# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Ntvspor,Fenerin Stoch'u yalanlamasına ve DHA haberine göre menajerinin Stoch Galatasaray'ı tercih eder demesine rağmen hala Fener Stoch'u Galatasaray'dan kapacak daha fazla para verecek haberlerine devam ediyor,gerçekten tarafsız habercilik Ntvspor'u tebrik etmek gerek..

ne mal oldukları belli onların geçiniz...

bu arada google amca gidik :D

o degilde sercan+volkan şen icin servet+ bir miktar para teklifi varmıs. konu acılırsa iyi olur kanımca:D

Bu adam gelirse ve bizde parlayıp şöyle piyasası 20,den açılan bir yıldız olursa,rijkard kendi aldığı ücreti bile kulübümüze fazlasıyla kazandırmış olacak çünkü gelirse onun payı çok büyük olacak gibi görünüyor bu transferde:)

Antu kopuyor

Arkadaşlar hafta sonu yöneticilerimizden birinin çok yakını bir kardeşimle beraberdim.

İlgilendiğimiz 3 oyuncuyu bizzat bana söledi.

Real Madride göreve gelen Jos Mourinho 3 tane oyuncuyu kadrodan kesinlikle gönderiyormuş.

1 tanesi defans oyuncusu metzelder.diğeri orta saha oyuncusu gago ve bir diğeride Raul!!

evet Fenerbahçemiz bu 3 oyuncuyla da ilgilenmiş.teklif götürmüş.

Raul kesin gibi diyorlar!

ismini veremiyeceğim bir yönetici Raul´u tek başına alıyormuş.

sonuçları görücez arkadaşlar.

Bi arkadaş bunu demiş.

O oyuncuları alamayız dedim

Göreceksin dedi..

Sevinçten ağladım

Neden ağlıyorsun dedi.

Gözüme toz kaçtı dedim.

Neden toz kaçtı dedi.

cevap veremedim.

susma dedi.ne olur bir şeyler söyle.

yığılıp kalmıştım olduğum yere.

tekrar o oyuncuları alamayız dedim.

kes sesini be dedi.

ağladım......

Ardından bu gelmiş

Al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana. ...

:f50::f50::dogrun::ka25:

Turkspor.net istihbarat kaynakları, Aykut Kocaman, Hasan Çetinkaya ve Cihan Kamer'in dün Londra'ya hep birlikte uçtukları bilgisine ulaştı..

ANİ UÇUŞUN SEBEBİ STOCH mu?

Spor medyasının masa başı haberleri KES KOPYALA mantığı ile virüs gibi diğer site , gazete ve televizyonlara yayılırken, TSN her zaman önemli konularda olduğu gibi İSTİHBARAT KAYNAKLARINI yine devreye sokarak olayın gerçeğine ulaşmayı başardı..

BUGÜN SABAH DÖNECEKLERDİ, ANCAK UÇUŞ SON ANDA ERTELENDİ.. AYKUT KOCAMAN VE EKİBİ NE ZAMAN DÖNÜYOR..

Ani bir şekilde İNGİLTERE'ye çıkartma yapan Aykut Kocaman, Hasan Çetinkaya ve Cihan Kamer'in Galatasaray'ın talip olduğu STOCH için Chelsea kulubü ile görüştükleri STOCH'u GALATASARAY'IN ELİNDEN ALARAK, hem güçlü bir ismi renklerine katmak istedikleri gelen bilgiler arasında..

Fenerbahçe eğer bu transferi gerçekleştirirse, güçlü bir ismi kadrosuna katmasının yanında Galatasaray'ın bizzat Adnan Sezgin ile izlediği ve transfer etmek için büyük çaba harcadığı bir futbolcuyu SARI KIRMIZILI TAKIMIN ELİNDEN KAPARAK , psikolojik savaş ta ZAFER ELDE ETMEK İSTİYOR..

Evet.. Dün ingiltere'ye ani bir çıkartma yapan F.BAHÇE EKİBİ 'nin işi bitirip, BUGÜN SABAH 11.30 UÇAĞINA REZERVASYON YAPTIRDIKLARI VE TÜRKİYE'YE 11.30 THY TARİFELİ UÇAĞI İLE DÖNMEYİ PLANLADIKLARI BİLGİSİNE ULAŞAN TSN uçuş saatine yakın olayı takip etti..

SON DAKİKADA UÇUŞ ERTELENDİ..

Ancak son anda AYKUT KOCAMAN, HASAN ÇETİNKAYA ve CİHAN KAMER uçuşları ertelendi..

Bu erteleme STOCH transferinde pürüz mü çıktı, yoksa TRANSFERİ SONLADIRMAK için mi kaldıkları bilgisine henüz ulaşılamadı..

NE ZAMAN DÖNECEKLER..

11.30 uçağı ile Türkiye'ye dönmesi beklenen üçlü uçuşlarını 16.30 a erteledi.

İNGİLTERE ÇIKARTMASI YAPAN ÜÇLÜ bir kez daha uçuşlarını ertelemezlerse Akşam saatlerinde İStanbul'da olacaklar..

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER

arkadaşlar stoch fb de :( 40 haramilerin başı mcihan kamer bikaç külçe altın teklif etmiş kabul etmiş chelsea :(

Angut forum,dan biri diyorki...

Miroslav Stoch

burnuma pis kokular geliyor

sanki biz bu adamla ilgilenmiyomuşuz ama gs transferini btirip olayı büyük başarı göstermek için bizim elimizden alıyormuş izlenimi yaratmaya çalışıyor gibi bir hissiyata kapıldım.

umarım yanılıyorumdur

Hah şunu bileydiniz:asd:

Galiba fb alacak çünkü çok paraları var arkadaş öyle böyle değil.:(

Kobe Braynt ile skype yaptım simdi, haberler kotu. Stoch'un Fenerbahce'de oldugunu belirtti mimikleri ile.

Fenerbahçe eğer bu transferi gerçekleştirirse, güçlü bir ismi kadrosuna katmasının yanında Galatasaray'ın bizzat Adnan Sezgin ile izlediği ve transfer etmek için büyük çaba harcadığı bir futbolcuyu SARI KIRMIZILI TAKIMIN ELİNDEN KAPARAK , psikolojik savaş ta ZAFER ELDE ETMEK İSTİYOR..

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER

Doğru mu?

Bilemem...

Ucuz hareketler mi bunlar?

Evet...

fb ucuz,ezik ve amatör zihniyetli bir kulüp mü ?

Evet...

Nedeni nedir?

Yılların verdiği GS kıskançlığı altında ezilmişlik ve bunun nedeni olan sportif başarısızlığı örtme girişimleri...

Sonuç:GS varolduğu sürece,varoluş kaynağı sadece GS olan küçük zihniyetli fb kulübünden böyle ucuz hareketler beklenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt