Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.069
- 101.290
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizahtan anladığı falan yok yav iki üç şey bellemiş tekrar edip duruyor, bir de çetemsi bir yapı kurmuşlar kendi aralarında al gülüm ver gülüm takılıyorlar yoksa tırt yani. Karşı tarafın espri mi yapıyorsun ciddi misin anlamaması lazım şahsen benim kaliteli mizahtan anladığım bu. Kadim yeğenim Serkan'ın esprilerine gülmek osurulduğunda gülünmesi gibi bir şey.
Estf. Bedevi avatarlı günlerinden bilirim hiç hıyarlığını görmedim.Abi kısacası hıyarın teki mi demek istedin?
Estf. Bedevi avatarlı günlerinden bilirim hiç hıyarlığını görmedim.
Belki başka yönlerden de olabilir gibi ya kararımı değiştirdim gibi. Başka başlıkta tadımı kaçırdı, ts maçı sebebiyle keyfim yerindeydi halbuki.Mizahi yönden üstat.
Yoksa Göztepeli olması dışında bir yamuğundan bahsedemeyiz.
hala anlamiyor
Yakşamlar.Kendini çok geliştirmiş. Futboldan da anlamazdı şimdi oturup Rize maçı falan izliyor.
NaberEstf. Bedevi avatarlı günlerinden bilirim hiç hıyarlığını görmedim.
İyilik sağlık kardeşim ne olsun mal gibi yaşayıp gidiyoruz, sen ne yaptın? Evlilik falan gibi durumlar vardı ertelemiştiniz?
Sözleşmeyi feshettik :d nerelerdesin?İyilik sağlık kardeşim ne olsun mal gibi yaşayıp gidiyoruz, sen ne yaptın? Evlilik falan gibi durumlar vardı ertelemiştiniz?
Bir de mahir kendisine dm den yürümemi istedi gereken cezayı verirseniz sevinirim.
JaydaaaSözleşmeyi feshettik :d nerelerdesin?
Senin paralar suyunu çektiyse biz ölelim abiJaydaaa
Elektrikli bisikletle Akdeniz ve egede gezdim kamp, konaklama vs takıldım da para suyunu çekti bir de zaten havalar soğudu döndüm inime.