mizah

Haftanın net en iyi mizahı

Şu nasıl olurdu Tahir Mahir penisiyanık?

Mizahı müstehcen seviyeye çıkarmak

Şakamı haftanın en iyi mizahı seçmen mizahtan anladığının bir göstergesi. Yılın mizahına da aday göster.

Senin mizahı Keramettin admire sormak lazım. Mıh yemen beni ziyadesiyle üzer zira.

Ama Kafasıyanık hem anlamlı hem de Abasıyanık’a daha yakın.

Şakamı haftanın en iyi mizahı seçmen mizahtan anladığının bir göstergesi. Yılın mizahına da aday göster.

Senin mizahı Keramettin admire sormak lazım. Mıh yemen beni ziyadesiyle üzer zira.

TMK markasını da bozmamış oluyor.

Mizahtan anladığı falan yok yav iki üç şey bellemiş tekrar edip duruyor, bir de çetemsi bir yapı kurmuşlar kendi aralarında al gülüm ver gülüm takılıyorlar yoksa tırt yani. Karşı tarafın espri mi yapıyorsun ciddi misin anlamaması lazım şahsen benim kaliteli mizahtan anladığım bu. Kadim yeğenim Serkan'ın esprilerine gülmek osurulduğunda gülünmesi gibi bir şey.

Tadı kaçık bu ara ekibimiz yüzünden ,benim bedevi günlerim gibi ciddi post atmakta
Mizahını osurmaya gülünmesine benzetmem tadımızı kaçırmaz umarım ?!? Mizahını severek takip ediyorum, özel hayatımda osurulunca gülen bir insanım. Beni yanlış anlamanı istemem.

IMG_1869.webp

Bizde kimin penisi kırılmıştı forum veteranlarından 3-4 kişi anca imza atabilmişti, yer kalmamıştı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt