MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

İbo yamuldu yakında atarlar Ufc'den.

Bu cocuktan olmaz , Dagestana gidip de birşey kapamayan bi tek bu var herhalde
Fazla güreş çalışmaktan ayakta ne yapılacağını unuttu herhalde. Kazandığı maçı da kaybederken sağ kroşe bulmasıyla döndürmüştü ne dengeli boksu var ne güreşi dümdüz bir şey.

Herif bölüm sonu canavarı gibi bir şey. Aralarındaki cüsse farkı inanılmaz yav. Mucize gerekiyor Du Plessis'in kazanması için.
Khamzat adamı bir anda yere indirip boğabilir şaşırmam. Du Plessis'te her maça kesin kaybeder şekilde çıktı hepsini de kazandı belirgin bir yeteneği yok ama acayip yürekli dövüşüyor.

source.gif

Khamzat'ın güreşi Khabib'ten falan iyi ya böyle bir dominasyon yok adam istediği zaman yere vurdu.

Mike Tyson geri dönüyor Floyd Mayweather ile dövüşecek. Jake Paul kepazeliği olmasa heyecanla beklerdim fakat ağzımız yandı bir kere.

Güzel dayak yedi Canelo sabah sabah keyiflendik.

crawford, boksör değil boks hocası gibi dövüştü resmen. mesafe kontrolü, açı değiştirmeler, kontra zamanlamaları hepsi ders gibiydi.kariyeri 42-0 ve şu anda emekli olması için çok mantıklı bir an ama olmayacaktır. bu kadar para yağdığı ortamda cebini biraz daha dolduracaktır. Bakalım bir re-match olacak mı? Canelo çok çaresizdi kafasında emeklilik hayali var gibiydi.

@Mete Temiz Bahram maçına baktın mi , defans 0 yüzü full açık dönüştü sonuç ta kaçınılmaz oldu. Iki kere haksızlığa uğradım deyip boksu bıraktığını açıkladı. Bence maçın hakkı beraberlikti

@Mete Temiz Bahram maçına baktın mi , defans 0 yüzü full açık dönüştü sonuç ta kaçınılmaz oldu. Iki kere haksızlığa uğradım deyip boksu bıraktığını açıkladı. Bence maçın hakkı beraberlikti
Yok izlemedim bugün müydü maç full bulursam bakarım.

Geri
Üst Alt