Mississippi'de Polis Tarafından İşlenen Bebek Cinayeti

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
Mississippi'de 1 yaşındaki çocuk, polisin bir hırsızlık ihbarı üzerine araca ateş açması sonucu hayatını kaybetti.
Kohen Wiley, Pazar günü bir Walmart otoparkında meydana gelen silahlı saldırıda öldürüldü ve annesinin bir arkadaşı ağır yaralandı.
Kohen-Wiley_courtesy-family.jpg

Medeni haklar avukatı Ben Crump, 1 yaşındaki Kohen Wiley'nin, annesi ve bir aile dostuyla birlikte araçta bulunduğu sırada ölümcül şekilde vurulduğunu söyledi. Aile dostunun ise ağır yaralandığını belirtti.

Crump, Salı günü yaptığı yazılı açıklamada, “Kohen Wiley bir bebekti. Herhangi bir suçla itham edilmeyen annesi, polis memurlarına araçta bir bebek olduğunu anlatmaya çalışıyordu.” dedi; “Yine de ateş açtılar, 1 yaşındaki bir masumun ölümüne sebep oldular. Bebek Kohen ve ondan çalınan hayat için adalet arayacağız.” (...)

Oğlum hayvan mısınız ya yuh

Yani babasi olsam heralde nefret ve kinden hayatim mahfolurdu.

Orada yasayanlara bir sey diyemem tabii ama cok uc noktalarin hayata dahil oldugu bir yer gibi geliyor Amerika bana.

Bütün dünyayı kendilerine benzetmeye çalışıyorlar bir de Canfrog abi
O kismina cok girecek kadar donanimim yok politik icislerinde ama mesela ben bizim toplum olarak benzedigimizi dusunuyorum.

Kendi insanini umursamama, "banane" modu, bencillik ,egitimsizlik, dusunemeyen toplum... Hatta artik kanunen olmasa bile silahlanma etme. Gocmen/siginmaci/kacak artisi.

Bu konularda ipun ucu kacti bence onlarda, ICE olaylari gecen sene ya da iste al yani 1 yasinda cocuk polis tarafindan oluyor falan. Bunlar cok uc noktalarda isler.

Biz de toplum olarak ilerliyoruz o yonde bence.

Hırsızlık şüphesi için araca ateş açmak inanılmaz gerçekten.

bunların yaptığı polislik değilki zaten herkesi vuruyorlar anasını satayım ver benim elime silahı ben de elini cebine atanı bile vurayım ben de yaparım bu işi.Her boka şarjör boşaltıyolar

Bu Amerikalılar kadar korkak insanlıktan nasibini almamış bir millet daha yok... hemen ateş etmek falan nedir lan?

Geri
Üst Alt