MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

Istedigim iki dovus var

Khabib - El Cucuy
AJ - Wilder

wilder 33 yasında tahmini 39 40 yasına gelince aj ve menajeri hah tamam tam dişimize göre dayanamaz artık 4 roundda indiririz diye kabul edecekler

abartmıyorum bu dövüs birkac yıl daha olmaz aj nin menajeri adamın kariyerini baltalıyor resmen

Yuzde yuz katiliyorum resmen kaciyor
ben joshuayı begeniyordm ilk cıktıgında ama 90 dönemi boksörlerinide izlemiş biri olarak bu cocukta ışık var diyordum ta ki menajerinin
oyunlarını görene ve klitschko gibi povetkin gibi hem mental hem fizik olarak bitmiş emekli 40lı yaslardaki iki adam karsısında un cuvalına dönen gencecik cok güclü denen joshuayı görünce yok aga dedim bu cocuk daha olmamıs
burda arkadasın biri gelmis o ihtiyarları övüyordu aj savunacam diye ozamanda dedim birşeyler eksik bu aj de ve bence kendini hala tam ıspat etmedi isterse bütün kemerleri alsın süpürsün
yabancı siteleride okuyorum ciddi eleştiriler var ama bence kendisini en cok baltalayan bizzat meneajeri
bir gün bu sözleri yutturup göt ederse ozaman saygımı kazanır helal olsunda derim tabi
ama su an sokak dövüscüsü wilder daha sempatik geliyor

Doping çıkmış Miller'de ama Joshua'nın menajeri gece iptal değil diyor başka birini bulurlar muhtemelen.

Charr, Pulev falan sıraya girmiş zaten.

Son düzenleme:
Doping çıkmış Miller'de ama Joshua'nın menajeri gece iptal değil diyor başka birini bulurlar muhtemelen.

Charr, Pulev falan sıraya girmiş zaten.
2 dk adam olsunlar da Wilder ile dövüşsünler ama bu götte o göt yok işte. Wilder'ın emekliliğine yakın dövüşürler artık. Korkak herif.

Ortiz olsa tadından yenmez.. M.Charr da tweet atmış galiba zorunlu rakibi ben olmalıyım diye... E. Hearn bulur birilerini ama şu saatten sonra rakip olacak kişi dayağını yer , parasını alır.. Charr-Pulev falan 5 raunt göremez..

2 dk adam olsunlar da Wilder ile dövüşsünler ama bu götte o göt yok işte. Wilder'ın emekliliğine yakın dövüşürler artık. Korkak herif.
İkisini de beğenmiyorum ama Joshua, Wilder karşısında hala favoridir , daha çok saygıyı hak ediyor ve çok daha iyi bir menajeri var..

1 ay sonra Wilder'in maçı var zaten. Sonrası için Wilder'in Espn röportajını dinledim 100 milyon dolardan 50-50 pay istiyor Joshua tarafı 65-35 iki tarafın istekleri arasında uçurum var biraz yaklaşmalılar.

1 ay sonra Wilder'in maçı var zaten. Sonrası için Wilder'in Espn röportajını dinledim 100 milyon dolardan 50-50 pay istiyor Joshua tarafı 65-35 iki tarafın istekleri arasında uçurum var biraz yaklaşmalılar.
Bugünün özelinde söylemiyorum zaten bunu. Maçı erteyebileceği kadar erteliyor J işte...

Ortiz olsa tadından yenmez.. M.Charr da tweet atmış galiba zorunlu rakibi ben olmalıyım diye... E. Hearn bulur birilerini ama şu saatten sonra rakip olacak kişi dayağını yer , parasını alır.. Charr-Pulev falan 5 raunt göremez..

Kum torbası ya ikisi de benim de aklıma Whyte geldi zamanında yenmişti ama adam o günden beri bayağı gelişti zorlar en azından.

Lightweight'te şuna yenilebilir diyeceğim Ferguson hariç tek adam yok. Kilo arttırma riskine girer mi bilmiyorum Usman, Woodley gibileri fazla gelir bence.

Maç kartına bak dizecek övgü bulamıyorum. :love:

Joshua & Ortiz veya Joshua & Andy Ruiz olma olasılığı varmış.. Her kim olursa olsun bu saatten sonra dayağını yer, parasını alır..

Güreşte yenilsen neysede Cormier gibi bitiriciliği olmayan bir adama knockout olmak ayıp oldu biraz. Yinede ikinci şansı hak ediyor kaç kere korudu kemerini. Gerçi Jones kendini imha etmezse ikisini de rahat pataklar.

Seviyorum bu sporu da çok acımasız knockout oldu eleman.

Geri
Üst Alt