Misimovic, Dinamo Moskova ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic Dinamo Moskova ile Sözleşme İmzaladı

Şu an için sağlık kontrolünden geçtiği haberleri var kesin sözleşme imzalanmadı diğer moskova klüpleri bile hala uğraşıyolarmış

göz göre göre gitti adam ya. allah seni bildiği gibi yapsın hagi. ne oldu misiyi kadro dışı bıraktın takıma disiplin mi geldi, takım düzeldi mi? neye yaradı bu iş. bi açıkla kardeşim, sırf senin saçma sapan inadın yüzünden gitti adam

Bahattin@

Sağlık kontrolünden cuma günü geçti zaten,Ntvspor son dakika veriyorsa,Bilgi doğrudur.

Haber başladı açın:)

Geçmiş olsun beyler , ne umutlarla gelmişti adam ama Haginin kaprizlerinden öturu oynamadan gitti.

İnşallah başarılı olursun Misi :tiphat:

Şimdi bu adam bizim arkamızdan beddua etmeyecek mi. Haklı değil mi ? Adamın 1 senesini çöpe attık.

Ondan sonra neden k.çımızı doğrultamıyoruz diyoruz. Her sene 2-3 kişiye bu sekilde yaparsak normal.

Sadece klüblerin anlaşması kalmış,Yarın misimovic imzayı atacakmış..Çarşamba antremanına katılıyormuş.

Cevap: Misimovic Dinamo Moskova ile Anlaştı

Ulan çok yazık oldu be :mad: Hagi'nin bu hareketini hiç bir zaman unutmayacağım. İnsanları suçsuz yere zor duruma düşürüyorsa o kişide karakter falan yoktur. Karaktersiz Hagi, Onursuz yönetim.. Yazık kimlerin eline kalmış koskoca Galatasaray..

misi dur atma imzanı 2 gün daha sabret

Yazıklar olsun Hagi'yede yönetimede.. Gitsinler kına yaksınlar şimdi bi taraflarına

Çok merak ediyorum Dinamo'da göstereceği performansı

merakla bekliyorum hadi bakalım

2.5m avroyu çöpe attık sonra da 2012 falan diyolar al sana 2012

İki gün sonra Hagi de gidince bu transferin saçmalığı daha da bir anlam kazanacak. Bundan daha komik bir yönetim şekli olamaz (azizin sirki hariç). Hakikaten çok sabırlı taraftarmışız..

kendi takımında oynayan.Almanya liginde yılın futbolcusu asist kralı olmuş.Takımı şampiyon olmuş.Milli takımın vazgeçilmezi bi oyuncuyu sudan sebeplerden kadro dışı bırakıp, hiç eden hagi ve yönetim.Sizde hiç olacaksınız.İstifa edince yada kovulunca televizyonun karşısında içkisini yudumlayıp pis pis sırıtan sevinen binlerce galatasaraylıdan biride ben olacağım.....

Misimovic'in Dinamo Moskova ile her konuda anlaştığı, Galatasaray ile Rus kulübünün de anlaşması halinde imzaların atılacağı bildirildi.

Ulan nolur 2 gun daha beklense bi mucize olup su adamı satmaktan son anda vazgecselerr cok mu sey istiyorumm :(

Suc zaten hep yabancilarda

De Sanctis

F. Meira

Dos Santos

Jo

Nonda

Lincoln

Misimovic

KEITA

Sarp Ayhan Baris Aykut Servet Balta bunlarin hic sucu yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt