Mobil Tema

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
Y3dOb6.png

evet renktaşımlar. forumumuzda mobil gsc sorunsali var malesef. gordugunuz uzere telefondan girince forum iskence haline gelmekte. tarayicimizi mobil ya da desktop modunda calistirsak bile bu sorunla karsi karsiya kalmaya devam ediyoruz.

bundan bi kaç sene once bende forum temalari yapardim simple machines forum sistemine gore. hemde cok fazla tablo iceren temalar. forumun sol tarafinda kutucuklar menuler falan oluyodu. yapim asamasinda bi cok kez tablolarda kaymalar olurdu duzeltmekte pek cok kez zorlanirdim. Ya da reklam ekleyecegim zaman forumun agziyla kici yer degistirirdi, sekil A'da oldugu gibi.

Yonetici arkadaslarimizdan bir tanesi forumun avatarlarin buyuk olmasindan dolayi kayma oldugunu belirtmisti. fakat bunlardan daha daha buyuk avatar kullanan forumlar var, onlarda bu tur bir sorun yok. Ya da eğer avatardan olsaydi problem, o zaman ana sayfada bu sorunla karsilasmazdik sadece konu icerisinde olurdu.

bana kalirsa bu kaymanin nedeni avatar falan degil belki ustteki uzun logodan olabilir. cok fazla uzun olursa kaydirabilir. Ya da menu tablosu bozuktur o yapar. Ama birde sayfaya girdigimde beyaz bi tablo cikiyor geri kayboluyor. boyle reklam kutucugu boyunda. Mobil temadan reklamlari cikarma ihtimalimiz varsa bunuda deneyelim. Tapatalk wp'de cok karmasik. Malum tarayicinin kucagina dustuk.

olmadi baska bir mobil tema yukleyebilme ihtimaliniz varmidir?

Bence de tarayıcıdan gsc'ye girmek daha iyi olur tapatalk'tan girmektense. Portalın mobil versiyonu çok güzel olmuş forum için de yapılmalı bence.

tapatalkin Windows Phone olani cok berbat. Arayuzu rezil, kullanisli degil. buraya mobilden girmek daha pratik. fakat girdikten sonra mesaj okumasi iskence. tam bi mesaji okucaksin sonra ekran asagilara kayiyor. eski forum sisteminde bu sorun yoktu. bunda bi yerde bi hata var. Ya tablolarda ya da reklamlarda

bu yuzden kac tane yanlis alinti, kac tane yanlis yere konu actim biliyonuz mu

:crackegg::trollfacce.gif:
bQpybY.png

şuanda böyle bi görünüm ile karşı karşıya kaldım. an itibariyle tapatalk denen uygulamayi mağzadan sömürüyorum. artık berbat ya da guzel bi sekilde tapatalka alismak lazim. en azindan bundan daha daginik bi gorunum olamaz.

reklam olmasin demiyorum olsunda boyle degil. zaten takatalp indirecektim useniyordum bu reklamin gelmesi iyi oldu bi yandan

Recep indir tapatalk'ı bir süre sonra alışıyosun emin ol ;) Bende aynı adapte sorununu yaşadım sonra alışıyosun.

O yukarıdaki beyaz sayfanın nedeni de;

GSC4 Teması Yayında! | Sayfa 21 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

diger indirdigimde hic bisey anlamadiydim

suan sana attigim like ile beraber like yapmayi kesfettim. ta nereye gizlemisler. alintida kolaymis. birazdan forumda nasil dolasilir onu kesfetmeye cikacam.

Ben de tapatalka geçeceğim sanırım.

diger indirdigimde hic bisey anlamadiydim

suan sana attigim like ile beraber like yapmayi kesfettim. ta nereye gizlemisler. alintida kolaymis. birazdan forumda nasil dolasilir onu kesfetmeye cikacam.

Basit basit çözersin. :D Ben kullanıyorum vala, moderasyon işlemlerini bile yapabiliyorum öyle diyeyim sana sen forumda mı dolaşamıcan :)

Basit basit çözersin. :D Ben kullanıyorum vala, moderasyon işlemlerini bile yapabiliyorum öyle diyeyim sana sen forumda mı dolaşamıcan :)

valla dolasiliyo hemde ana sayfadaki forumlari tek tek siralamislar daha kolay gezmek ve hizli.

imzami ilerleyen gunlerde degistirebilirim. İstersen konuyu kilitleyebilirsin.

valla dolasiliyo hemde ana sayfadaki forumlari tek tek siralamislar daha kolay gezmek ve hizli.

imzami ilerleyen gunlerde degistirebilirim. İstersen konuyu kilitleyebilirsin.

Tımelıne'a gel orda top listesi gibi son yazılan konular mevcut orda takıl. Direkt açıldığında unread kısmı çıkıyor orası da iş görüyor.

Konuyu kapamaya gerek yok bişey takılırsa kafana sorarsın burdan yardımcı olmaya çalışırız. ;)

Geri
Üst Alt