# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Orta saha ve on libero kan aglarken yapilacak transfer degil bu kardesler. Bu mantikla sonumuz banko husran.

Ne söylendi burada şimdi? Beni 2 yıl geriden takip ettiğiniz mi? :asd:

Hee aferin sana.

Ayrıca "orta saha öncelikli ihtiyaç değil" lafını bizzat sen söylemiştin, çok iyi hatırlıyorum. Elano bile yoktu o zamanlar. Ben ise Elano'dan sonra bile orta saha lazım diyordum.

Doğru demişim, yalnız Elano gelmişti. Sercan transferi zamanı demiştim. Sen forvetten önce orta saha lazım diyordun ben de forvet. Yani o alkışları koymuşsun ama yine hava civa.

ScoutGS'de 2-2.5 ay makale bölümü açtık, tek makale yazdın mı? Yahut bize oyuncu derlemesi yolladın mı? Yaptığın öneriler de Anita, Enoh, Hitzlperger, Lens mens.. ''Beyler bir grup buldum İron Maiden diye acayip süper'' demek gibi bir şey.

Bu sezon sonu, özellikle daha 3 hafta bitmişken ortalığı çok karıştırdılar. Stoch'dan, Grella'ya gereksiz çok adam alıcaz yine. Mehmet Topal'ı sevmezdim, Grella'ya değişirim geri gelsin Mehmet. Stoch konusunda pek bilgim yok, ama yorumlara baktığım zaman içimi kararttı. Ve biz bu adamlar için sanıyorum gece gündüz uğraşıyor, pazarlık yapıyoruz...!

Bu sezon sonu, özellikle daha 3 hafta bitmişken ortalığı çok karıştırdılar. Stoch'dan, Grella'ya gereksiz çok adam alıcaz yine. Mehmet Topal'ı sevmezdim, Grella'ya değişirim geri gelsin Mehmet. Stoch konusunda pek bilgim yok, ama yorumlara baktığım zaman içimi kararttı. Ve biz bu adamlar için sanıyorum gece gündüz uğraşıyor, pazarlık yapıyoruz...!

Kimin yorumları için umutsuzluğa kapılıyorsunuz canlar.Serhatın laflarına bakıp,ümidinizi yitiriyorsanız gidin kendinizi boğazın serin sularına bırakın.

Kimin yorumları için umutsuzluğa kapılıyorsunuz canlar.Serhatın laflarına bakıp,ümidinizi yitiriyorsanız gidin kendinizi boğazın serin sularına bırakın.

Sırf Serhat değil, başka sitelerde de araştırdım, biraz izledim, 3-5 maç oynar ama şöyle 34 maçlık maratona girilecek bir yapısı yok gibi bu adamın, özellikle bizim ülke için.

Bu arkadaş için şunu yazdım az önce muhtelif bir yerde:

"transfer bütçesi bu kadar kısıtlıyken ve 5 orta saha ihtiyacı varken, stoch'u transfer etmek saçmalıktan başka bir şey değildir kesinlikle. grella'nın bile mantıklı açıklaması varken, bu adamın hiç bir mantıklı yanı yok."

Serhat merhaba, burada galiba meydani fazla bos buldun. Biraz burayida dar edelim sana dedik.

Sen ne ayaksin oglum? Hayir kendini ne saniyorsunda böyle herkesten iyi bilirim tavri sergiliyorsun sen? Yahu sen burdaki bir cok insandan fazla ne yapmisinki bu hakki kendinde görüyorsun?

Yok Stoch topcu degil, yok Gio topcu degil. Senin belirli adamlarin var, onlardan baska topcu tanimazsinki zaten. Bakiyorum Scout rütbesi var sende. Scout bölümüne baktim, olm hala ayni adamlari öneriyorsun sen? Gram ilerlesene kardesim, bir acil. Arsiv´de yazilarin var Serhat istersen yalanla burda hepsini cikartiriz buradanda kiskislariz seni sorun degil. Senin IQ bu kadar yani. 10 Futbolcu aliyor gerisi yalan.

Seni banlama sebebimizi ben aciklayayim istersen. Biz seviyeli bir forum oldugumuz icin futbolcumuz her kim olursa olsun kücümsenmesine izin vermeyen bir topluluguz. Sadece bizim futbolcular icin degil, rakip futbolcular, baskanlar ve taraftarlar hakkinda kücük düsürücü ifadelerden kacinmaya gayret gösteriyoruz. Ama sen burdaki seviyesiz yazilarini bizim seviyeli forumdada yazmaya calistigin icin postaladik seni, gayette memnunuz. Bakiyorum buradaki önerilerine ve mesajlarina, hic birseyde kacirmamisiz, papagan gibisin, sürekli ayni seyleri yaziyorsun.

Neyse benden simdilik bu kadar Serhat efendi. Seviyesiz ve vizyonsuz yorumlarina diledigin sekilde devam edebilirsin, umrumuzda degil ( hos, buradaki üyelere cok aciyorum seni cekmek zorunda olduklari icin). Ama Scoutgs lafini agzina almadan bir destur cek önce, Iyi geceler.

Serhat merhaba, burada galiba meydani fazla bos buldun. Biraz burayida dar edelim sana dedik.

Sen ne ayaksin oglum? Hayir kendini ne saniyorsunda böyle herkesten iyi bilirim tavri sergiliyorsun sen? Yahu sen burdaki bir cok insandan fazla ne yapmisinki bu hakki kendinde görüyorsun?

Yok Stoch topcu degil, yok Gio topcu degil. Senin belirli adamlarin var, onlardan baska topcu tanimazsinki zaten. Bakiyorum Scout rütbesi var sende. Scout bölümüne baktim, olm hala ayni adamlari öneriyorsun sen? Gram ilerlesene kardesim, bir acil. Arsiv´de yazilarin var Serhat istersen yalanla burda hepsini cikartiriz buradanda kiskislariz seni sorun degil. Senin IQ bu kadar yani. 10 Futbolcu aliyor gerisi yalan.

Seni banlama sebebimizi ben aciklayayim istersen. Biz seviyeli bir forum oldugumuz icin futbolcumuz her kim olursa olsun kücümsenmesine izin vermeyen bir topluluguz. Sadece bizim futbolcular icin degil, rakip futbolcular, baskanlar ve taraftarlar hakkinda kücük düsürücü ifadelerden kacinmaya gayret gösteriyoruz. Ama sen burdaki seviyesiz yazilarini bizim seviyeli forumdada yazmaya calistigin icin postaladik seni, gayette memnunuz. Bakiyorum buradaki önerilerine ve mesajlarina, hic birseyde kacirmamisiz, papagan gibisin, sürekli ayni seyleri yaziyorsun.

Neyse benden simdilik bu kadar Serhat efendi. Seviyesiz ve vizyonsuz yorumlarina diledigin sekilde devam edebilirsin, umrumuzda degil ( hos, buradaki üyelere cok aciyorum seni cekmek zorunda olduklari icin). Ama Scoutgs lafini agzina almadan bir destur cek önce, Iyi geceler.

Ben hiç cevap vermememe karşın bu serhat böledir insanları olduğu gibi kabul edelim...Bu arad yaa bi banlama furyası yaptınız Scoutgs de arada bizde kaynadık geçen sene...Neden banlandığımıda öğrenemedim..Mesaj desek hiç yazmamıştım sadece okumak için üye olmak gerekiodu yorumları..Şimdi nası öğrenebilirim neden banlandığımı ve yeniden üye olmak için ne yapmam gerektiğini??

Kavgamı var yine burda.Serhatı köşeye sıkıştırmışlar.Vuruyolar kırbacı

Ya boşverin şu Serhat denen adamı,ciddi şekilde cevap verildikçe kendini bir halt sanıyor.Boşverin o boş otobüste ayakta gitmeye devam etsin.

Ya Serhat sen neden bahsediyorsun Allah aşkına. Sen bikere önce şu herşeyi ben çok iyi bilirim havasından kurtul çünkü hiçbişey bildiğin yok. Scoutgs'deki yorumlarını bakıyordum zamanında tek bildiğin her maçtan sonra her hatayı Barış'a bağlamak. Her maçtan sonra mantıklı transfer önerilerine Ajax'ın bütün oyuncularını yazmak. Birde Hitzlsperger var tabi. Senin dünya piyasasında bildiğin tek adamlar bunlar. İşte Lens, Enog falan filan.

Bikere sende terbiye olsa biraz şu takımı gerçekten sevsen boş egon olmasa gidipte Stoch'un sitesine S.Türkel ismini yazıp ''Senden bir bok olmaz yavrucum'' yazmazsın. Sen bukadarsın işte takımına gelicek oyuncuya saygın yok böle konuşuyorsun.Önce saygılı olmayı öğren karşısındakinin fikirlerine saygı duymayı öğren karşındakini tiiye alarak konuşmamayı öğren bence sen herşeyden önce git biraz futbolu öğren çünkü hiçbirşey bilmiyorsun. Orda burda konuşup başka yerlere sallama. Biraz büyü büyü...

Futbolcu bilgilerinden çok;insanlarla nasıl iletişim kurulur,bunu öğrenmek lazım.Hayat'a bakış taktiğin yanlış olduktan sonra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt