MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

So good
Adsız.webp

joshua wilderle mac yaparsa nolur merak ediyorum şu an ki hantal formuyla wilder yamultur gibi

yaşından dolayı oyundan düştü povetkin bakalım nisan ayında joshuaVs.wilder maçı ne olacak.

Dedik yav Rus kızları mı Joshua'yı durduracak!
See you again Povetkin(Bundan önceki solu fenaydı)
zcz.webp

Povetkinin elini kaldırdı boksta gelenek mi bilmiyorum ama çok güzel hareket kralsın Joshua

Son düzenleme:
Joshua rahat kazandi kondisyon farkiyla ama Povetkin cok iyi baslamisti maca calisip gelmis belli helal olsun

Centilmence bir mac oldu iki taraf da oldukca sportmendi

Wilder Fury cingenesini bi dovsun de 13 Nisan'da Wembley'de Joshua - Wilder izleyelim artik

Bugun izledigim Joshua'yi rezil eder Wilder

Joshua teknigini gelistirmeye calisiyor ve bundan dolayi son müsabakalarda biraz zorlanmaya basladi. Ilk 20 macini brawler olarak yapti, su an ise cok daha sakin bekleyerek, firsat kollayarak boks yapmayi deniyor. Basarilari yükseldikce, boks anlaminda daha fazla yükleme yapilacak kendisine. Kendini yenilememek stagnasyon getirdigi gibi, bildiginden sasmak da her daim tehditi birlikte getirir.

Insanüstü Fizik gücü ve uzun boyu sayesinde bunu yapma kapasitesi var. Bir acigi bulup, her türlü rakibi indirebilecek gücü var cünkü. Ama Agir Siklette teknik cok fazla agir basmaz. Joshua´yi da buralara getiren teknigi degil, fizik gücü oldu. Agir siklet teknik olarak diger sikletlere nazaran cok daha zayif, ama iste böyle insan azmasi gibi adamlar.
Teknigi daha iyi olan boksörler, bu tarz heriflere düsüp heba olmamak adina, boylari uzun olsa da daha alt sikletlere gitmeyi tercih ediyor.

Provetkin kombinasyonlarina felan bakarsak daha iyi boksör, daha iyi teknige sahip. Ama fizik olarak okadar fark var ki, sadece bir rounda bakti olay.
Tamam Provetkin eski toprak bir nevi ama bir düsünün bu durumun nekadar sinir bozucu oldugunu. O yüzden özellik ile genc yaslarda, alt sikletlere bir kacis var.

Buna taraftar olarak bakilabilir, ve kisisel olarak bakilabilir. Bir boksör icin dogru olan, hem sagligi hem basarisi anlaminda mümkün oldugu derecede efektif dövüsmektir. Klitchko´lardan herkes nefret ederdi, ve evet dönemlerinde cok büyük rakipler görmediler, yenmediler. Ama uyguladiklari stil efektifti. Lenox Lewis´de bir nevi böyleydi.

Vitali zaten dogal anlamda, bastan beri bu sekilde dövüsyordu. Wladimir ise (Joshua kadar kuvvetli degil) ayni Joshua gibi kafasini önüne egip brawler tarzinda takiliyordu. Sen kendinden kisa rakibin önüne egilip, inside dövüsde yumruklasmaya girersen, tehlikeli aciklar verirsin. Left Hook ve overhand Right gibi hareketler ile cene hizani cok acik hale getirirsin. Ve onlari görebilme imkanin yok, göremedigin gelisi güzel yumruklar da K.O getirir.

Kendisinden cok daha zayif üc rakibe bu sekilde K.O oldu Wlaidimir Klitchko bundan dolayi. Sonra pes etmedi, Lenox´un hocasi Emanuel Stewart´i getirdi, ve box tarzini o bildigimiz sikici stil ile degistirdi. Sonra ünvanini geri kazandi, senelerce savundu, zirvede 20 civari mac 11 sene namaglup gitti. Kafayi arkaya cek, omuz ve jab hizasi ileri, rakip iceri girmeye calisinca sag direk yapistir. Eger iceri girerse saril, vücudunla yüklen asagai bastir ve yor. Cok sinir bozucu ama efektif.

Khabib kesin kazanırdan Ufc, Conor'u kolay yedirmeze döndüm ben. :) 3 milyon ppv satacaklarmış acayip ya Ufc'nin en baba dövüşçüsü 5 maçta bulamaz bu rakamı.

Khabib conora ilk 2 raunt vermesse rahat alir Maçı. Conorun komdisyonu les

Khabib Conor’u rezil ve emekli edecek. Bok cuvali gibi her raund oradan kaldirip oraya vuracak.

En son macin sonunda Conor elini falan oper ben daha cok para kazandim gibi ovunur viski isine girer.

Asil mac Khabib Ferguson. Artik ucuncu defa yatmaz herhalde ikidir izleyemiyoruz su maci.

Geri
Üst Alt