MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

Bugünde sabahlayalım Ufc Beyaz Saray kartı var. Bildiğin Beyaz Saray'da Trump'un evinin bahçesinde dövüşecekler.
2'si kemer 7 maç;
İlia Topuria-Justin Gaethje
Ciryl Gane-Alex Pereira

Hangi platformdan izliyorsunuz? Şöyle boks maçlarını falan izleyebileceğimiz bir kanalın olmaması yıllardır kanayan yara yav Türkiye'de

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Hangi platformdan izliyorsunuz? Şöyle boks maçlarını falan izleyebileceğimiz bir kanalın olmaması yıllardır kanayan yara yav Türkiye'de

Ufc'yi S Sport veriyor da boks sıkıntı maalesef Dazn alıyor genelde o sebeple yayınlanmıyor izlenmesi zor biraz.

Ufc'yi S Sport veriyor da boks sıkıntı maalesef Dazn alıyor genelde o sebeple yayınlanmıyor izlenmesi zor biraz.
Bi ara Bilgehan Demir anlatıyordu tv8 de sanırım, baktılar reyting yok boşa düştü. Fury maçlarını falan izlemiştik ne güzel

Nerde 18-20 yıl önceki k-1 ve k-1 max, ulan ne dövüşçüşer vardı be.. semmy schilt vardı aynı haaland gibi insan azmanı, fizik üstünlüğüyle herkesi ezdiği dönem badr hari çıkıp fena tokatlamıştı semmy schilt’i.

Sonra bi tane koreli mutant vardı yanında semmy bile insan gibi kalıyordu. Ama izlerken yarıldığım tek adam bob sapp denen kural kaide tanımaz barzoydu hahaha ne adamdı ya

k-1 max’de de japon masato mu ne vardı onu severdim baya, eurosport’da yayınlanırdı. Boksu da vladimir klitschko’nun prime zamanlarında çok izlerdim. Şuan ufc mma falan hiç sarmıyor nedense beni

Son düzenleme:
Nerde 18-20 yıl önceki k-1 ve k-1 max, ulan ne dövüşçüşer vardı be.. semmy schilt vardı aynı haaland gibi insan azmanı, fizik üstünlüğüyle herkesi ezdiği dönem badr hari çıkıp fena tokatlamıştı semmy schilt’i.

Sonra bi tane koreli mutant vardı yanında semmy bile insan gibi kalıyordu. Ama izlerken yarıldığım tek adam bob sapp denen kural kaide tanımaz barzoydu hahaha ne adamdı ya

k-1 max’de de japon masato mu ne vardı onu severdim baya, eurosport’da yayınlanırdı. Boksu da vladimir klitschko’nun prime zamanlarında çok izlerdim. Şuan ufc mma falan hiç sarmıyor nedense beni
Gürkan Özkan, Türk samuray Serkan Yılmaz A1 kick boks ne günlerdi be.

1000008010.webp

Pereira sal daha reyis hiç siklet yukseltmeye de gerek yoktu artık sal hayatın tadını çıkar
Bu gaethje denen redneck de ne zaman böyle hyplela gelen biri gelse öldürene kadar dovuyo fergusonu da böyle feci dövmüştü

Ufc Bakü var Kaan Ofli kazandı şimdi de Yakhyaev dövüşecek.

Conor Mcgregor'ı seven var mı bu hafta sonu geri dönüyor. Pis knockout olacak hissi var ama bilmiyorum mma zor spor tekte yatırabilir de.

Geri
Üst Alt