Mısırlı Trezeguet'nin Kalbi Galatasaray'da!

Aybars Ay

🔞🥵🍑👉👌
Baba Gündüz
Fatih Terim'in ısrarla istediği Trezeguet, Kasımpaşa yönetimine ayrılmak ve Galatasaray'a gitmek istediğini iletti.

0x0-misirli-trezeguetnin-kalbi-galatasarayda-1528023273708.webp

Galatasaray bu hafta içinde UEFA'dan gelecek haberi beklerken bir taraftan da sessiz ve derinden transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon planlaması içinde ilk sırada yer alan Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldız futbolcusu Trezeguet için Kasımpaşa ile görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yönetim, Mısırlı futbolcunun transferi için Kasımpaşa ile anlaşmanın yollarını ararken Trezeguet de sarı kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini bildirdi. Trezeguet için yönetici Abdurrahim Albayrak'ın bizzat temaslarda bulunduğu belirtilirken Dünya Kupası öncesinde bu transfere nokta konulması planlanıyor.

0x0-misirli-trezeguetnin-kalbi-galatasarayda-1528023268788.webp

EREN VE TOLGA CİĞERCİ'Yİ VERECEK
Anderlecht'e 2.5 milyon Euro ödeyerek satın alma bedelini alan Kasımpaşa'nın, 23 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık yeni sözleşme yaparken anlaşmasına da "5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi koydurttuğu belirtildi. Trezeguet için Eren ve Tolga'yı teklif eden Galatasaray son olarak 1 milyon Euro ve bir sonraki satıştan da yüzde 15 vermeye hazır olduğunu bildirdi.

Genç oyuncunun da "Galatasaray'da oynamayı çok istiyorum. Sizden anlayış bekliyorum" demesinin ardından Kasımpaşa'nın bu teklifi değerlendirmeye aldığı bildirildi.​

Ulan salah. bu herifin yuzunden simdi millet yeni arap salahi aliyorum diye onune gelen fellaha gomecek parayi

Mahmud Hassan !

Allah askina su adama trezeguet demeyin .

Ricada bulunan : Trump (Sinan Bilgin aslinda ama olsun.. nasisa ismimizi kafamiza gore degistirebiliyoruz madem)

Eren + Tolga + 2m + sonradan 15%

Super olur hem 2 okuzden kurtuluruz

Ben Kasimpasa olsam bu teklife aninda kabul ederim.

Eren, orda once oynamis bir forvet anadolu takimlarda rahat golunu atacaktir.

Tolga o seviyede rahat top oynar, defansif yonleri iyi kosan bir orta saha.

Kemal Ozdes iyi kullanir

Bu söylediklerini amrabatın Galatasarayda oynamak istiyorum derken yaptıklarının yarısı kadarını bile yaparak ispatla inanayım sana....

eren ve tolganın maaşlarını ödeyeceklerine 2 tane daha trezege bulup alır adamlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

amrabat vol 2 olacağından şüphem yok . terim sever böyle anadolu starlarını .

Eden Hazard mı gelecek kanatlar için beklentim yüksek değil mor veya hassan gelsin yeter mümkünse ikiside gelsin. 8 numara forvet ve stoper i nokta atışı yapamazsak CL den uefa ya bile gidemeyiz benim görüşüm bu.

kasımpaşa gibi bir klube %15 opsiyon vermek mallık.

verin 5m euro alın uğraşmayın.

Genel yorumlar olumlu ama bencil olduğu yönünde çok yazı okudum...

ücreti bilmem ama, muğdat gibi, 1+X denenebilir akıllarda soru kalmaması için...

Baştan önyargılı olmayalım, FT gelmeden evvel rodi tudorla kayıplardaydı, şimdi 20 ye ucuz gidecek diyoruz...

Belhanda Feghouli yetmiyormuş gibi bir arap daha alacaz.Takımın iq seviyesi git gide düşüyor.1000 kere dedik bu herife yoğunlaşacağınıza Musa için şartları zorlayın diye.Bu alınırsa Musa hayal olur.Umarım 3 e falan almayı başarırız.Yoksa 5 çok.Tolgayı verecezde o apaçinin yıllık 2 sini nasıl verecek paşa.Oda bize girecek bir kısmı.

Geri
Üst Alt