Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Malum şahıs mısın onu soruyoUsta ne anlatmaya çalışıyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum şahıs mısın onu soruyoUsta ne anlatmaya çalışıyorsun?
Forumdan sürekli dehlenen bir şahıs galiba. Ben değilim usta.Malum şahıs mısın onu soruyo
Lapsekili Mitat senle iyi başlamadık ama tarzını sevmeye başladımUsta ne anlatmaya çalışıyorsun?
Cansın usta. Farklı düşünsek de sevdamız bir.Lapsekili Mitat senle iyi başlamadık ama tarzını sevmeye başladım
O da hep usta derdi..Forumdan sürekli dehlenen bir şahıs galiba. Ben değilim usta.
Sürekli usta deyip banlanan birisi niye yan hesapla gelip usta desin ki? Basit bir tesadüf usta.O da hep usta derdi..
Ters manyel işteSürekli usta deyip banlanan birisi niye yan hesapla gelip usta desin ki? Basit bir tesadüf usta.
VPN kullanmıyorum usta, IP çakışıyorsa boynumuz kıldan ince.Ters manyel işte
Öyle diyim ki o sanmasınlar hesabı
VPN kullanmıyorum usta, IP çakışıyorsa boynumuz kıldan ince.
Bahsedilen kişi değilim usta. Eğer bu muhabbet uzarsa tadı kaçar. Farklı birisiymiş gibi yazılıp çizilmesini istemem.sa can ozlenmedin
Bannerda keman fotoğrafı olan üye desem doğru 1 tahmin olmuş mudur reis yavBahsedilen kişi değilim usta. Eğer bu muhabbet uzarsa tadı kaçar. Farklı birisiymiş gibi yazılıp çizilmesini istemem.
Usta yan hesap değilim. Bu benim kullandığım ilk hesabım.Bannerda keman fotoğrafı olan üye desem doğru 1 tahmin olmuş mudur reis yav![]()
Kusuruma bakma reis.Konumu görünce aklıma 1 arkadaşım geldi de..Usta yan hesap değilim. Bu benim kullandığım ilk hesabım.
Hemşehrin Big Smoke'u tanır mısınUsta yan hesap değilim. Bu benim kullandığım ilk hesabım.
Banada kuşbaşıGözünü seveyim kıyma bana usta.
Hikayede hain çıkmıştı usta, gönderme mi yapıyorsun?Hemşehrin Big Smoke'u tanır mısın
Afiyet olsun usta.Banada kuşbaşı