Serhat merhaba, burada galiba meydani fazla bos buldun. Biraz burayida dar edelim sana dedik.
Sen ne ayaksin oglum? Hayir kendini ne saniyorsunda böyle herkesten iyi bilirim tavri sergiliyorsun sen? Yahu sen burdaki bir cok insandan fazla ne yapmisinki bu hakki kendinde görüyorsun?
Yok Stoch topcu degil, yok Gio topcu degil. Senin belirli adamlarin var, onlardan baska topcu tanimazsinki zaten. Bakiyorum Scout rütbesi var sende. Scout bölümüne baktim, olm hala ayni adamlari öneriyorsun sen? Gram ilerlesene kardesim, bir acil. Arsiv´de yazilarin var Serhat istersen yalanla burda hepsini cikartiriz buradanda kiskislariz seni sorun degil. Senin IQ bu kadar yani. 10 Futbolcu aliyor gerisi yalan.
Seni banlama sebebimizi ben aciklayayim istersen. Biz seviyeli bir forum oldugumuz icin futbolcumuz her kim olursa olsun kücümsenmesine izin vermeyen bir topluluguz. Sadece bizim futbolcular icin degil, rakip futbolcular, baskanlar ve taraftarlar hakkinda kücük düsürücü ifadelerden kacinmaya gayret gösteriyoruz. Ama sen burdaki seviyesiz yazilarini bizim seviyeli forumdada yazmaya calistigin icin postaladik seni, gayette memnunuz. Bakiyorum buradaki önerilerine ve mesajlarina, hic birseyde kacirmamisiz, papagan gibisin, sürekli ayni seyleri yaziyorsun.
Neyse benden simdilik bu kadar Serhat efendi. Seviyesiz ve vizyonsuz yorumlarina diledigin sekilde devam edebilirsin, umrumuzda degil ( hos, buradaki üyelere cok aciyorum seni cekmek zorunda olduklari icin). Ama Scoutgs lafini agzina almadan bir destur cek önce, Iyi geceler.