MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

İslam-Dustin bu hafta sonu ufakta olsa bir sürpriz beklentim var.

Islam Makhachev osurtmus Dustini

Dustin baba gönüllerin şampiyonu olmuştur İslam fazla güçlü yapacak bir şey yok.

Gündem arasında gözden kaçırmışım Wilder'i fena yamultmuşlar.

Ay sonu McGregor dönecekti fakat tüydü yine. Neyse bu maç daha iyi oldu Alex'i izlemeyi seviyoruz.

Dağıstan'daki saldırıyı düzenleyenlerden biri Khabib'in takımından çıkmış, vergi mevzusundan da baya üstüne geliyorlardı Khabib'i paket edecekler galiba.

Bu aralar One Championship'e sardım. Benim için UFC'ye göre seyir zevki daha yüksek bir organizasyon
Benim arkadaşlardan dövüşenler var orada samui ve phuket de kamptalar hepsi:ddd Çok ciddi paralar ödüyorlar orta seviye dövüşçülere bile. Orta-uzun vadede ufc yi geçmemeleri imkansız.

Benim arkadaşlardan dövüşenler var orada samui ve phuket de kamptalar hepsi:ddd Çok ciddi paralar ödüyorlar orta seviye dövüşçülere bile. Orta-uzun vadede ufc yi geçmemeleri imkansız.
Maçlar çok daha hareketli ve MMA'nın hakkını veriyor. Yayın tarafı, gelirleri nasıldır bilmiyorum ama UFC'ye oranla oldukça ilgi çekici görünüyor.

one'ın muay thaisi kickbox'u iyi de mma isimleri berbat dj haricinde. ufc tekel, diğerleri anca onun artığını döndürüyor. herifler aynı anda trumpla, suudlarla, tüm britanya'yla işbirliği içerisinde. 4 sikleti atıp tek jon jones'un karşısına adam atsalar gene yıllık karları diğerlerinin toplamından fazla olur.

Hoş bir Ufc akşamı izleyeceğiz diye sevinirken Manchester'daki kartı Usa saatine almışlar dövüşçüleri bildiğin sabahın 6'sında maça çıkaracaklar Amerika'dakiler normal saatte izlesinler diye.

Geri
Üst Alt