- 20 Haziran 2011
- 60.776
- 69.037
- 4.758
Mizaha ara ver ve aşılan artık !!!Açtığın yolda gösterdiğin mizaha her daim ayak uydurmaya çalışıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizaha ara ver ve aşılan artık !!!Açtığın yolda gösterdiğin mizaha her daim ayak uydurmaya çalışıyoruz.
Haftanın net en iyi mizahıTahir Mahir Kafasıyanık

İhtiyar tayfasının kapışmasını nasıl yorumlarsın?Haftanın net en iyi mizahı
Şu nasıl olurdu Tahir Mahir penisiyanık?
Mizahı müstehcen seviyeye çıkarmak![]()
İç bayıcıİhtiyar tayfasının kapışmasını nasıl yorumlarsın?
Haftanın net en iyi mizahı
Şu nasıl olurdu Tahir Mahir penisiyanık?
Mizahı müstehcen seviyeye çıkarmak![]()
Şakamı haftanın en iyi mizahı seçmen mizahtan anladığının bir göstergesi. Yılın mizahına da aday göster.
Senin mizahı Keramettin admire sormak lazım. Mıh yemen beni ziyadesiyle üzer zira.
Ama Kafasıyanık hem anlamlı hem de Abasıyanık’a daha yakın.
yeni bir akrostiş ister misin heİç bayıcı
yeni bir akrostiş ister misin he

TMK markasını da bozmamış oluyor.
Mizahtan anladığı falan yok yav iki üç şey bellemiş tekrar edip duruyor, bir de çetemsi bir yapı kurmuşlar kendi aralarında al gülüm ver gülüm takılıyorlar yoksa tırt yani. Karşı tarafın espri mi yapıyorsun ciddi misin anlamaması lazım şahsen benim kaliteli mizahtan anladığım bu. Kadim yeğenim Serkan'ın esprilerine gülmek osurulduğunda gülünmesi gibi bir şey.Şakamı haftanın en iyi mizahı seçmen mizahtan anladığının bir göstergesi. Yılın mizahına da aday göster.
Senin mizahı Keramettin admire sormak lazım. Mıh yemen beni ziyadesiyle üzer zira.
Ama Kafasıyanık hem anlamlı hem de Abasıyanık’a daha yakın.
Ne yazık ki bu tespitin doğru. TMK ile atışmalar kaçınılmaz olarak bayıklaşıyor.İç bayıcı
@Uğur İz ahbabım dönüşün şerefine tuhaf caps attı mı sana ?Ne yazık ki bu tespitin doğru. TMK ile atışmalar kaçınılmaz olarak bayıklaşıyor.
Yok henüz o şerefe nail olamadım, o ciddileşmiş gibi değil hususi olarak caps atması, henüz komikli mesajına denk gelmedim.@Uğur İz ahbabım dönüşün şerefine tuhaf caps attı mı sana ?
Tadı kaçık bu ara ekibimiz yüzünden ,benim bedevi günlerim gibi ciddi post atmaktaYok henüz o şerefe nail olamadım, o ciddileşmiş gibi değil hususi olarak caps atması, henüz komikli mesajına denk gelmedim.
Mizahını osurmaya gülünmesine benzetmem tadımızı kaçırmaz umarım ?!? Mizahını severek takip ediyorum, özel hayatımda osurulunca gülen bir insanım. Beni yanlış anlamanı istemem.Tadı kaçık bu ara ekibimiz yüzünden ,benim bedevi günlerim gibi ciddi post atmakta
@Berke Karabacak ın kırıldı diye söylenti vardı doktorcum.Ekli dosyayı görüntüle 141434
Bizde kimin penisi kırılmıştı forum veteranlarından 3-4 kişi anca imza atabilmişti, yer kalmamıştı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Berke Karabacak ın kırıldı diye söylenti vardı doktorcum.
Hollanda'ya göç yolları arıyordu 1-2 ay önce. Bilgisi olanlar kendisine ulaşıp, yardımcı olsun.Soy İsmini kırıkbacak olarak revize edelim o vakit
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi