü arkadaş övgüyle bahsediyor. umarım hayırlı olur. carusca gibi olmasın da. hani caruscayı aldık arda'yı kazandık o yıl. şimdi bunu da alıyoruz emre çolak ya da başka bir genç oyuncu parlar. stoch da gider.

2.Lig'de Hacettepe sampiyon olur mu bilmem , ama süper ligde bizim olamıcagımız kesin olsak bile kac yazar, Galatasaray icin Türkiye asla amaç değil sadece araç olmalıdır , ama biz kaldı ki bırak avrupayı , Türkiye'de hergecen gün daha geri gidiyoruz ... İnsallah ben yanılırım , hatta bunun icin dua edicem .

Stoch'u kaç kere izledin ? Grella'yı kaç kere izledin ?

2005te şampiyon olurken oyuncularımız harikuladeydi..2007de şampiyon olurken oyuncularımız muhtememdi..Bu iş sadece futbolcuyla olmuyor..2 yıldır süper transfer yapıyoruzda ne oluyor Allah için..

Yapma abicim,yapma güzel kardeşim, yapma bunu..

Grella kim abi serie A'da senelerce yerlerde sürünmüs sonra blackburn gibi vasat bir takımda bile forma bulamayan , hatta sürekli sakatlıklarla bogusan bir oyuncu . Bu takıma inamoto'da geldi Fulham'dan . Valla diyorum inamoto bu grella'dan cok cok daha iyi , elimde olsa su transferi durdurmak icin herseyi yaparım .

Grella konusunda hemfikirim ama stoch öyle değil işte,bir ribery geçti elimizden,bize verenler farkında olabilseydi bu adamı verirlermiydi hiç,tabi bizde aynı şekilde değerlendiremedik adamın şimdi bonservisi tam 50 milyon euro al alabilirsen hadi.

Ayrıca serdar özkan veya aydın,ın g.gönül,ü maymun ettiklerine hiç şahit olmadım valla:asd::asd:

Stoch'u kaç kere izledin ? Grella'yı kaç kere izledin ?

Kac kere izledn , bu soruyada hasta oluyorum ! Arkadasım izledik ki söylüyoruz ... Evimde spormax'te var ligtvde , uydum da var nettende bir sürü canlı mac izliorm ... Bu grella dedigin adamın ben parma günlerini bilirim . Bana böyle sorularla gelme . Gelsin grella ben sana 34 mac mutluluklar dilicem grella ile , dayanabilirsen sezon sonuna kadar gerci 1 mac oynar 5 mac yatar orası da ayrı konu ...

Grella konusunda hemfikirim ama stoch öyle değil işte,bir ribery geçti elimizden,bize verenler farkında olabilseydi bu adamı verirlermiydi hiç,tabi bizde aynı şekilde değerlendiremedik adamın şimdi bonservisi tam 50 milyon euro al alabilirsen hadi.

Ayrıca serdar özkan veya aydın,ın g.gönül,ü maymun ettiklerine hiç şahit olmadım valla:asd::asd:

Ribery sen bedeva kactı mı sanıyorsun ... öyle sanmaya devam et Galatasaray sadece hülle takımı olarak kullanıldı . O kadar dava vardı ne oldu ses seda varmı...

Hamsik hakkında görüşlerini de sorun...

Hamsik konusuna gelince burda forumda konu acanlar sizsiniz Galatasaray'a geliyor bilmem Galatasaray devlerle kapısıyor diye . Bende o acılan konuya nazaran al hamsiki en az 5 sene kafan rahat eder üstüne de para kazanırsın dedim ne var bunda simdi . Burda sacma sacma adamlara son 10 senede kac milyon euro para harcadın hesapla bakayım o paralarla kac tane hamsikler lavazziler alınırdı ...

Ribery sen bedeva kactı mı sanıyorsun ... öyle sanmaya devam et Galatasaray sadece hülle takımı olarak kullanıldı . O kadar dava vardı ne oldu ses seda varmı...

Şimdi sen onu bırak,da ilk ribery bize gelcek haberleri dolaşırken sezinlemişmiydin yani ilerde bu 50 milyon euro,luk yıldız olacak inşallah alabiliriz diye:)

Türkiye Liginde en fazla CL'ye katılan takım 5 sene oluyor katılamıyor , hala burda bu yönetim bizi grella'larla kandırıyorsa gerisini siz düsünün ... Cünkü artık beni kesmiyor ben uefa kupası süper kupası görmüs bir takımın taraftarıyım .

Hamsik konusuna gelince burda forumda konu acanlar sizsiniz Galatasaray'a geliyor bilmem Galatasaray devlerle kapısıyor diye . Bende o acılan konuya nazaran al hamsiki en az 5 sene kafan rahat eder üstüne de para kazanırsın dedim ne var bunda simdi . Burda sacma sacma adamlara son 10 senede kac milyon euro para harcadın hesapla bakayım o paralarla kac tane hamsikler lavazziler alınırdı ...

Geçen gün sallamıyor muydun adama ? :asd:

Gorkem abi, para yok ki oyle iyi oyunculari alalim. Stoch super bir oyuncu degil, ama 3 milyona daha iyisini bulamazsin.

Son durum nedir Stoch transferinde var mı bi duyum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt