Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.578
Arkadaşlar aslında bu konuyu açmak ile açmamak arasında baya kararsız kaldım ama en son dün gece 13Bin TL vurgunuda yapınca açmak şart oldu sanırım.
Nesine.com'da Mkorahan isimli vatandaş özellikle basket maçları tahminlerinde çok iyi.
Genellikle NBA'den geçiniyor diyebilirim. 3 veye 4 maç yapıp çok yüksek meblağlar basıyor.
Tabi yattığıda oluyor fakat 5-6 kupon üst üste kaybetse bile tutturduğu tek bir kupon ile çok daha fazlasını alıyor.. Şu an Nesine'nin en iyisi kendisi..
Tabi ben onun gibi yüklü meblağlar basamasamda 3-5 atıyorum birşeyler.
Dün gece 100 misli olan kuponunu 15 kez oynamış (sanırım en yüksek misli 960 Tl olduğu için uğraşmadan kupon adedi 15 yapmış) yani kupon bedeli 1.500 TL
[attachment=7173:mkorahan 1.png]
Ve bu akşam yaptığı kupon...
[attachment=7174:mkorahan 2.png]
Geçtiğimiz haftasonu yaptığı kupon..
[attachment=7175:mkorahan 3.png]
Ve yine...
[attachment=7177:mkorahan4.png]
Buradada coşmuş...
[attachment=7181:mkorahan 5.png]
Bu kuponda bu akşama ait futbol ve basketbol maçlarını kombine yapıp sistem oynamış. 414,425 tuttu ama sistem henüz geçmemiş.. Geriye kalan 3 maçıda gelirse vurgunun alasını yapacak..
[attachment=7182:mkorahan 7.png]
Tutan kuponların hepsini buraya koymayacağım çünkü oldukça fazla uğraşamam ..
Nesine.com'da Mkorahan isimli vatandaş özellikle basket maçları tahminlerinde çok iyi.
Genellikle NBA'den geçiniyor diyebilirim. 3 veye 4 maç yapıp çok yüksek meblağlar basıyor.
Tabi yattığıda oluyor fakat 5-6 kupon üst üste kaybetse bile tutturduğu tek bir kupon ile çok daha fazlasını alıyor.. Şu an Nesine'nin en iyisi kendisi..
Tabi ben onun gibi yüklü meblağlar basamasamda 3-5 atıyorum birşeyler.
Dün gece 100 misli olan kuponunu 15 kez oynamış (sanırım en yüksek misli 960 Tl olduğu için uğraşmadan kupon adedi 15 yapmış) yani kupon bedeli 1.500 TL
[attachment=7173:mkorahan 1.png]
Ve bu akşam yaptığı kupon...
[attachment=7174:mkorahan 2.png]
Geçtiğimiz haftasonu yaptığı kupon..
[attachment=7175:mkorahan 3.png]
Ve yine...
[attachment=7177:mkorahan4.png]
Buradada coşmuş...
[attachment=7181:mkorahan 5.png]
Bu kuponda bu akşama ait futbol ve basketbol maçlarını kombine yapıp sistem oynamış. 414,425 tuttu ama sistem henüz geçmemiş.. Geriye kalan 3 maçıda gelirse vurgunun alasını yapacak..
[attachment=7182:mkorahan 7.png]
Tutan kuponların hepsini buraya koymayacağım çünkü oldukça fazla uğraşamam ..