- 8 Mayıs 2009
- 18.905
- 6.379
- 2.493
Cevap: # Miroslav Stoch
ne alaka serhat beni bayern istese bende AZ den kaçarım
ne alaka serhat beni bayern istese bende AZ den kaçarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş şu mesajıma bak, 9 Mayıs 2009'da yazmışım:
Aynen dediğim oldu ve 5. oldular.CL'de 0 çekmediler belki ama olsun. AZ'nin geçen sezonki başarısı şanstı.

sacmalama.
az sampiyon olmadan 1 sezon once son macta kacirdi sampiyonlugu kalecileri daha ilk yarida kirmizi yedi direk olarak.
stoch un ozelliklerini ben yazayim size.;
cok hizli oyuncudur kendisi
cok teknik
ters kademeler yapabilir saha icinde ve bazen gio gibi topu alip kaleye dogru dikine gidebilir.
sutlari cok iyi
elestiriye acik tek yani ise oyunu okuyamamasi. adeta robot gibi git onu ye bitir deseler sunu delirt sari gostert diyecen ki kendisine oyle oynayacak. futbol bilgisi cok yok
Bir önceki sezon 11. olmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam. Senin dediğin, 2 sezon öncesi.
Giovani gerek altyapısı gerek Barça ve Meksika'da A takımda gösterdiği ve oynadığı maç sayıları çok daha iyi durumda. Stoch'u pek izlemedim FM'den ve isim olarak bilirim ama Giovani'nin Barçadan ayrılmasına inanılmaz şaşırmıştım. Her oyuncu EPL'ye ayak uyduramaz, çok oyuncu var böyle. Giovani alt yapıdan A takıma çıktığında Barcelonada bir Messi, Ronaldinho potansiyeli gösteriyordu.
Santos da bal yapamayan arı.
cok güçsüz santos sadece hızlı...serdar ozkan santostan daha ıyı bence ..bu benım gorusum tabı
cok güçsüz santos sadece hızlı...serdar ozkan santostan daha ıyı bence ..bu benım gorusum tabı
Stoch da sadece hızlı. Gio'dan teknik veya oyun zekası yüksek değil. Gio o konularda fark atıyor. Gio daha çok mevkide oynayabiliyor. Buraya gelip Stoch'u Gio'dan iyi yapma. Stoch sadece hız ve çeviklik konusunda öndedir Gio'dan. Diğer bütün özellikleri kesinlikle daha kötü.