Misimovic, Dinamo Moskova ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Zvjezdan Misimovic | Dinamo Moskova

Galatasaray’da teknik direktör Hagi’nin disiplinsiz davranışlarını gerekçe göstererek kadro dışı bıraktığı ve affedilmesini de veto ettiği Bosnalı futbolcunun Rusya takımlarından Dinamo Moskova’ya imza atmasına çok az kaldı.Misimovic’in Dinamo Moskova takımı için sağlık kontrolünden geçtiği ve çok büyük bir aksilik olmazsa bugün veya yarın yeni kulübüne imza atacağı öğrenildi.

Misimovic’in transfer haklarını elinde bulunduran Wolfsburg’un Misimovic’in bonservisinden ne kadar kazanacağı ise henüz netleşmedi.

Bosnalı futbolcu Galatasaray’da 9 maç şans buldu, gol atamadı, 1 asist yaptı.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: ALP KOPARAL

[email protected]

Alp Koparal (alpkoparal) on Twitter

tribundergi Tribun Dergi

DEDİKODU: Misimovic, Dinamo Moskova'ya transferi için sağlık kontrolünden geçti.

Umarım zararımız 2m avro ile kalmıştır

şu oyuncuyu kaçırdık ya bize helal olsun .Hagi sezon sonu sende gideceksinb hemde bir daha hiç dönmemek üzere.Adnanslar sizde inşallahhhh......

saglik kontrolunden gectigi soyleniyor..

Daha en bastan Ibricici alalım demistim. Hem bize hem Misimovice yazık oldu. Rakip olucaklar Dinamo'ya giderse.

Gitse de rahatlasak.

ibricic alınsadı keşke o kadar demiştim misi varken ona ne gerek var denilmişti ama tam haginin seveceği tarz adamdı koşan hızlı mücadele gücü yüksek teknik ahh ahh

Moskova'da sakiz fiyatlari ne kadar ? :D

Misimovic: "Dinamo Moskova ile görüşüyorum"

Galatasaray'da kadro dışı kalan Bosnalı yıldız, Rusya Ligi'nin yolunu tutmaya hazırlanıyor...

Devami icin tiklayin! - Goal.com

Cevap: Misimovic: "Dinamo Moskova ile görüşüyorum"

Anlaşma Misi kal burda Hagi gittiğinde çektiğin bu eziyetin acısını çıkar

Hagi, Rusya'da bir takimin basina geçsin.. Dinamo Moskova ile sampiyonluk maçlari olsun... 0-0'da Hagi'nin takimi sampiyon olacak.. 90.dakika da Dinamo Moskova Misimoviç'in ayagindan golü bulsun ve sampiyon olsun.. Misimoviç gitsin, Hagi'nin önüne iki adet sakiz falim biraksin ve asrin dersini versin..

Keske olsa...

Hagi, Rusya'da bir takimin basina geçsin.. Dinamo Moskova ile sampiyonluk maçlari olsun... 0-0'da Hagi'nin takimi sampiyon olacak.. 90.dakika da Dinamo Moskova Misimoviç'in ayagindan golü bulsun ve sampiyon olsun.. Misimoviç gitsin, Hagi'nin önüne iki adet sakiz falim biraksin ve asrin dersini versin..

Keske olsa...

yavas gelin

Keske olsa...

Puhahahahahahaahhahahahahahah ulan neremle güleyim simdi ben buna ahahahahahahahah :ka23: :D :ka25: Begendim bunu hemde cok begendim ahahahahahahahahahaha :haha:

Misimovici de harcadık şimdi seneye gene 10 numara arayacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt