Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
evet renktaşımlar. forumumuzda mobil gsc sorunsali var malesef. gordugunuz uzere telefondan girince forum iskence haline gelmekte. tarayicimizi mobil ya da desktop modunda calistirsak bile bu sorunla karsi karsiya kalmaya devam ediyoruz.
bundan bi kaç sene once bende forum temalari yapardim simple machines forum sistemine gore. hemde cok fazla tablo iceren temalar. forumun sol tarafinda kutucuklar menuler falan oluyodu. yapim asamasinda bi cok kez tablolarda kaymalar olurdu duzeltmekte pek cok kez zorlanirdim. Ya da reklam ekleyecegim zaman forumun agziyla kici yer degistirirdi, sekil A'da oldugu gibi.
Yonetici arkadaslarimizdan bir tanesi forumun avatarlarin buyuk olmasindan dolayi kayma oldugunu belirtmisti. fakat bunlardan daha daha buyuk avatar kullanan forumlar var, onlarda bu tur bir sorun yok. Ya da eğer avatardan olsaydi problem, o zaman ana sayfada bu sorunla karsilasmazdik sadece konu icerisinde olurdu.
bana kalirsa bu kaymanin nedeni avatar falan degil belki ustteki uzun logodan olabilir. cok fazla uzun olursa kaydirabilir. Ya da menu tablosu bozuktur o yapar. Ama birde sayfaya girdigimde beyaz bi tablo cikiyor geri kayboluyor. boyle reklam kutucugu boyunda. Mobil temadan reklamlari cikarma ihtimalimiz varsa bunuda deneyelim. Tapatalk wp'de cok karmasik. Malum tarayicinin kucagina dustuk.
olmadi baska bir mobil tema yukleyebilme ihtimaliniz varmidir?