# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Chelsea Taraftar Forumu'na baktım.Hiç bir taraftar gitmesini istemiyor.Çok büyük yetenek bizde kalmalı diyorlar.Bizim kulüpleride kötülemeyi eksik etmemişler.Çoğu futbolcunun kariyerini bitirmekle suçluyorlar.

Quaresma olmadı, acele etmezsek BJK devreye girer demiştim forumda. Ya buradan okudular, ya da korktuğum başıma geldi.

Beşiktaş haberi kesinlikle uydurma bir haber abi.Beşiktaş'a gelmek Stoch'un aklının ucundan bile geçmez.Rijkaard bizde olmasaydı muhtemelen bizi de aklından pek geçirmezdi

Benim bildiğim Haldun çoktan bağlamıştır işi.

Quaresma olmadı, acele etmezsek BJK devreye girer demiştim forumda. Ya buradan okudular, ya da korktuğum başıma geldi.

Beşiktaş haberi kesinlikle uydurma bir haber abi.Beşiktaş'a gelmek Stoch'un aklının ucundan bile geçmez.Rijkaard bizde olmasaydı muhtemelen bizi de aklından pek geçirmezdi

Biz Beşiktaş'tan niye korkalım ki.Onların bizimle yarışacak gücü varmı?

Rjkaard'dan daha ünlü bir TD transfer etmedikleri sürece; ayrıca kadrolarındaki yabancılarının kalitesi bizimle aynı olursa korkarım.

Yani imkansız.

11 yabancıyı yollayıp...

Biz Beşiktaş'tan niye korkalım ki.Onların bizimle yarışacak gücü varmı?

Maddi olarak bizden daha güçlü durumdalar şu an. Eğer doğruysa bu haber çingene pazarlığı yaptığımız Chelsea'nin elinde büyük bir koz geçer. Stoch gitmeyi ister istemez bu başka birşey ama pazarlıkları kötü etkileyeceği aşikar.

Beşiktaş maddi olarak da prestij olarak da bizden üstün durumda değil.Öyle gözükmelerinin nedeni her yana para saçan yönetimleri.

Stoch yetenekli, gelecek vaadeden bir oyuncu da Dos Santos'tan ne fazlasi var onu merak ediyorum?! Elimizdekinin kiymetini bilmiyoruz bence.

Beşiktaş maddi olarak da prestij olarak da bizden üstün durumda değil.Öyle gözükmelerinin nedeni her yana para saçan yönetimleri.

Kesinlikle katılıyorum. Çok gereksiz paralar harcadılar. Bu maddi olarak bizden üstün oldularını göstermez.

Dos Santos'dan daha ucuz.

Kesinlikle katılıyorum. Çok gereksiz paralar harcadılar. Bu maddi olarak bizden üstün oldularını göstermez.

Tamam ben de farklı birşey demiyorum ki zaten. Transferde maddi olarak bakarsak Beşiktaş'ın eli daha güçlü, transfere daha çok para ayırıyorlar/ayırdılar. Bu paranın kaynağının nereden geldiğinin, genel olarak kulüplerin maddi durumu hakkında birşe söylediğimi hatırlamıyorum. Zaten konu bu değildi, konu Stoch transferinde olabilecek olası bir rekabet. Tansfere ayırdığımız miktar ortada, bu sene çok fazla zorlamıycaz anlaşılan bütçeyi. Gerçi rekor harcama denilen geçen sezon bile en az para harcıyan büyük bizdik ya neyse. Stoch için 7-8 milyon eurolara kadar çıkamayız belki ama Beşiktaş isterse çok daha fazlaya çıkabilir. Quaresma'dan gelen ret cevaptan sora etrafa para saçmaya hazır durumda yine Demirören. Yani demek istediğim eğer Stoch için bir rekabete girecekse bonservis konusunda eli daha güçlü olacak taraf Beşiktaş olur, olacak. ;)

Bir topu direkten döndü birde kaleciyle karşı karşıya kaçırdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt