Mobil ve Ev İnternet Tarifeniz Ne Kadar?

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Mevcut tarifeniz ne kadar, ek olarak memnun musunuz?

benim ki,
50 mbps Kablonet - 85 TL
10 gb Türk telekom mobil - 36 TL

50 mbps limitsiz - SO 89'du ne hikmetse 126 olmuş arayıp soracağım .
16gb turkcell platinum

50mbit limitsiz 119tl Türk Telekom
Lifecell akıllı maksi 44.90tl
4gb ham internet tv+ , face/instagram vs. uygulamalar için ayrıca 5er gb’ı var.

ttnet a.a. gibi pahalanmış 35 mb 105 tl olmuş 70 küsürdü
itnet

100 mbps akıllı sınırsız kablonet 100 lira. ve vodafone ucubesinin 5 ay taahhütü kaldı kurtulacağım ondan inş. veremedikleri hizmet yüzünden kablonet bağlattım düşünün vehameti.

ev 90 tl
cep indirim tanımladılar 25 tl

telekomda bize kaktırıyor herhalde yaw. 24mbps 110

Ev: Türknet 75mbps 95TL(Daha düne kadar 60TL ödüyorduk döviz lobisi sağolsun)

Mobil: TT 15 cigolayt 40TL

Ev internetini hepiniz klasik tesisat uzerinden mi kullanıyorsunuz? Superbox tarzi onerileri olan var mi?

Ev internetini hepiniz klasik tesisat uzerinden mi kullanıyorsunuz? Superbox tarzi onerileri olan var mi?
Online oyun oynuyorsan superbox sıkıntı ping sorunu var. Ama sadece internete gireyim video izlerim film izlerim dersen ideal ama fiyat konusunu pek bilmiyorum ve sanırsam kota var 250GB 500GB falan

Tabiri caizse internet bok gibi. Hem de diger Avrupa ülkelerine göre cok pahali.

Mobil internet konusunda gercekten cok kötü Almanya.
Avrupada iskandinav ülkelerini saymazsan açık ara en iyisi romanya. Fransayı almanyayı ispanyayı 2ye 3e katlıyorlar hız konusunda. Bir kere 100mbit altı paket yokmuş adamlarda

çok iyi azına sıctımın telekomu 2 yi zor veriyor. bitsin şu taahhüt geçiyorum turk nete. problem çıkmadığı sürece iyi turknet de problem çıkınca muhattap bulamıyon karsında. gerçi diğerlerinde buluyosun da noluyor o da ayrı mesele tabi.

Geri
Üst Alt