# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

2 Seneden Beri Aldığımız adamların İsimlerini İmza atınca öğreniyorduk.. Şimdi maşallah Basının her şeyden haberi oluyor.. Ne değişti 2 senede anlamadım.. Emin olun Stoch'la ilgilendiğimiz basında çıkmasaydı Fenev'in haberi bile olmazdı stoch'dan akıl edemezlerdi onlar.. Gene Topuz gibilerine 11m Eurolar bayılırlardı.

Geçen sene dış transferde tek yetkili Haldun Üstüneldi.Bu sene Adnan Sezgin işin işinde.

Fenevlilerde umutlu stochla ilgileniyoruz filan yazmışlar kuşlar:D

5351.jpg

5356.jpg

5357.jpg

Stoch birşey değil yani daha büyükleride var :D

Bence 00:00 dan sonra birşeyler olcakmış gibime geliyor.Mesala 03:00 cok özledim bu vakti yaa

Ulan bu keltoşa değil futbolcu sakız bile vermezler.Gitsin diyede üzerine para verirler.Ajdar kılıklı

Normalde Ekonomik Şartlar Göz önünde olduğunda Stoch'u fenev alır derdim. Ama Haldun İşin Başında Rahat olun.. (Tabi Stoch'un Fenev'e gitmesi beni üzmez o ayrı konu. Önce Orta saha alalım sonra kanatlara bakarız.)

25 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 27 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil

27 tane Angut Şu anda Heyacanla Burayı Takip ediyor.. Ne oldu Gençler Maçtan Haber varmı Kaç Kaç 2-2 mi 2-2 mi?

Gece transfer beklemeyin.. Borsaya bildirilmeden transfer açıklanmaz..

25 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 27 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil

27 tane Angut Şu anda Heyacanla Burayı Takip ediyor.. Ne oldu Gençler Maçtan Haber varmı Kaç Kaç 2-2 mi 2-2 mi?

:asd: :asd:

Bazıları alınmış angut sayfalarına gitmiş 19 olmuşlar :lol: :lol: :lol:

Beyler Haldun Üstünel ile bu işin alakası yok biz 5 veririz onlar 10 verir,biz bu konularda sidik yarıştıracak bir kulüp değiliz,tarihimizdede hiç olmadık,yani bunlar araya girmişlerse biz bu transferi yapmayız,çünkü bu kuş beyinliler inada biner ama biz binmeyiz.Onun için yok biz alacağız işte şeylerine girmeyelim.

Normalde Ekonomik Şartlar Göz önünde olduğunda Stoch'u fenev alır derdim. Ama Haldun İşin Başında Rahat olun.. (Tabi Stoch'un Fenev'e gitmesi beni üzmez o ayrı konu. Önce Orta saha alalım sonra kanatlara bakarız.)

Üzmezde o kakar gündemde kaldı ki adamlar aldığı zaman sadece insanın zoruna gider.O da niye bosuna heves etmiş oluruz.Gelmiş gelmemiş fark yazmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt