Mirsad Türkcan: "Türk Sporuna yazık ettiler"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şerafettin KOÇ

Melisanın Babası
Berlin Panteri
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Menajeri Mirsad Türkcan, Galatasaray Liv Hospital takımının bugün maça gelmesini istediğini belirterek, "Türk sporuna yazık ettiler" dedi.

Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Türkcan, "İlk başta camiamızı kutlarım. Özellikle seyircimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Taraftarımız bizi hep destekledi. Bugün Galatasaray’ın gelmesini isterdim. Türk sporuna yazık ettiler. Böyle olmamalıydı. İlk ve son olmasını diliyorum. Maç oynamamak bizim için kötü oldu, çünkü bir galibiyet alarak şampiyonluk kutlamak istiyorduk. Önümüzdeki sezon da tüm kupaları müzemize getirmek istiyoruz. Fenerbahçe son 10 senede Türk basketboluna damga vuran bir kulüp” şeklinde konuştu.

Malum kaynaklar.

Küfür edip ban mı yiyelim açmayın şöyle konular

Yıllarca türk sporuna tecavüz ettiniz biz sadece kafasına sıktık.

Fenerbahçe son 10 senede Türk basketboluna damga vuran bir kulüp

Ankaragücü'nün Real Madrid ile birleşip, Ankaragücü yöneticisinin ''Ankaragücü Avrupa'ya damga vuran bir takım'' demesinden hiç bir farkı yok bu açıklamanın.

Şike yapınca yazık olmadı, şikeye karşı gelince mi yazık oldu ahlaksız herifler.

Yıllardır şu heriften tiksindiğim kadar emreden tiksinmedim. Türk basketbolunda benim gördüğüm en çirkef basketcidir

Bsg Mirsad gavatı...

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt