Misimovic, Dinamo Moskova ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic Dinamo Moskova ile Anlaştı

Teknik direktörümüz Hagi degil de yerli-yabanci herhangi biri olsaydi diyecegimi çok iyi biliyordum. Kendisine duydugum saygidan dolayi susmayi tercih edecegim. Seneye Timusoara'dan 15 milyon euroya bir maestro buluruz artik.

Teknik direktörümüz Hagi degil de yerli-yabanci herhangi biri olsaydi diyecegimi çok iyi biliyordum. Kendisine duydugum saygidan dolayi susmayi tercih edecegim. Seneye Timusoara'dan 15 milyon euroya bir maestro buluruz artik.

Ilk kez guzel bir yorum yaptin.

Lan valla beğendim yorumunu.Bak bi de ''beğen'' tuşunu klikledim.

kaldırmayın bir yerlerini adamın :D serhat'ın ikinci üyeliği sonuçta.

Hagi istifa, bunalıma sokarsın adamı.

Misimovicinde gittigine göre haginin gitmesine gerek yok 10 senelik kontrat imzalatin ne güzel her problem cüzüldü simdik Misinin gidisi ile

sene sonu bitmeden insuayida yollamarsa sasirmam valla

De Sanctis, Meira, Lincoln, Keita, Jo, Gio, Misimovic...

Vay bee Misimovic gibi adamı harcadık helal olsun.

çok kaliteli kadromuz varya misimoviç zayıf kalıyordu mütiş oyuncularımız arasında.gönderilmesi doğru.

Hagi: "Ben istemiyor terlemiyor adam"

çok kaliteli kadromuz varya misimoviç zayıf kalıyordu mütiş oyuncularımız arasında.gönderilmesi doğru.

Sabri - Ayhan - Culio'lu orta sahada forma sansi bulmasi imkansizdi. Yedekte de Baris, Mustafa ve Yekta gibi kaliteli isimler arasinda kaybolmak yerine takimdan ayrilmasi en dogru karar.

hagi antep macindan sonra gidecek, sezgin de gidecek, polatta gidecek...yaptiklari tek faydali olabilecek transferi de sattilar...yaziklar olsun...

Yazık oldu . Olan yine bize oldu . Bir ikinci Keita vakası olacak .

muhtemelen elano gibi dizdirir golleri... biz de ah adnan sezgin vah adnan sezgin der dururuz... tabi evde ah yerine başka şeyler söyleriz..

Muhtemelen perşembe hagi gidecek ve bizde misiyi gönderdiğimize pişman olacaz. bu kadar beklediniz 2 gün daha bekleseydiniz ya:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt