# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

ne alaka serhat beni bayern istese bende AZ den kaçarım:o

Kardeş şu mesajıma bak, 9 Mayıs 2009'da yazmışım:

Aynen dediğim oldu ve 5. oldular. :) CL'de 0 çekmediler belki ama olsun. AZ'nin geçen sezonki başarısı şanstı.

sacmalama.

az sampiyon olmadan 1 sezon once son macta kacirdi sampiyonlugu kalecileri daha ilk yarida kirmizi yedi direk olarak.

Ajax gibi Psv gibi takımların oldugu ligde koca 34 hafta yarışıp şansla şampiyon olmak.

Muthiş :asd:

stoch un ozelliklerini ben yazayim size.;

cok hizli oyuncudur kendisi

cok teknik

ters kademeler yapabilir saha icinde ve bazen gio gibi topu alip kaleye dogru dikine gidebilir.

sutlari cok iyi

elestiriye acik tek yani ise oyunu okuyamamasi. adeta robot gibi git onu ye bitir deseler sunu delirt sari gostert diyecen ki kendisine oyle oynayacak. futbol bilgisi cok yok

stoch un ozelliklerini ben yazayim size.;

cok hizli oyuncudur kendisi

cok teknik

ters kademeler yapabilir saha icinde ve bazen gio gibi topu alip kaleye dogru dikine gidebilir.

sutlari cok iyi

elestiriye acik tek yani ise oyunu okuyamamasi. adeta robot gibi git onu ye bitir deseler sunu delirt sari gostert diyecen ki kendisine oyle oynayacak. futbol bilgisi cok yok

santos'u tercih ederim

Stoch cok iyi bir 4-3-3 oyuncusu.

Sanırım Rijkaard cok ama cok istiyor yazılana göre

Sol iç forvet olarak cok gol atar Kewell gibi.

yabancı kullanma sayısı 10 olduğuna göre gelecek vaad eden sol ve sağ bek alınmalı bonservisleri 1 milyon euro'yu geçmicek şekilde olursa alınabilir.

kaleci konusunda içim hiç rahat değil başkanın mantıklı kararlar vermesi lazım

Giovani gerek altyapısı gerek Barça ve Meksika'da A takımda gösterdiği ve oynadığı maç sayıları çok daha iyi durumda. Stoch'u pek izlemedim FM'den ve isim olarak bilirim ama Giovani'nin Barçadan ayrılmasına inanılmaz şaşırmıştım. Her oyuncu EPL'ye ayak uyduramaz, çok oyuncu var böyle. Giovani alt yapıdan A takıma çıktığında Barcelonada bir Messi, Ronaldinho potansiyeli gösteriyordu.

Monty olarak,

Stoch'un, Kiralık olarak oynadığı Twente'de sergilediği performansa kayıtsız kalmak mümkün değil. Steve Mcclaren'ın Prensiydi. İlerleyen zamanda Chelsea'de kendine yer bulması mümkün değil bile diyebiliriz. Ama en azından bir Bundesliga ya da Serie a bileti alabilecek kapasitede diyorum. Bize gelirse uzun yıllar bu formayı taşıyabilir.

Giovani gerek altyapısı gerek Barça ve Meksika'da A takımda gösterdiği ve oynadığı maç sayıları çok daha iyi durumda. Stoch'u pek izlemedim FM'den ve isim olarak bilirim ama Giovani'nin Barçadan ayrılmasına inanılmaz şaşırmıştım. Her oyuncu EPL'ye ayak uyduramaz, çok oyuncu var böyle. Giovani alt yapıdan A takıma çıktığında Barcelonada bir Messi, Ronaldinho potansiyeli gösteriyordu.

Stoch'u canlı izlemedim ama videolardan izlediğim kadarıyla sağ ayaklı bir sol kanat oyuncusu yani eski H.Şaş gbi, şutları da fena değil fakat bizde iyi performans göstereceği şüpheli...

Bonservisini alabileceğimiz Gio özellikle son maçlardaki hırsıyla gelecekte takıma çok şey verebileceğini kanıtladı yönetimin bunu görmesi gerekir Gionun bonservisi alınmalıdır... :yenieek:

bencede sag ve sol kanata bek olarak ama ataga da kalkabılecek adamlar almalıyız gokhan gonul gıbı ıkıncı lıgden alınıp a takıma monte edılebılır ne sabrı orta acabılıyor ne hakan balta nede ızledıgım kadarıyla caglar orta sahada tempo yok topu ılerıye tasıyamıyoruz bır turlu yan ve gerye paslar takımı yoruyor ve gol yıyoruz bu yuzden oyunu dıkıne oynayabılecek bır on lıberoye ıhtıyac var bu grella mı bence hayır hıc mı yok g.amerıkada anlamıyorum bu yabancı sınırlamasının kalkması aslında tam bızım takımlar ıcın al eskıden aldıgın gıbı tamas gıbı adamları carrusca gıbı adamları artı ıkı olarak bır sene beklesınler pişsinler tabırı caizse buıkı adam her ne kadar basarılı olmasada. artık bank asya da adam almaktan korkar oldu 4 buyukler utanır oldular eskıden gelen turk oyuncular 2.ligden gelmıyolar mıydı hıc mı kımse yok bans asyayı ızleyen oradan alınacak adamlar gencler gs gelecegı olmalı bence ...saygılar

cok güçsüz santos sadece hızlı...serdar ozkan santostan daha ıyı bence ..bu benım gorusum tabı

Stoch da sadece hızlı. Gio'dan teknik veya oyun zekası yüksek değil. Gio o konularda fark atıyor. Gio daha çok mevkide oynayabiliyor. Buraya gelip Stoch'u Gio'dan iyi yapma. Stoch sadece hız ve çeviklik konusunda öndedir Gio'dan. Diğer bütün özellikleri kesinlikle daha kötü.

Stoch da sadece hızlı. Gio'dan teknik veya oyun zekası yüksek değil. Gio o konularda fark atıyor. Gio daha çok mevkide oynayabiliyor. Buraya gelip Stoch'u Gio'dan iyi yapma. Stoch sadece hız ve çeviklik konusunda öndedir Gio'dan. Diğer bütün özellikleri kesinlikle daha kötü.

buraya gelıp stocu giodan iyi yapma derken :) benım yazılarımda stoch ıle ılgılı bırsey mı gordun ben yazmadım da:)

Gio da sag sol forvet arkası oynayabiliyor

Stoch da aynı şekilde sag sol forvet arkası oynayabiliyor

Yok öyle o ondan fazla yerde oynuyor hikayesi :)

Secim hakkım olsa Gio'yu seçerim. Parasıda ona göre degişiyor tabiki

Gio doğru takıma giderse o cıkışı yapabilir. O doğru takımlardan birisi bizdik

Tottenham'a dönerse hiçbirşey olmaz mutlaka ordan ayrılması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt