MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

Tarihin en iyi match card'ı olabilir. Aynı organizasyonda Diaz, Gastelum, Luque, Thompson, Walker'ın olması nedir yav, kafadan 5 tane fight night çıkar buradan. 2 hafta önceki güreş ağırlıklı Rus geçidinden sonra ilaç gibi gelecek bu. Bir PPV'da kemer maçı olmaması biraz absürt kaçsa da isimlere bakınca 2-3 kemer maçı olan çoğu PPV'dan bile daha cezbedici geliyor.

Cormier emekli olacak deniyordu ama Miocic ile üçlemeyi tamalayacak. Zaten 245'in main eventi için iyi bir maça ihtiyaç vardı tabi Khabib-Tony'de olabilir o da konuşuluyor.

Hakikaten pride never die. Ufc kuralları esnetse şu spor çok başka yerlere gelecek.

Bu sabah itibariyle Ufc'nin yeni bir starı oldu. Gaza gelip Jon Jones belasına bulaşmazsa uzun yıllar middleweight'i domine edecek gibi duruyor.

Bu abla survivor da yarışıyordu galiba ama iyi olmuş neticede Ufc'den sonraki en iyi organizasyon Bellator.

Bir nesli Jones vs. Silva, Silva vs. Gsp diye yediler sonu aynı olmasın. :)

Bu sabaha karşı hafif ağır siklette Beterbiev & Gvozdyk maçı var.. WBC ve IBF 'un kemer birleştirme maçı.. Gvozdyk'in kazanacağını düşünüyorum..

Canelo - Kovalev karşılaşmasını kaçırmayın. 2 Kasım da.

Ben mesajla gönderirim yayınlanacak kanalları.

Ruiz - Joshua 2 rövanş Suudi Arabistan da. 7 Aralık ta.

Joshua nın kemerleri geri alacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt