- 20 Haziran 2011
- 60.771
- 69.025
- 4.758
Komik mi dogalgaz fiyatından haber var mı senin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komik mi dogalgaz fiyatından haber var mı senin ?
Otomatik ödeme bakmıyorum.Komik mi dogalgaz fiyatından haber var mı senin ?
Ayyy götümmmOtomatik ödeme bakmıyorum.
Net komikti. Adam yıllar sonra ilk kez komik bir mesaj atmayı başarmış niye motivasyonunu düşürüyorsun?Komik mi dogalgaz fiyatından haber var mı senin ?
Yok ya Tahire gülerim maksat darlamak olsunNet komikti. Adam yıllar sonra ilk kez komik bir mesaj atmayı başarmış niye motivasyonunu düşürüyorsun?
Giresun handikap yapacak gibi duruyor Altay'ı bi bak.Yok ya Tahire gülerim maksat darlamak olsun
Kg oynadımGiresun handikap yapacak gibi duruyor Altay'ı bi bak.
Otomotik odeyince sanki hiç paran gitmiyor gibi gerçekten. Elden verince vicdan azabı cekiyorumOtomatik ödeme bakmıyorum.
Giresun bile yenecek bunu biz hakemin eline biraktik kaderimiziGiresun handikap yapacak gibi duruyor Altay'ı bi bak.
Türkiye'de mutlu yaşama rehberi madde 17.Otomotik odeyince sanki hiç paran gitmiyor gibi gerçekten. Elden verince vicdan azabı cekiyorum
Çok klişe bir şaka farkındayım ama hala güldürüyor. 70'lerdeki Ertem Eğilmez filmleri gibi işte. Yıllar geçse de gülüyoruz.yüz kaslarımızı dinlendirelim diye mi paylaştın üstat