# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

ben bu sene boyunca santosu ızledım ve begenmedım arkadaslar herkes ovuyor ama hele fener macında kacırdıgı gol pozısyonu yokmu .. bence gs ıcın yetersız gelecegı olsaydı ingilizler bırakır mıydı

Stoch da sadece hızlı. Gio'dan teknik veya oyun zekası yüksek değil. Gio o konularda fark atıyor. Gio daha çok mevkide oynayabiliyor. Buraya gelip Stoch'u Gio'dan iyi yapma. Stoch sadece hız ve çeviklik konusunda öndedir Gio'dan. Diğer bütün özellikleri kesinlikle daha kötü.

Stoch'un bitiriciliği Gio'dan iyi..

bırakmasınlar ne onu nede grellayı :) bız gs olarak daha ıyılerıne layıgız. ya bır adam vardı sıbaya dıye g.afrıkalı ne oldu o adama tanıyan bılen var mı ıyı on lıberoydu ama yaslanmıstır sımdı :) keske zamanında alabılseydık forumdakı arkadaslar bırcok lıgı takıp ettıgı ıcın bılırler dıye soyluyorum . benım on lıbero adayım olsaydı de zeew olurdu ..

Fox TV'de ki program Madjid Bougherra ile anlaştığımızı söyledi.

transfer nöbetinde bir arkadaş yazmışta.haberınız olsun

Eğer Dünya Kupası başlayana kadar 1-2 tane yabancı transfer etmez isek yine geç kalmış olacağız.

Fazıl ÜNVERDİ' Alıntı:
Öner YILDIZ' Alıntı:
peki abi stoper alacakmiyiz? bide yabanci mi olacak yerli mi ?

bide abi Stoch sola alindigina gore Arda nerde dusunuyorlar yoksa satilmasi mi sozkonusu ?

Kesinlikle yabancı stoper alınacak...Rijkaard’ın transfer listesindeki ilk isim Stoch, mutlaka alınmasını istiyor ancak kolay değil...Stoch gelirse, Arda’yı forvetin arkasında oynatmayı planlıyor...4-3-3 te iki kanadında süratli olması gerektiği için sağda Keita solda Stoch gibi düşünüyor Rijkaard..Bana göre bu hafta içi Stoch transferi olumlu veya olumsuz bir sonuca bağlanır. Çünkü dünya kupasından sonra bu adamı almak imkansız gibi geliyor bana.

sordugum soruya cevap

Selam arkadaşlar...Haldun bu akşam uçağıyla Londra’ya uçuyor, Stoch için...Hadi hayırlısı bakalım...

Fazıl ÜNVERDİ

ScoutGS'den banlanma sebebim, Barış'ı eleştirmekti. "Orta saha lazım değil, Barış bize yeter." dediler. Bu sezon yetti mi, yetmedi mi gördük. :tiphat: Zaten oradaki düzen aşiret gibi. Enoh'u, Van Der Wiel'i, Anita'yı, Lens'i önerirsin ve dalga geçerler. Onları bildikleri en iyisidir. Karşı gelirsen banlarlar. ;)

Söz hakkı doğmuş yazalım. Acaba eleştirmek mi yoksa hakaret etmek mi? Kaç kere uyarıldığını ve kaç kere yapma dediğimizi sen daha iyi bilirsin. Kimsenin en iyi bildiği yok. Doğru düzgün bir öneri yapıp kaleme alsaydın herkes saygı gösterirdi. Enoh gelsin, Anita gitsin, Lens da yanına bonusu olsun diye mi yazılacak siteye. Ajax şampiyonluğa oynuyor adamların sözleşmesi devam ediyor kalkıp bunları mı yazalım. Thomas Hitzlsperger diye söylendin 2 sene, devre arası onun makalesini yazmadı mı ScoutGS. Sen önerdin diye, ismini sen sürekli dile getirdin diye yok yazmayalım mı dendi. Ama onun mantığı vardı. Adamın Stuttgart'tan ayrılacağı kesinleşmiş ve kulübü de anlayış göstermiş.

Orta saha bize yeter denmiş hesapta. Dendi diyelim. Elano, Mehmet Topal, Arda, Mustafa Sarp, Ayhan varken sene başında denmiştir. Buna karşılık yedeği istikrarsız Nonda varken tek forvet Baros ile giriyoruz sıkıntı bu denmedi mi? Bunu gördük mü görmedik mi?

Neyse...

Söz hakkı doğmuş yazalım. Acaba eleştirmek mi yoksa hakaret etmek mi? Kaç kere uyarıldığını ve kaç kere yapma dediğimizi sen daha iyi bilirsin. Kimsenin en iyi bildiği yok. Doğru düzgün bir öneri yapıp kaleme alsaydın herkes saygı gösterirdi. Enoh gelsin, Anita gitsin, Lens da yanına bonusu olsun diye mi yazılacak siteye. Ajax şampiyonluğa oynuyor adamların sözleşmesi devam ediyor kalkıp bunları mı yazalım. Thomas Hitzlsperger diye söylendin 2 sene, devre arası onun makalesini yazmadı mı ScoutGS. Sen önerdin diye, ismini sen sürekli dile getirdin diye yok yazmayalım mı dendi. Ama onun mantığı vardı. Adamın Stuttgart'tan ayrılacağı kesinleşmiş ve kulübü de anlayış göstermiş.

Orta saha bize yeter denmiş hesapta. Dendi diyelim. Elano, Mehmet Topal, Arda, Mustafa Sarp, Ayhan varken sene başında denmiştir. Buna karşılık yedeği istikrarsız Nonda varken tek forvet Baros ile giriyoruz sıkıntı bu denmedi mi? Bunu gördük mü görmedik mi?

Neyse...

Turan abi ozel mesalarina bakabilirmisin bir zahmet

Neyse...

Ne söylendi burada şimdi? Beni 2 yıl geriden takip ettiğiniz mi? :asd:

Barış'ı eleştirdi diye kimse banlanmaz, aksine baş tacı edilir. Kaldı ki ben Barış için "sporcu olabilir ama futbolcu değil" diyordum. Ona yapılmış en büyük iltifatlardan birisidir bu. Futbola bu kadar uzak bir adamı savunmak garip. Hem de bütün forum savunuyor, çok ilginç. Bir kaç tane de savunmayan vardı, onların da hakkını yemeyeyim.

Ayrıca "orta saha öncelikli ihtiyaç değil" lafını bizzat sen söylemiştin, çok iyi hatırlıyorum. Elano bile yoktu o zamanlar. Ben ise Elano'dan sonra bile orta saha lazım diyordum.

Forvet ihtiyacını görmüşünüz. :005: Görmeyen var mıydı ki? İleri uçta oynayacak 3 adam lazım tek forvetli sistem olsa bile.

Şu önerilerime de bir açıklık getireyim. Van Der Wiel ve Enoh'u önereli 2 sezon geçti galiba. 2008 gibi önermiştim bu adamları. İkisinden de bir şey olmazdı size göre. Hatta içinizde Enoh için "Barış'ın yarısı etmez" diyebilen adamlar vardı. Evinde D-Smart vardı hatta o arkadaşların, her hafta izliyorlardı. :asd: Anita'nın geçtiğimiz sezon başı kiralanması gündeme gelmişti ve önermiştim. "Ajax'a futbolcu mu yetiştireceğiz?" dendi. Lens'i önerdik, kanatlara ve forvete alternatif kelepir futbolcu olarak.(Al sana 3. forvet) Görmezden gelindik.

ohooooooooooooo beyler yanlis yerdesinizz sakin olun yaa ne oluyoruz

Simdi biz bu adamcagzi niye aliyoruz soyleyebilecek olan var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt