MMA & Boks Genel Sohbet Konusu

[FONT=&quot]BREAKING Former heavyweight champion Wladimir [/FONT]@Klitschko[FONT=&quot] announces his retirement from boxing. More on [/FONT]#SSN @SkySportsNews

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]

Daha dün Joshua ile rövanş olacak derken üzdü bak şimdi. Belki de iyisini yaptı bir daha kaybetse kariyeri zarar görürdü.

Rocky Balboa rengini belli etti.

[IGM]BYOXxAoDppR[/IGM]
Instagram

Son düzenleme:
DIHCJS3W0AEBbf3.jpg:large

Güzel bir başlangıç yaptı "Turkish Tyson"

YouTube

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Charles Monroe sur Twitter : " Kariyerinin ilk [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=UFC]#UFC macına cıkan @gokhantherebel'in Henrique da Silva'yı ilk rauntta nakavt ettiği karşılaşmanın onemli anları
#UFC Japan https://t.co/PoMa9k3pYl"[/url]

Yendiği eleman düşüşteydi yinede ilk maç büyük iş oldu. Güreş ve yer oyunlarına girmekte biraz çekindi anlayabiliyorum ama onları yapmadan da kemeri kazanması mümkün değil.

Yer oyunları olmazsa dediğin gibi işi zor. Gökhan da bunun farkındadır umarım. Yoksa işi zor.

Sarışın kadın ilk görüşte aşk gibi bişey yaşamış resmen :D

az önce asporda rio ferdinandın profesyonel boksa başladığını duydum :DD

Anthony Joshua - Carlos Takam bu gece tv 8.5'ta. Alt maçlar 10'da başlıyor ana maç 12 sonrasını bulur herhalde.

Takam'ın kayda değer iki maçı var Povetkin ve Parker ikisine de kaybetmişti aslında Joshua - Pulev maçı olacaktı ama sonra ne oldu bilmiyorum.

Son düzenleme:

Anthony Joshua - Carlos Takam bu gece tv 8.5'ta. Alt maçlar 10'da başlıyor ana maç 12 sonrasını bulur herhalde.

Takam'ın kayda değer iki maçı var Povetkin ve Parker ikisine de kaybetmişti aslında Joshua - Pulev maçı olacaktı ama sonra ne oldu bilmiyorum.

Ben aslında dört gözle Joshua-Wilder maçını bekliyorum. Büyük kapışma olacak.

O değil de Joshua yine kendini şişirmiş. Çok büyük hata yapıyor.

Bu başlık tam benlik

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben aslında dört gözle Joshua-Wilder maçını bekliyorum. Büyük kapışma olacak.

O değil de Joshua yine kendini şişirmiş. Çok büyük hata yapıyor.

Joshua'nın karşısına eşek koysan o stadı doldurur öyle popüler ve para basıyor şu an. O yüzden Wilder'in Joshua'ya daha çok ihtiyacı var mutlaka cebini doldurmak için Joshua'nın karşısına çıkacak.

Geri
Üst Alt