# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Zamanında fakir ama gururlu bir Ribery vardı 150 bin dolara elimizden kaçırdığımız. :sad007:

Kac kere izledn , bu soruyada hasta oluyorum ! Arkadasım izledik ki söylüyoruz ... Evimde spormax'te var ligtvde , uydum da var nettende bir sürü canlı mac izliorm ... Bu grella dedigin adamın ben parma günlerini bilirim . Bana böyle sorularla gelme . Gelsin grella ben sana 34 mac mutluluklar dilicem grella ile , dayanabilirsen sezon sonuna kadar gerci 1 mac oynar 5 mac yatar orası da ayrı konu ...

Tabi. Jo'yu da izlemiştin. Çok iyi diyordun. Leo Franco'yu da 3-4 sene kalemizi korur diyordun.

Koruyor Estergon Kalesini şuan. Sen Grella'yı Parma ne , Canberra Cosmos'dayken bile izliyordun biliyoruz hepimiz rahat ol.

Rijkaard hepinizin yerine izlemistir:) O istiyorsa basimizin üstünde yeri var. Gerisi bos.

Gorkem abi, para yok ki oyle iyi oyunculari alalim. Stoch super bir oyuncu degil, ama 3 milyona daha iyisini bulamazsin.

O zaman eldekilerle devam edicen ... Biz bu sene transfer yapmıyoruz , biraz kücülmeye gitmemiz lazım dicen . Laf olsun torba dolsun diye adam getirmicen . Transfer sezonu basladı 5 tane adam aldım hepsine nerden baksan ortalama 750 milyar verseler , en kötüsünden 5 le carp 3.5 trilyon yapar (eski parayla) . Bana söyleyin hangisi alınanlardan ilk 11'e koyarsanız . Ben musa cagiran haric gerisini at çöpe diyorum . Sende serdar eyilik var , aydın yılmaz var gidiyosun besiktasın kapısının önüne koydugu serdarı alıyorsun . Mehmet Batdal kim , Caglar kim , Ali Turan kim bunlarla mı basarı gelir ...

Tabi. Jo'yu da izlemiştin. Çok iyi diyordun. Leo Franco'yu da 3-4 sene kalemizi korur diyordun.

Koruyor Estergon Kalesini şuan. Sen Grella'yı Parma ne , Canberra Cosmos'dayken bile izliyordun biliyoruz hepimiz rahat ol.

Leo bir gol yedi die orda yönetim faturayı ona cıkardı . Leo iyi kaleci ben iddaa ediyorum senin aykutun yedigi goller ansiklopedi olur ama hala , yeni sezonda kaleyi vermeyi düsünüyorsun . Ne cabuk unuttunuz steau maclarını ... Jo Türkiye'ye gelmis Anelkadan sonra en yetenekli forvettir . Ama tutmadı orası ayrı , Anelka'da fenerde tutmadı ama chelseade anlatmama gerek yok . Jo'yu da 1-2 seneye görürsünüz bir yerlerde bu adam bizde böyle degildir dersiniz . Size Jo'nun sadece denizli macında birebirde attıgı calımı hatırlatma isterim . O pozisyonu gören ne kadar yetgenekşi oldugunu anlar . Fenerin 14 M euro verdigi guiza bugüne kadar 1 tane kazaylada olsa adam gemişmi söyleyim bakalım .

Leo bir gol yedi die orda yönetim faturayı ona cıkardı . Leo iyi kaleci ben iddaa ediyorum senin aykutun yedigi goller ansiklopedi olur ama hala , yeni sezonda kaleyi vermeyi düsünüyorsun . Ne cabuk unuttunuz steau maclarını ... Jo Türkiye'ye gelmis Anelkadan sonra en yetenekli forvettir . Ama tutmadı orası ayrı , Anelka'da fenerde tutmadı ama chelseade anlatmama gerek yok . Jo'yu da 1-2 seneye görürsünüz bir yerlerde bu adam bizde böyle degildir dersiniz . Size Jo'nun sadece denizli macında birebirde attıgı calımı hatırlatma isterim . O pozisyonu gören ne kadar yetgenekşi oldugunu anlar . Fenerin 14 M euro verdigi guiza bugüne kadar 1 tane kazaylada olsa adam gemişmi söyleyim bakalım .

Gorkem, seninle katiliyorum. Ama inan bana Stoch kesinlikle kotu bir oyuncu degildir. Eger 3 milyona geliyorsa bu bizim icin cok buyuk sansdir.

Kim gelirse gelsin , benim umudum yok beyler kimse kusura bakmasın , sadece feneri uyandırdıgımızla kaldık bu sene , sizlere o kadar söyliyim ...

Gorkem, seninle katiliyorum. Ama inan bana Stoch kesinlikle kotu bir oyuncu degildir. Eger 3 milyona geliyorsa bu bizim icin cok buyuk sansdir.

Stoch'a itirazım yok ama bu adamın daha en az gercek kapasitesine ulasması icin 1-1.5 senesi daha var . Ama bizim taraftar bunu anlayamıcak , giovani'ye göstermedigi sabrı , maalesef stoch'a da göstermicek . Ama stoch'unda asla bir ribery ve arda turan kadar etkili oyuncu olabilcegini düsünmüyorum . Eger cok aham saham bir etki yapmıcaksada neden yabancı hakkını harcıyorsun , hem para yok deyip paranı harcıyorsun .

Şampiyonlar ligine gidebilseydik daha iyi oyuncular alırdık ama olmadı.

Adama sallıyodun abartıyorlar felan diye :asd:

Siz fiyatını abratıyordunuz ben ona abartıyorsunuz diyordum ... Carptırma ben 20'ye git hamsiki al en az 5 sene kafana rahat eder dedim sonrada satarsın dedim . Sizler yok 45-50 eder falan dediniz hamsik bende ona abartmayın dedim .

Getir linkini koy sende önüne söylediyse:asd:

Ben mi yanlıs hatırlıyorum gecenlerde transfer bölümünde Galatasaray hamsik icin devlerle kapısyor diye konu acılmadı mı . Konu ordan acıldı bende orda gördügüm icin 2010-2011 kadrosu yorumlarında hamsik ideal bir isim olabilir dedim , bu arkadas ve 1-2 kisi daha yok hamsik gelirmiymis bilmem neymis . Eger gelmiyorsa sen düsün iste senin Galatasaray ne günlere gelmis , ne kadar ufalmışsın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt