# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

miroslavstoch.png

içimde bi his var, en geç bu cuma açıklanacak diyor...

hayırlısı...

Stoch Ermal'a çok benziyormuş :) Tek farkları boyları :D

heyecanla beklenen bir transfer değil kanımca.ligi kasıp kavuracak diyebilen var mı :)

Her an feneve kaptırabiliriz,daha öncede yazdım yine yazyıyoru avcumuza gelen adamı kaptırmak üzereyiz.

Afedersiniz ama her sene bu tip haberler çıkıyor. Ne zaman Galatasaray biriyle anlaşsa, biri X, Fenerbahçe'de/Beşiktaş'ta diye bir haber salınıyor etrafa. Hatta Elano açıklanmadan saatler evvel Elano Beşiktaş'taydı.

Cihan Kamer, Rijkaard'la anlaştık ama Daum'u seçtik diyen bir adam. Stoch'u alabilecek, transfer edebilecek bir adam değil.

Hani Krasic yüzde 99 Fener'deydi?

Hani Dzsudzsak yüzde 233 Fener'deydi?

Hikaye hepsi.

Bazı haberciler vardır sırf daha çok satmak için bunları uydurur,bazılarda vardır ki doğru ve dürüst yazar tabi bu çok çok az sayıdadır hatta yok.bu nedenle her gördüğümüz her duyduğumuza kesinlikle inanmayalım.Fener de hani Krasic , hani Dzsudzsak hani hani hani ...

Galatasaray adına da aynı şekilde İvankov mu yazılmadı Momha mı yazılmadı Kalstörm mü yazılmadı ama hani nerde.Ben inanıyorum ki Haldun Üstünel yine bi sihirle inanılmaz bi transfer gerçekleştirecek hemde hiç bi gazetede hiç bi internet haber sitelerinde görmediğimiz bi adam.İşte kim bu adam :D

Stoch'un adı bizimle anılmaya başladı baya ama siz alırsınız umarım. Türkiye'de abartıldığı kadar süper yetenek olduğuna katılmıyorum.

7 milyon vereceksek Stoch'u değil Gio'yu alalım.

iki şişe scotch alalımda keyfimizi bulalım.Karıştırmayın ortalığı Haldun işini bilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt