Misimovic'e destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic'e destek

Millet çaresizlikten ne yapacağını şaşırmış misimovici istemeye başlamış.İyi gün-kötü gün taraftarı bu olsa gerek.4-5 aydır aynı şeyi söylüyorum yönetim istifa diye.Ama Adnan Polat bi çıkıyo konuşuyo Hemen başkan haklı, aman başkan canım başkan havalarına giriliyor.Adnan Polat ve ekibi gitmedikçe bu taraftar kanser olur.Misiymiş cartmış curtmuş hava civa..

Rıjkaard gitsin Hagi gelsin diye bangır bangır bağırdığın zamanları hatırlıyorum güzel kardeşim, Ve direk aklıma o soru geliyor;

Rıjkaard başarısız derken yönetim suçlu değildi de Hagi başarısızken mi yönetim suçlu ?

Millet çaresizlikten ne yapacağını şaşırmış misimovici istemeye başlamış.İyi gün-kötü gün taraftarı bu olsa gerek.4-5 aydır aynı şeyi söylüyorum yönetim istifa diye.Ama Adnan Polat bi çıkıyo konuşuyo Hemen başkan haklı, aman başkan canım başkan havalarına giriliyor.Adnan Polat ve ekibi gitmedikçe bu taraftar kanser olur.Misiymiş cartmış curtmuş hava civa..

O konu hakkında burada demediğim kalmadı ve ban da yedim bu uğurda.Forumu yüzde 80'i bunu diyor ama adamlar gitmez malesef.

Misiyi gercekten hagi mi sildi? Misi için wolfsburgla yapilan anlasmaya , galatasaray taksitlerden birini ödemezse misi almanyaya döner maddesini biz koydurduk diye bir sürü haber çikti, son anda bizi susturmak için yapilan bir transfer olupta , anlasmada böyle bir madde oluncada garip seyler geliyor aklima, belgesi bile olmaz bu isim ama konu bu yönetim olunca, ben misinin kalan taksitlerini ödememek için yönetimin hagiyide kullandigini düsünürüm, simdi 2. Taksiti ödedik diyorlar ? Neresinden tutsak elimizde kalir bu yönetim, imza kampanyasi önemli yeterli imza toplanirsa düzeliriz, yoksa bunlar gitmeden rezil olmaya devam ederiz.

Misimoviç açıkcası, şu oynadığı maçarda bana balon olduğunu düşündürdü fakat Dzeko 30 milyon civarı bir rakama gidip, Misimoviçte 8 milyon civarına Galatasaraya geldiğin kıyaslarsak cidden balon olduğunu kanıtladı, şu yokluk içinde hayır demem ama bu iyi bir topcu olduğu anlamına da gelmez..

dipnot; Adam zaten isteksiz oynuyor gibi gözüküyodu, şimdi takıma girse ne olacak ? oynamadığı futbolun 3/1'ini gösterecek.

cok gec kalmadinizmi bu destek kampanyasini baslatmaya? misi gibi bir oyuncu a2 ile oyunuyor kac aydir ve BAM devamli oyunuyor olacak ismi yaw hangi akla hangi matiga dayanark yapiliyor anlam veremiyorum bizmi futboldan futolculardanmi anlamiyorum yoksa onu kadro disi birakanlarmi? elimizde kacirmamk lazim bu adami sonra bin pisman oluruz gercek bir 10 numara gercek bir beyin suan takim beyinsiz oyunuyor.

Misimoviç açıkcası, şu oynadığı maçarda bana balon olduğunu düşündürdü fakat Dzeko 30 milyon civarı bir rakama gidip, Misimoviçte 8 milyon civarına Galatasaraya geldiğin kıyaslarsak cidden balon olduğunu kanıtladı, şu yokluk içinde hayır demem ama bu iyi bir topcu olduğu anlamına da gelmez..

dipnot; Adam zaten isteksiz oynuyor gibi gözüküyodu, şimdi takıma girse ne olacak ? oynamadığı futbolun 3/1'ini gösterecek.

Valla ben oynadığı her maç beğendim..

Ne beklenildiğine bağlı..

Saçma bir sebepten dolayı Misimovic'i kadro dışı bırakan Hagi, Ayhan hakkında ne yapacak çok merak ediyorum. Resmen takıma gözdağı vermek için adamı harcadı.

Misimovic'i 25 milyon Euro'ya alsaydık balon olmayacak mıydı? Asıl o zaman balon olurdu bence. Mantık hatası var yazdıklarında.

Sonuç olarak ikisi farklı adamlar. Dzeko müthiş bir golcü, genç, onun fizik özelliklerine sahip olup da onun yeteneklerine sahip çok az oyuncu var dünyada. Adebayor'u gözden çıkardı adamlar Dzeko için. Farklı bir adam o. Misimovic belli sistemlerde iş yapabilecek bir oyuncu. Herkesin arayacağı tip bir orta saha oyuncusu değil. Bu farklar Misimovic'in balon olduğunu göstermez.

İsteksiz oynuyor gibi gözükmesi ile isteksiz oynaması arasında da dağlar kadar fark var. Bir tanesi sende yarattığı izlenim, diğeri herkesin gördüğü bir durum olurdu. Bence isteksiz olduğunu düşünmen kadro dışı bırakılmasıyla ilgili açıklamalara bağlı. Özgür bir zihinle izlememişsin Misimovic'i anlaşılan. Zaten Wolfsburg'da iken de izlememiş olduğun anlaşılıyor.

misiye destek verecek kada organize taraftar bizde yok.

Misimovic'i 25 milyon Euro'ya alsaydık balon olmayacak mıydı? Asıl o zaman balon olurdu bence. Mantık hatası var yazdıklarında.

Sonuç olarak ikisi farklı adamlar. Dzeko müthiş bir golcü, genç, onun fizik özelliklerine sahip olup da onun yeteneklerine sahip çok az oyuncu var dünyada. Adebayor'u gözden çıkardı adamlar Dzeko için. Farklı bir adam o. Misimovic belli sistemlerde iş yapabilecek bir oyuncu. Herkesin arayacağı tip bir orta saha oyuncusu değil. Bu farklar Misimovic'in balon olduğunu göstermez.

İsteksiz oynuyor gibi gözükmesi ile isteksiz oynaması arasında da dağlar kadar fark var. Bir tanesi sende yarattığı izlenim, diğeri herkesin gördüğü bir durum olurdu. Bence isteksiz olduğunu düşünmen kadro dışı bırakılmasıyla ilgili açıklamalara bağlı. Özgür bir zihinle izlememişsin Misimovic'i anlaşılan. Zaten Wolfsburg'da iken de izlememiş olduğun anlaşılıyor.

Evet Wolfsburg'da iken izlemedim, ama sizler Dzeko'yu Dzeko yapan adam diye övüp duruyorsunuz, bende burdan yola çıkıyorum madem Dzeko'yu Dzeko yapan adam diyorsunuz, ozaman Misimoviçin en az dzeko kadar pahalı olması gerekirdi yani, siz kendi yazdığınız yazıları hatırlamıyorsunuz, şimdi mantığı burdan kur bakalım... Türkiye'de oynadığı maçları beğenmedim banane Wolfsburgda ne yaptığından

Merak ettim, Hayatın boyunca Wolfsburg'un kaç maçını izledin ?

Misimovic gelse hagiyle nasıl çalışacak ve verimli olabilecek?

Farklı bir hoca farklı bir ortam oluşturulmuş olsa tamamda şu durumda bir faydası olmaz.

Affedilsin artık, hatta gerekiyorsa Hagi özür dilesin!

Bu mactada belli oldugu gibi en cok ihtiyacimiz olan oyuncu tipi, hem kalitenin yükselmesi acisindan, hem topun ayagimizda kalmasi acisindan...

Affedilmeli artık, Galatasaray'ın ona çok ihtiyacı var. Sadece antreman yapmasından iyidir en azından yedek kulübesinde dursun.

eskişehir maçında taraftarlar tepkisini ortaya koyacakmı stad inliyecekmi misimovic diye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt