MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

Total punchlar yazdı mı göremedim ama bence de roundları 2-1 Volkan almıştı.

Till maç öncesi atıp tutuyordu fakat fena knockout oldu.

.
Zeka/Yetenek oranı en düşük sporcu olabilir.

Tj'de doping çıkmış enteresan olan kaybettiği maçtaki testlerden yakalanmış, onu kazansa iki kemeri olacaktı şimdi elindeki de gitti. Bence hepsi kullanıyor akıllı olan yakalanmıyor sadece.

Joshuanin menajer tam uyanık wilder kapismasindan çok büyük para gelecek ama wilder iyice yaslansin çaptan düşsün filan diye bekliyor anlaşılan joshua zorlanmasin diye
Malum burada emekli olmuş povetkinler klitsckolar bile ovuldu :))

Ronda Rousey armbarı klas kitlemiş. Uyanık kalabilirim umarım ana maç Thompson-Pettis kemer maçı olsa yadırgamazsın. Zaten Ufc bu konuda boksun çok önünde en iyiler kapışıyor kemeri tutayım idare edeyim diye bir şey yok.

Ronda Rousey armbarı klas kitlemiş. Uyanık kalabilirim umarım ana maç Thompson-Pettis kemer maçı olsa yadırgamazsın. Zaten Ufc bu konuda boksun çok önünde en iyiler kapışıyor kemeri tutayım idare edeyim diye bir şey yok.

Bu sempati nereden geliyor sürekli bu kadını paylaşıyorsun ? :D

Bir de bunun saçlara ne olmuş

Bu sempati nereden geliyor sürekli bu kadını paylaşıyorsun ? :D

Bir de bunun saçlara ne olmuş

Bu Ronda değil ya kolu onun gibi kitlemiş ona vurgu yapmıştım. Fiziksel olarak beğendiğim bir hatun ama o kadar yani dövüşçü olarak favorilerimden değil. :)

Nasıl knockout ama aslında bayağı eziliyordu da işte combat sporlar böyle tek yumrukta değişiyor her şey.

kurdish volkan özdemir yenilmiş şaşırdım bu maçta galibiyet bekliyordum..

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Birkaç ay önce ablanın teki para istemiyorum çocuğa baksın yeter diyordu.

Khabib dönüyor tekrardan. Holloway ters match up, Ferguson'un da servis dışı olduğunu düşünürsek Khabib'i indirme potansiyeli olan tek adam.

44273

Üstteki iki kemer maçını saymazsak kart vasat gibi geldi, kafes dövüşlerini seviyoruz da hepsini izleyemem sabaha saat kurarız. :) Holloway-Poirier maçının galibi Khabib ile dövüşecek o maç önemli, Holloway iki senedir kafeste adam yiyor acayip formda. Adesanya'yı da Ufc pazarlamaya çalışıyor, ilk defa test edilebileceği bir rakip çıktı izlemesi keyifli dövüşçü bunu alırsa yürür gider.

Holloway kaybetti büyük sürpriz ki bayağı da dayak yiyerek kaybetti.

Maçın puanlaması çok yakındı şu 1 dakika ile çevirdi Adesanya.

Geri
Üst Alt