# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

fenerin daha büyüğünü almasını beklerdim :D malum Stoch tatmin etmeyebilir; boyu 1.68..

Chelsea ülkü ocakları devreye girmiş Stoch fenere gitmiş:( Süper fm de alt yazı geçiyor şu an:(

yav fener alamaz :D scoutgs deydim onlar da yalanladı.baktım üyelik alıyolar .üye oldum .sonra site dışı edildim :D hiç anlamadım ama scoutgs ye giremiyorum üye olan akibetimi sorsun :D ad soyad aynı

benimde sildiler bende anlamadım :)

ayrıca angutdan bir alındı :D

angut' Alıntı:
Mesajı Gönderen: LUCIANO 5:cLink:1612285

Arkadaşlar size üzücü bir haber. Benim Grass is green menejerlik şirketinde çalışan bir arkadaşım var Fener Stoch´la ilgileniyorsa Galatasarayla masaya oturması lazım dedi. Cumaya kadar resmi açıklamanın yapıldığını söyledi. Bence fazla umutlanmayın atı alan üsküdarı geçti.

:yenieek:

İngiltere karışmış. Aykut Kocaman Guiza'yı da götürmüş gizlice. Joe Cole ve Ballack ile kafa kafaya takas yapmışlar. İyi transfer yaptılar.

STOCH BİZİ SEÇTİ

10 Haziran 2010 Perşembe * 13:08

Slovak oyuncu Stoch Türkiye'ye gelirse tercihini açıkladı!

Galatasarayımızın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.

Bonservisi Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun menajeri Milan Lednicky oyuncusunun Türkiye'de sadece Galatasarayımızda oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımımızın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.

Böylece Fenerbahçe ile Galatasarayımız arasında Stoch'un transferi için başlayan rekabette sarı kırmızılı takımımız Frank Rijkaard farkıyla şanslı duruma geçti.

Kaynak: DHA

Ben Stoch olsam Fenerbahçe'yi tercih ederim ;

Şampiyon olsan da olmasan da kutlama yapıyorlar. Sex partileri falan serbest. Teknik direktor ile bir çeşit "beyaz" partileri de mevcut. Para desen, bol bol. Top oynamadan ezeli rakibe bir gol atıp senelerce klupten geçinme şansı ise kendisini Fenerbahçe'de emekli olmaya kadar goturebilir.

Kariyerini düşünüyorsa gitmez fener,e falan.Anelka dışında fenere gelipde tekrardan iyi bir kulüpte kendine yer bulan futbolcuya rastlamadım yada aklıma gelmiyor şu an.

Anelka,da zaten isimli geldi fenere.dahası fenere isimli gelip şimdi esamesi okunmayan futbolcularda az değil:asd:

Antu kopuyor

Arkadaşlar hafta sonu yöneticilerimizden birinin çok yakını bir kardeşimle beraberdim.

İlgilendiğimiz 3 oyuncuyu bizzat bana söledi.

Real Madride göreve gelen Jos Mourinho 3 tane oyuncuyu kadrodan kesinlikle gönderiyormuş.

1 tanesi defans oyuncusu metzelder.diğeri orta saha oyuncusu gago ve bir diğeride Raul!!

evet Fenerbahçemiz bu 3 oyuncuyla da ilgilenmiş.teklif götürmüş.

Raul kesin gibi diyorlar!

ismini veremiyeceğim bir yönetici Raul´u tek başına alıyormuş.

sonuçları görücez arkadaşlar.

Bi arkadaş bunu demiş.

O oyuncuları alamayız dedim

Göreceksin dedi..

Sevinçten ağladım

Neden ağlıyorsun dedi.

Gözüme toz kaçtı dedim.

Neden toz kaçtı dedi.

cevap veremedim.

susma dedi.ne olur bir şeyler söyle.

yığılıp kalmıştım olduğum yere.

tekrar o oyuncuları alamayız dedim.

kes sesini be dedi.

ağladım......

Ardından bu gelmiş

Al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana. ...

Sonra bu olmuş

Merhaba türkü dostları.

Dedim kaşın Zülfikar mı (Dedi ki yay)

Dedim cemalin güzel (Dedi ki ay)

Dedim seni seviyorum (Dedi ki vay)

Dedim bende gözlün var mı (Dedi ki yoh yoh)

(Söyledi yoh yoh)

Dedim senin işin nedir (Dedi seyran)

Dedim sen de sevda mı var (Dedi püryan)

Dedim senin neyin vardır (Dedi üryan)

Dedim senin malın var mı (Dedi ki yoh yoh)

(Söyledi yoh yoh)

Dedim senin koynun nedir (Dedi cennet)

Dedim beni sever misin (Dedi elbet)

Dedim senin yarim kimdir (Dedi Kul Ahmet)

Dedim başka yarin var mı (Dedi ki yoh yoh)

(Söyledi yoh yoh)

Kul Ahmet

Ardından mükemmel bitiş

:D

Skysports muhabbeti filan doğru değil,nereden çıkıyor bu haberler :o

Ntvspor,Fenerin Stoch'u yalanlamasına ve DHA haberine göre menajerinin Stoch Galatasaray'ı tercih eder demesine rağmen hala Fener Stoch'u Galatasaray'dan kapacak daha fazla para verecek haberlerine devam ediyor,gerçekten tarafsız habercilik Ntvspor'u tebrik etmek gerek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt